icon

IVF - Helios Martin alebo Reprofit Martin

lenka404
Dnes o 13:34

Ahojte, prosím o vaše reálne skúsenosti a názory na dve kliniky v Martine. Rozhodujem sa medzi:
Sanatórium Helios (Martin)
Reprofit (Martin)

Nezaujíma ma estetika budov, prístup na recepcii ani modernosť priestorov. Ide mi čisto o odbornú kvalitu a výsledky. Budem vďačná, ak sa vyjadríte k týmto bodom:

Koho konkrétne odporúčate z hľadiska odbornosti a nastavenia liečby?
Aké máte skúsenosti s ich stimulačnými protokolmi? Riešia ich individuálne podľa diagnózy (napr. softy, dlhé/krátke protokoly), alebo idú skôr podľa „šablóny“?
Snažia sa prísť na príčinu neúspechu do hĺbky?
Podarilo sa Vám otehotnieť?

Ak máte skúsenosť s oboma a viete ich porovnať z hľadiska medicínskych postupov a úspešnosti stimulácie, veľmi mi to pomôže. Ďakujem.

anonym_2d9723
Dnes o 14:57

@lenka404 my sme boli síce len na iui a vyšlo nám to na prvý raz, ale obávali sme sa že nakoneic budeme musieť na ivf. Ja som si na základe recenzií zvolila Reprofit Martin. Ale v porovnaní neviem, neboli sme ani na žiadne vyšetrenia.
S ex partnerom som bola asi 5r dozadu v heliose BB, tam urobili vstupné testy a hneď tlačili do ivf bez akých kolvek iných možnosti, odmietli sme.. preto som aj nezvolila teraz helios aj keď v Martine.

anonym_c9c2f7
Dnes o 16:40

@lenka404 ja som bola v Heliose a na prvy krat vyšlo IVF

anonym_c9c2f7
Autor odpoveď zmazal
curlie
Dnes o 19:24

@lenka404 ahoj, bola som v Heliose, moje prvé centrum a druhý vklad vyšiel. Odporúčam pani doktorku Moricovú. Protokoly neviem porovnať, keďže som iné centrum nezažila, išla som do toho s dôverou že vedia, čo robia 🙂 Ocenila som info o vývoji embryí každý deň a veľmi časté kontroly krvi, maternice a vaječníkov.