Ivf Bratislava Vs Brno
Ahojte lekar nam odpirucil ivf v car len can medzi Iscare v bratislave alebo car v brne? Viete mi poradit kde ist? Dakujem moc
@kulumulu123 ahoj, v prahe bude cely víkend 12.-13.10.2019 venovaný téme podpore pre otehotnenie a zdarma konzulatacie s klinikami aj CR aj SR na jendom mieste, tiež tam idem..ak chces pozri si stránku, je tam super program a rozny odborníci aj terapie..uvidíme www.ivfmeeting.eu
Držím palce
@lilly244 vdaka my mame za sebou neuspesne ivf na let nam zial nic neostalo tak sme si povedali kasleme na to a zacali planovat dlhoooookanku cestu do strednej ameriky niekedy v January... A prave ked som si povedala kaslem na to vsetko tak za 2mes // a termin na prelome December/januar 😀😀😀..... Drzim Vam vsetkym snazilkam hrozne moc ✊✊✊✊✊✊✊ a asi na tom nieco bude ze je to vo velkej miere aj o tej psychyke ☺
@lilly244 na ket sorry

@lelluska ved tie 3mes SA mi zdaju dost sialeny termin preto by som Isla asi cestou labaku na vlastnu ziadost skus zavolali do medirexu ten Dr co je tam na konzultaciu by ti snad vedela AJ poradit co vlastne treba vysetrit Len neviem kolko by ta to vyslo myslim tie testy ako samoplatca... Ku komu chodis do reprofitu?