IVF jar 2011. Kto ide do toho?
Kto ide do toho? Prvý raz či po neuspešnom predchádzajúcom pokuse? Pripravujete sa nejako špeciálne - myslím bylinkové preparáty, vitamíny, čajíky? Mňa čaká 2 IVF marec - apríl v GF- a poctivo užívam Femibion 800, vitamím E 400, C vitamím 1000 mg a Femigard 3 x denne 🙂)))
@mabumi jaj zabudla som 😀
@mabumi a kedy najblysie ides do MT??
@petuska123 jasné, že to je možné. narkóza bola úplne v poho, len ma štvalo, že som potom nevidela čo tam so mnou robili 😀 a to ja nerada 😠
@dorotka66 a kolko si das vlozit??
@petuska123 ja dvojku, ak ich toľko bude 😀, bola by som rada, ak by to vyšlo a je tu aj vyššie % úspechu, že niečo z toho bude. a keď už trpíme, nech to stojí za to! 😀
@dorotka66 ja tiez uvazujem o dvojke... si myslim ze je tam vacsia sanca nech sa uchyti aspon jedno no spytal sa potom lekara na to.moze sa stat ze mi to aj zakaze???
@petuska123 nemyslím si, že by ti to zakázal. vraj chcú dávať 1 a max. 2, ale ja som bola na OPU s kočkou, ktorej dali 3. a to som si myslela, že nedávajú. takže pri 2 nevidím žiaden problém. ale poviem v piatok 😉
@dorotka66 a dnes si ešte nevolala že koľko sa oplodnilo? určite bude pekná úrodička tých silných 😉
@petuska123 najbližšie idem zajtra 😅 , som straaaasne zvedavá, čo mi povedia 😀
@mabumi ides na konzultaciui?? a ozaj baby ked som sa objednavala na vypisanie ziadosti tak som sa sestry spytala ci tam musi ist aj mij mangl a nevedela mi povedat vy mi viete poradit??ci je tam potrebny?
@petuska123 ona ti nevedela povedať 😕 ? no nepamätám si to tak, ale nemyslím si, že by to bolo nevyhnutné. ale môj tam bol, nie je zlé, keď to počuje 😒 . myslím, že podpisovať nič nemusel, ale fakt nie som si istá... 🤐
ja idem na kontrolu, naposledy som tam mala niečo, čo tam nemá byť, tak teraz dúfam, že to zmizlo, aby sme mohli ísť ďalej 😵
@mabumi veru nevedela ze si nieje ista ci aj muzi tam daco podpisuju
@petuska123 ahoj, mm tam ist nemusi..potrebujes vediet len v akej poistovni je poisteny a jeho rodne cislo 😉
@dorotka66 ja som mala IVF neúspešné vo februári ☹ . minulý mesiac som bola na kontrole a nebolo to ok, tak teraz idem zase zajtra a dúfam, že už to bude v poriadku. ak áno, tak budúci mesiac KET, mám iba jedno pekné embryjko, a druhé trojkové 😒 . ale ak sa má zadariť, tak zabojujú aj tieto 😅
@petuska123 na genetiku ta moze poslat aj tvoj gynekolog, aj my sme tak boli. vybav si to este teraz a ked uz budes mat genetiku tak ta je uz navzdy. aspon tak nam to ta doktorka povedala. cakaju sa vysledky fakt dlho ale ked to zacnes vybavovat teraz tak v maji ich mas 🙂
TAk dneka som si robila test bola / no bola som si predĺžiť u doktorky PN a povedala ,že špinenie nič neznamená no a aj ma pozerala a že to tam vypadá v celku dobré, no zlatá bola mám jej cinknúť ako som dopadla v pondelok 🙂
Nádej umiera posledná .
@mabumi a aj vieš prečo sa nepodarilo????
@aby neviem 😒 , vraj niekedy to tak jednoducho je. ja som vedela že úspešnosť nie je 100%-ná, s tým rizikom do toho ideme. ale plánujem podstúpiť mnohé ďalšie vyšetrenia, len musím načerpať na to silu...
ty si po ET? držím palce, nech to predsa len vyjde 😉 . tuším si písala, že zmrazené nemáš, však? už sa mi to trochu pletie 😖 . veľa šťastia
@mabumi nie nie vajicka..ale uz oplodnene asi som sa zle vyjadrila 🙂
@dorotka66 ahojky..no zmena ani tak ziadna vcera som mala pichanie a dnes nic trosku ma pobolieva vnutro...ale nic extremne ...snad je vsetko v poriadku...v noci som aj zle spala...a ty sa mas ako volala si tomu dr.?
@makovicka53 ty si bola len čera na OPU, či nie? a hneď včera ti zmrazili 2 oplodnené vajíčka? a ostatné sa ako vyvíjajú (ani neviem, koľko si ich vlastne mala), vklad by si tiež mala mať v piatok? prepáč, ak to pletiem 😀
@dorotka66 veru, veru, my sa nevzdáme. ty si bola bez tých kontrol počas stimulácie, však 😒 ? ale zas na druhej strane už si to prežila a aspoň máš veľa vajíčok a tým pádom vysokúúúúú šancu 😉
@mabumi 🙂 ja som mala vcera vklad
@makovicka53 😀 vidíš, to už je čo toto, veď sme si aj písali 😀 😀 😀 pamätala som si ťa, no neviem, prečo som si myslela že OPU 😀
takže máte 2 zmrazené? a teraz čakáš na výsledok 😅 . tak držím palčeky, budem čakať s tebou 😉 (zatiaľ nie na svoje, ale na tie vaše)
@mabumi nevadi ja mam tiez niekedy chaos kto co ako? je nas tu moc...ano na vysledok vcera sme mali ET a dnes je to prvy den po...uz len odpocitavat a hlavne nech sa riadne zavrrrta... 🙂 ty si v akej faze?
@makovicka53 ja idem zajtra na kontrolu a ak bude všetko ok, tak na ďalší mesiac na KET 😉

@dorotka66 to je v poho budem vediet co ma caka bala som sa narkozy a teraz pribudlo aj to ohhs 😖 no ale je mozne ze mna to nezastihne.