IVF august 2021
Dievčatá, začína niekto IVF v tomto čase? dobre by mi padlo si navzájom pokecať, ďakujem ♥️
@anika02 zachranka? fuha, co sa stalo?
@herina to ma mrzi. ja sine nemam skusenost pri ivf, ale pri prirodzenom tehotenstve, v 9tt som musela absolvovat kyret. prestalo bit srdiecko.
bohuzial celkom velke percenta tehotenstiev tak koncia, ci uz biochemicke, alebo v neskorsiom tyzdni.
u teba to bolo kedy?
@valentina12345 v 26.tyzdni a druhe par dni ako mi oznamili ze som tehotna, viem ze sa to stava, ale je to rana, nakoniec ked zistia, ze mal byt nasadeny fraxik, ale pri druhom nepomohol ani fraxik, tak asi nebolo nieco v poriadku
@valentina12345 je mi luto ze ti tiez odislo babo, je to strasne, ze si tym prejde vela zien
@herina ach to ma velmi mrzi, o to viac ze si si tym musela prejst znovu 😥 vela sil prajem a velmi drzim palce, aby sa vam narodilo tolko zdravych babatiek, kolko si len budete zelat🤞
@valentina12345 dakujem moc, budeme dufat, ze nabuduce to vsetko pojde hladko a nebudeme viac smutit.

@85zuz ja mam do konca týždňa dovolenku ale doma klasika varenie a práca z domu, len si dávam pozor...no mňa včera silno pichlo v podbrušku a dnes zasa to iste tak som spozornela ale vraj je to normálne tak som kľudnejšia 😉