IVF jar 2011. Kto ide do toho?
Kto ide do toho? Prvý raz či po neuspešnom predchádzajúcom pokuse? Pripravujete sa nejako špeciálne - myslím bylinkové preparáty, vitamíny, čajíky? Mňa čaká 2 IVF marec - apríl v GF- a poctivo užívam Femibion 800, vitamím E 400, C vitamím 1000 mg a Femigard 3 x denne 🙂)))
@lume Inak potom je dobre mat este hrube ihly na rozrabanie tych injekcii. Hrubou ihlou nasajes tu tekutiny a vstreknes to ku prasku. Zatrepes, pockas nech sa to rozpusti nasajes do injekcnej striekacky cez tu hrubu ihlu a potom to vymenis za tenku. S tenkou ihlou sa tazko tekutina nasava.
@mabumi dakujem pekne 🙂
@krisbar ahojky dakujem no uz mam po narkoza bla v poho ale mam riadne tlaky vo vajecnikoch...vytiahli mi 10 vajok 5 je na 1,4 na 2 a 1 na 3 ...len nech sa mi pekne drzia ..zajtra budem vediet kolko ich oplodnia...ET by mal byt utorok al stredu
@makovicka53 super.. urodicka bola :D dufam ze tranfer budes mat coskoro... kolko si das vlozit?
@pici ved to ze neviem..ale asi jedno 🙂
@makovicka53 mne hovoril doky ze standardne sa davaju dve :D tak ja si dam dve :D a ked sa uhniezdia dve tak sa budem tesit.. aj ked by som chcela len jedno babatko... ale beriem vsetko :D
@pici noo ved toto lepsia sanca pri dvoch...ked ja neviem no uvdime este mam cas na rozmyslenie ..ty si uz mala ET
@makovicka53 nie nemala. caka nas to prvy krat ale zajtra zacinam len pichat... mam dve neuspesne IUI
@pici tak prajem vela uspechov...a problem je v com?
@makovicka53 ja som po liecbe endometriozy malej panvy.... manzel ok
@pici ....ahaa ...tak drzim silno palce 🙂
@makovicka53 hadam sa to konecne podari.. verim tomu... ty mas prve IVF?
@makovicka53 - supeeer. vidim ze sme to tu pekne rozbehli! dufam ze v tom budu kocky pokracovat 🙂
a to budes mat po predlzenej kultivacii v utorok alebo v stredu?
velmi sa "bojite" dvojiciek? myslis ze by si ich nezvladla?
ahojte, v nedeľu idem na pohotovosť na inj. pred OPU a mám si kúpiť ihly, alebo nie? díky za info 🙂
@makovicka53 blahoželám🙂 máš superr vajíčka aj ja sa už teším na ten výber !!!
@dorotka66 neviem, tie kontroly ma prekvapili, ale zasa na druhej strane asi vie odhadnut, aka je reakcia vajecnikov... Nestretla som sa s tym..... Drzim palce, aby sa dr. v tomto pripade nemylil a nech je urodicka bohata a hlavne kvalitna.....
co sa tyka pregnylu, mozes si ho pichnut do brucha sama. Kup si malu striekacku, jednu hrubu ihlu na natiahnutie do striekacky a jednu tenku na pichnutie. Nic to nie je... To je prave vyhoda, ze netreba nikde behat. Choragon sa musi pichat do svalu a len na pohotovosti.....
mylsim na teba 🙂
@katy2 aj ja dúfam, že to doktor odhadol. pôvodne som si myslela, aj baby radili, aby som šla preventívne na kontrolu k svojej lekárke, ale nebola som, pretože som ok. veď uvidíme v utorok. ale je mi to divné, že to tak zobral. dík za info k tej injekcii a si si to skúsim pichnúť, veď už som si toho popichala 😀 ako sa cítiš? všetko ok?

@krisbar ja som kupila 0,5x25mm 25G, povedala mi ze to su najtensie... budem mysliet na rady ohladom pichania....