icon

IVF jar 2011. Kto ide do toho?

matkal73
27. jan 2011

Kto ide do toho? Prvý raz či po neuspešnom predchádzajúcom pokuse? Pripravujete sa nejako špeciálne - myslím bylinkové preparáty, vitamíny, čajíky? Mňa čaká 2 IVF marec - apríl v GF- a poctivo užívam Femibion 800, vitamím E 400, C vitamím 1000 mg a Femigard 3 x denne 🙂)))

dorotka66
23. mar 2011

@pici jaj , tak to by som nezvládla, to je dlhý protokol? 😎 ja mám gonal a ten je v pohode, ale ja ráno pichám clexane a večer gonal, všetko do brucha, tak som trocha modrá 🙂 jooooj ale ja už len dve, sa tešííím 😅

pici
23. mar 2011

@dorotka66 ja potrebujem predoperacne pred OPU, tak internista by mal sam rozhodnut, ci mozes alebo nemozes podstupit zakrok....

pici
23. mar 2011

@dorotka66 ano vyfasovala som dlhy... neviem od coho to zavisi a ani som sa o to nezaujimala... :D gonal mas v pere nie? aj ja budem do brucha.. este ze mi slaninka trosku narastla....

dorotka66
23. mar 2011

@pici to ja viem, ten môj rozhodol, že môžem 😉 som alergik a tak to môže byť čiastočne ešte aj z toho 😝

pici
23. mar 2011

@dorotka66 tak potom by nemal byt problem... kedy ta caka opu?

dorotka66
23. mar 2011

@pici gonal je sofistikované pero ,už som ti to raz písala 😉 ide krásne do brucha a ihla je veľmi jemná, takže ako po masle 😀

dorotka66
23. mar 2011

@pici v utorok na budúci týždeň, ak všetko pôjde ako doteraz a som zvedavá kedy nám naplánujú vklad 🙂

pici
23. mar 2011

@dorotka66 jeeeeeeeeeeeee to je super... tak to budes mat coskoro za sebou... super.. zavidim....

pici
23. mar 2011

@dorotka66 super tak na gonal sa tesim :D

dorotka66
23. mar 2011

@pici ani sa nenazdáš a budeš aj ty po stimulke a tu si môžeme spríjemňovať čakanie 😀

pici
23. mar 2011

@dorotka66 no ja dufam :D a kam chodis do centra?

dorotka66
23. mar 2011

@pici spln ke, ale my sme ani nemali na výber, teda dostali sme papiere, doktorka tam zavolala a mňa ani nenapadlo zisťovať ktoré je naj, to som nechodila ešte na MK 😀 a ty kam?

pici
23. mar 2011

@dorotka66 ja chodim do gynfivu v ba a takisto som isla tam, kam ma doky poslal.. my sme ake poslusne ovecky,co?

dorotka66
23. mar 2011

@pici aleeee chvíľu trvá kým sa zorientujeme, keď som tu bola prvý krát mala som čo robiť,a by si som pochopila všetky skratky a choroby 😉, ale už sa to zlepšilo 😀

lume
23. mar 2011

@krisbar Aj ja mam rada narkozu. Pravidelne sa na to tesim a dost casto po naladovkach hovorim lekarom somariny 😀

pici
23. mar 2011

@dorotka66 tak to mas svatu pravdu

lume
23. mar 2011

@pici diphereline sa picha aj subkutanne.

pici
23. mar 2011

@lume a to je ako?

pici
23. mar 2011

@lume... uz viem. vygooglila som si... ale mne kazal do svalu...

lume
23. mar 2011

@pici Mas uz ten diphereline doma?

lume
23. mar 2011

@pici Pozrela som si prave pribalovy letak Diphereline, ktory mam doma a tam pisu, ze sa ma podavat podkozne. Tak neviem, co Ti to ten lekar povedal.

lume
23. mar 2011

@pici Inak aj ja chodim do Gyn Fivu.

alibabaa
23. mar 2011

@lume jej aj ja tam chodim. ... ak nevyjde IUI tak sa k vam pridam ... v piatok idem na krv a na ultrazvuk. len neviem co ma tam vsetko caka...

mabumi
24. mar 2011

@pici ahoj, aj ja som mala dlhý protokol, a brala som rovnaké lieky ako ty - všetko do brucha, aj Diphereline, a pichala som si to doma. teda pregnyl viem, že sa pichá do zadku, to chodia na pohotovosť, ale predpísali ti 3 balenia?????? 😕
veď to sa pichá 1 injekcia na uvolnenie folikulov 😕 , nie? aspoň u mňa to tak vždy bolo, aj u iných. iný prípad som ešte nepočula.
budeš to mať ťažšie, keď budeš musieť každý deň chodiť pichať niekam preč 😒 . ale veď čo by si nezvládla pre bábo, však?
tak držím palce, nech všetko ide ako má 😉

@makovicka53 držím palce na dnes 😅

pici
24. mar 2011

@lume
@mabumi ja som trosku asi debilka... mate pravdu.... vsetko je to podkozne... takze to si mozem aj sama do brucha?

pici
24. mar 2011

@mabumi tak ked si to viem pichat sama. tak si to budem pichat sama... , ja som doma, takze nemam problem aby mi to niekto pichal ale tak si to popicham sama.

lume
24. mar 2011

@pici Ano, mozes si to pichat aj sama. Mne to ale picha manzel, sama pichnut som sa zatial neodhodlala. Menopur mi pichali do svalu do zadku.

lume
24. mar 2011

@alibabaa Kludne sa na cokolvek opytaj, od toho je tu toto forum.

pici
24. mar 2011

@lume len technicka otazka, ihla ma byt zasunuta az po koniec ze? a ine miesto na to ako brucho nie je?

mabumi
24. mar 2011

@pici veď ako ti je lepšie 😉 , ja len podľa seba som usúdila, že by to bolo pohodlnejšie, už mám averziu na chodenie po lekároch 😠 . ale je to individuálne. akurát, že mne pri stimulácii odporučili vyhýbať sa hromadnejším stretnutiam ľudí, aby som nechytila nejakú chrípku alebo čo. no a u obvodného by si sa takému kontaktu asi nevyhla 😒
a ukázali ti, ako sa to pichá? lebo mňa to učili. ak ti to neukazovali, tak choď aspoň prvýkrát aby si to potom už vedela aj sama 😉 . neboj sa, zvládneš to v pohode