IVF jar 2011. Kto ide do toho?
Kto ide do toho? Prvý raz či po neuspešnom predchádzajúcom pokuse? Pripravujete sa nejako špeciálne - myslím bylinkové preparáty, vitamíny, čajíky? Mňa čaká 2 IVF marec - apríl v GF- a poctivo užívam Femibion 800, vitamím E 400, C vitamím 1000 mg a Femigard 3 x denne 🙂)))
@pici ahoj, aj ja som mala dlhý protokol, a brala som rovnaké lieky ako ty - všetko do brucha, aj Diphereline, a pichala som si to doma. teda pregnyl viem, že sa pichá do zadku, to chodia na pohotovosť, ale predpísali ti 3 balenia?????? 😕
veď to sa pichá 1 injekcia na uvolnenie folikulov 😕 , nie? aspoň u mňa to tak vždy bolo, aj u iných. iný prípad som ešte nepočula.
budeš to mať ťažšie, keď budeš musieť každý deň chodiť pichať niekam preč 😒 . ale veď čo by si nezvládla pre bábo, však?
tak držím palce, nech všetko ide ako má 😉
@makovicka53 držím palce na dnes 😅
@pici veď ako ti je lepšie 😉 , ja len podľa seba som usúdila, že by to bolo pohodlnejšie, už mám averziu na chodenie po lekároch 😠 . ale je to individuálne. akurát, že mne pri stimulácii odporučili vyhýbať sa hromadnejším stretnutiam ľudí, aby som nechytila nejakú chrípku alebo čo. no a u obvodného by si sa takému kontaktu asi nevyhla 😒
a ukázali ti, ako sa to pichá? lebo mňa to učili. ak ti to neukazovali, tak choď aspoň prvýkrát aby si to potom už vedela aj sama 😉 . neboj sa, zvládneš to v pohode

@pici jaj , tak to by som nezvládla, to je dlhý protokol? 😎 ja mám gonal a ten je v pohode, ale ja ráno pichám clexane a večer gonal, všetko do brucha, tak som trocha modrá 🙂 jooooj ale ja už len dve, sa tešííím 😅