IVF jar 2011. Kto ide do toho?
Kto ide do toho? Prvý raz či po neuspešnom predchádzajúcom pokuse? Pripravujete sa nejako špeciálne - myslím bylinkové preparáty, vitamíny, čajíky? Mňa čaká 2 IVF marec - apríl v GF- a poctivo užívam Femibion 800, vitamím E 400, C vitamím 1000 mg a Femigard 3 x denne 🙂)))
@dorotka66 ahojky tiez cakas na mrchu pred 1.kontrolou?
ahojky 🙂 dnes mam za sebou prvu kontrolu v centre a vraj je zatial vsetko ok, takze možem od zajtra pichat aj gonal... Dúfam len, že aj s ním si moj organiznus poradí 😅 ... Apropooo, prajem všetko naaaaaj 😉 k nášmu dnešnemu sviatku žien 😵
@katy213 ahojky a na ktory den si dostala mrchu po provere...ja som dnes 31DC a mrchana nikde ☹ ...to je super ze je vsetko ok tak hor sa dalej 🙂
ahojte, môžem sa vtrieť? tiež patrím k vám, IVF mám už za sebou (neúspešne) minulý mesiac, teraz čakám na KET.
@silvinnka až dnes som si čítala túto tému - a teda aj o tebe. ale pri OPU ti nevyberali hneď aj vodu keď ti na to prišli? tiež som mala OHSS (iba 1. stupeň), ale pri odbere mi vyberali aj vodu. mala som veľké riziko, lebo mám PCO a aj endo, ale nakoniec som bola aj na ET. a ďalšie dievča z inej témy mala OHSS, každý druhý deň jej vyberali vodu a teraz je v 20 tt. Teda nechcem to spochybňovať, je to individuálne. ono lekári najlepšie vedia čo robia a prečo a naozaj OHSS môže byť veľmi veľkééééé riziko. Preto sa tvoj lekár asi rozhodol takto. inak okrem mnooooožstva vody je potrebné prijímať aj veľa bielkovín pri OHSS. mieko, syry, mäso.... nenávidela som to 😠
veľa šťastia, snáď nám to KET vyjde. a ak potom príde OHSS, tak to bude len dobré znamenie 😉 , po ET to je znak úspechu
@makovicka53 .. je to len krvácanie.. dnes už fakt skôr len špinenie... aj ked vaječníky má tlačia statočne... ☹
@derylka no aspon ze to prechadza 🙂 ....moja mrcha stale nikde uz som aj krce mala a ona jednoducho asi niekde sa zabudla 😠
@makovicka53 no vieš, ja som proveru neužívala ale femoden / v podstate prvýkrát /a po jeho dobratí na 4 den co bolo este ok. Neboj, ved aj ta tvoja určite prestane trucovať a ked nie, lekari niečo vymyslia 😉 Tak sa drž
@katy213 ahojky no veru este nedosla normalne mam obavy ..a boli ma len lava strana akoby mi to vyrazalo do krizov ☹((
@makovicka53 ahoj, ja som mala proveru, no dostala som načas ako písali. Ale v pokynoch som mala napísané, že ak nepríde do 31. DC, tak mám prísť hneď na kontrolu do centra. na tvojom mieste by som šla - možno ťa potešia 😉 alebo ak bude treba, tak ti dajú vyvolávačku.
@mabumi ahojky no uz som sa aj objednala...dakujem ti krasne 🙂 ...uvidim co bude do zajtra
@makovicka53 super, držím palce. ak máš proveru, tak to máš asi dlhý protokol, však? to si si už asi aj niečo pichala, napr. Diphereline, nie? Len pekne choď do toho car. dobre si urobila, že si sa objednala. potom daj vedieť 😉 .
@mabumi jasne dam zajtra vediet ked pridem 😉 ...jj picham si uz dnes bude 10 injekciu diphereline a aky to je protokol to veru netusim ale podla mna kratky 🙂 a ty ako pokracujes?
@makovicka53 ee, to bude dlhý protokol, ja som mala presne to isté. Vlečie sa to cez 2 cykly, ale aspoň by mali byť kvalitnejšie vajka 😉 . Pri krátkom protokole sa to všetko udeje v jednom cykle - stimulácia, OPU aj ET.
ja v piatok idem na kontrolu a na ďalší cyklus by som mala ísť na KET ak bude všetko OK.
@mabumi ahaa no vidis uz som o nieco mudrejsia 🙂 ....a ty mas zmrazene embrijka?
@makovicka53 mám dve 😅 a dúfam, že sa obe preberú a bude sa im u mňa páčiť. ich súrodenca sa mi nepodarilo presvedčiť ☹
@mabumi nebojkaj preberu a budu stastne ze mozu ist do teplucka a mäkkucka 😉 ....hlavne nech nam to vyjde 🙂
@makovicka53 no čakala som na ňu cca 14 dní od injekcie a dnes došla a to som bola u lekára na vyšetrení a došla, takže pokračujem v IVF
@dorotka66 tak to je super...mrcha nas vie veru aj potrapit 🙂 ...a kedy zacinas s FHS injekciou? ja som dnes bola na krv a UTZ a o 15h mam volat ze kedy zacnem
@makovicka53 ahoj, tak čo, kedy začínaš??????? 😀 😀 😀
Dnes mi robili prefuky uz to mam chvala bohu za sebou vsetko mam v poriadku,ziadost na IVF podana tak uz len cakat na schcvalenie 🙂
@mabumi juuj ahojky...od zajtra zacinam s menopurom 150 jednotiek picham 🙂 chvalabohu som mala vysledky oki 🙂
@makovicka53 super, tak držím palce 😉
@makovicka53 ja volám zajtra a uvidíme 😉 , ale vyzerá to na pondelok. už nech to začne.... 😉
ahojte kocky. ja pokracujem uz s puregonom. dnes bol treti den. nemam vsak cas sa tu zastavit lebo som dostala na chvilu robotu, co je dobre lebo aspon na to nemyslim teraz a dni mi rychlo ubiehaju. utorok idem na sono a krv a uvidim co bude dalej. tento dlhy este nemam prebadany a dufam ze vviac ani nebudem.
paaaa. pekny vecer
@makovicka53 no vidíš, že je napokon všetko ok a môžeš pokračovať ďalej 😵 Tak veľa pohody a pozitívnej energie 😉
@mabumi juuj dakujem krasne napodobne 😉

@dorotka66 mozno psychika, aj mne meska mrcha kazdy 9 mesiac lebo vtedy idem na ivf 🙂 uvidis, pride Dori a ani sa nenazdas stimulujes