icon

IVF jar 2011. Kto ide do toho?

matkal73
27. jan 2011

Kto ide do toho? Prvý raz či po neuspešnom predchádzajúcom pokuse? Pripravujete sa nejako špeciálne - myslím bylinkové preparáty, vitamíny, čajíky? Mňa čaká 2 IVF marec - apríl v GF- a poctivo užívam Femibion 800, vitamím E 400, C vitamím 1000 mg a Femigard 3 x denne 🙂)))

krisbar
23. mar 2011

@pici - transfer je neprijemny rovnako ako prehliadka u gynekologa a tych pri IVF budes mat az az - takze zvladnes 🙂

lume
23. mar 2011

Caute, takze uz mam aj ja predpisane lieky a zacnem 9.aprila dlhy protokol. Este si musim ist dat predpisat navyse heparin. A rozhodli sme sa s manzelom pre predlzenu kultivaciu.

petuska123
23. mar 2011

@pici no tak uz aj my ideme do ivf test negativny

pici
23. mar 2011

@petuska123 zlatinko to ma mrzi :( ivf dame, co povies?

pici
23. mar 2011

@krisbar no zvladnem.. ine aj tak neostava...

petuska123
23. mar 2011

@pici jedina nasa sanca je ivf....tak nech uz je piatok a volam do centra aby mi dali termin na konzultaciu

pici
23. mar 2011

@petuska123 super... neboj to pojde rychlo 😀

alibabaa
23. mar 2011

@makovicka53 gelove nechty ak su priesvitne - na sposob francuzskej manikury su v pohode. bola som uz s gelovymi nechtami na operacii a v pohode. musia vidiet ci ti nahodou nehadzu inu farbu. to je zly znak.. ak modraju alebo tak...

krisbar
23. mar 2011

@lume - s dlhym a PK sa to urcite podari!

@petuska123 - to je mi luto, ale my sa nevzdame!!

makovicka53
23. mar 2011

@alibabaa ahaa no super...takze take mam aj ja sice uz na rozpade..lebo som nevedela ci si mozem ist dat urobit nove...ale tak skocim potom 🙂 diky

alibabaa
23. mar 2011

@makovicka53 dokonca to bolo tak ze si vsimli az na operacke ze mam gelove... a vtedy som sa pytala na dovod... anesteziologicka povedala, ze je treba vidiet pod nechty. ... ked si ich das aj teraz urobit, tak by to nevadilo..

pici
23. mar 2011

@makovicka53 ja viem tiez tak ze nesmu byt.. ani na nohach ani na rukach... v galante nesmeli byt ani nalakovane priesvitnym... ale zase videla som tam aj babu s francuzskymi gelovymi...

makovicka53
23. mar 2011

@alibabaa no uz aj tak nestiham 🙂 zajtra mam OPU

makovicka53
23. mar 2011

@pici nuz co hadam si ich nevytrham ...jeden mam odlomeny tak nech kuk na ten ak by daco 😀 ...

pici
23. mar 2011

@makovicka53 ja neviem. kamoska rodila a mala dlhe cervene nechty a nikto jej nic nepovedal... myslim ze to preziju...

dorotka66
23. mar 2011

@lume
@krisbar

baby ja som tým myslela , že viem, že nie ...to znamenalo, že keď mám vysoký tlak a otehotniem tak tie lieky brať naozaj nemôžem 😉 to som tým chcela povedať a nie to, že sa nezadarí 😀 Skôr som chcela poukázať na nezáujem internistu, a to mám vysoký tlak 18 rokov..zistený....v práci som sa tu pozerala, ale nemohla som zareagovať. tak som to len chcela dať do poriadku.
makovicka tu dnes nie je? asi sa psychicky pripravuje, držíme palce, nie? 🙂 ja som si bola kúpiť nočnú košeľu, lebo doma som nemala žiadnu 😉 a ozaj mám mierne zvýšenú sedimentáciu, myslíte si, že môžem podstúpiť zákrok?

dorotka66
23. mar 2011

@makovicka53
ani som sa nepozrela a písala 🙂 držím palce

makovicka53
23. mar 2011

@pici dufajme 🙂

makovicka53
23. mar 2011

@dorotka66 ahojky tu som nakukam sem obcas...no veru sa pripravujem 🙂 dakujem krasne...

krisbar
23. mar 2011

@dorotka66 - ahaaaaa! tak uz je to vysvetlene 🙂
sedimentacia neznamena vnutorny zapal? nemozes mat nejake mocove cesty alebo nieco co je skryte? doktori na to pozru a budu vediet.

@makovicka53 - tak vela stastia zajtra - urcite to bude v pohode.
ja otvorene priznavam ze narkozu "lubim". tentokrat som im aj Bye-bye povedala 😀 milujem ten pocit ked "odchadzam". clovek si pospi a je po vsetkom.
transfer potom budes mat v piatok? a uz ste sa rozhodli kolko supnete?

dorotka66
23. mar 2011

@krisbar kris neviem čo to mám, pred cca 2 týždňami som bola "chcípnuta" a možno to je z toho, ale tiež mam hematologické problémy 😖 a tak možno aj z toho...len som chcela vedieť či ma doky nepošle domov 😠

dorotka66
23. mar 2011

inak baby, práve som nakupovala, potrebovala som si vylepšiť náladu 😀

pici
23. mar 2011

@krisbar ty cakas na vysledok ze?

dorotka66
23. mar 2011

@krisbar inak verím kris, že tie naše choroby nám k úspechu veľa nenapomáhajú 😠 už si si toho dosť vystála....

dorotka66
23. mar 2011

@pici ahoj pici, ako pokračuješ? 🙂

pici
23. mar 2011

@dorotka66 ahoooooooooooj no ja som dneska bola vybavovat kto ma bude pichat. tak sobotu nedelu kamoskina mama, cely tyzden okrem utorka sestricka u obvodneho mojho a v utorok moj doky v ambulancii :D nakupila som ihli, striekacky, dezinfekciu atd... vsetko je prichystane... a uz sa neviem dockat

dorotka66
23. mar 2011

@pici to je super, teším sa 😉 ja si práve študujem krvné výsledky a očividne mám v tele nejaký zápal 😔 ale už na to kašlem, nedám sa odhovoriť, veď už len dve injekcie 😎 pici, nechcela si to skúsiť sama ? a čo ti dali?

pici
23. mar 2011

@dorotka66 nie nechcela som to skusit sama. zacinam pichat diphereline a ten je do svalu , pokial nie si sestra sama to ani pichat nemozes... lebo by si automaticky napla sval. a kedze ich mam 28 tak to by asi nebolo dobre s mojou prdelou :D
potom mam gonal a pergovaris to su pera, to budem pichat sama a potom mam pregnyl 3 balenia to je zase do svalu, necham si pichnut...

pici
23. mar 2011

@dorotka66 a ty co pichas?

pici
23. mar 2011

@krisbar ja som po prvej narkoze plakala na to som sa zobudila ze revem jak besna... som nechapala a pred druhou som si nemapatala ale stihla som povedat co chcem na pohrebe keby som umrela nahodou, padol mi pulz na 20, tak mi menili hned polohu.. trosku mali vzruso hned na rano.. potom som dostala pucung ze to sa nehovori. ale tak sorry ... ja som uz davno nevnimala co hovorim.. asi podvedomie :D