IVF jar 2011. Kto ide do toho?
Kto ide do toho? Prvý raz či po neuspešnom predchádzajúcom pokuse? Pripravujete sa nejako špeciálne - myslím bylinkové preparáty, vitamíny, čajíky? Mňa čaká 2 IVF marec - apríl v GF- a poctivo užívam Femibion 800, vitamím E 400, C vitamím 1000 mg a Femigard 3 x denne 🙂)))
@makovicka53 moja prečítaj si stranu dozadu 😖
@lume lumi všetko mám zo stimulky, zväčšené všetko vnútri , primár povedal že ma lekár presimuloval........ 😝 no zajtra bude správa a kontrolné vyšetrenie, ale cítim sa naozaj oveľaaaa lepšie. zas nová skúsenosť 😀 ale baby včera na pohotovosti ma vyšetroval naj lekár akého som kedy mala 😉
...hmm,to máš nejak inak ako som to mala ja...ja som mala iba dva druhy,pichala som osem dní,na desiaty den odber...bolo 11 vajíčok...držím palčeky...nech sa to podarí...
@dorotka66 ahojky precitala som si...ale chvalabohu ze to je len zväcsenie neboj ono to prejde len aby neprepukol OHSS...to je hnusny strasiak...ale ja verim ze nie 🙂 a ako sa citis dnes? 😉
tak ,dockala som sa,sliznica pekne rastie a v utorok,alebo v stredu nas caka KET....zajtra mam rande s embryologickou 😀
ahojte baby, tak teraz som bola ešte na ultrazvuku je to prvý stupeň OHSS, ale keď ma brali tak to nevyzeralo na I. 😉 lume a zajtra na ten transfer ideme, aj keby kočiare padali 😀
@dorotka66 je mi luto, ze sa ti to takto komplikuje 😔 to je tou velkou urodou.... drzim palce, aby bolo dost kvalitnych embryi..... drzim palce na zajtra....
nemala si volat, mala si napisat... vtedy ma cas na odpoved, a vzdy odpise.... ale ty mas vela vajok, urcite bude z coho vyberat na ET a este aj zmrazia.... 😵
@dorotka66 no to ma mrzi ale kym je 1. stupen tak to je este ok...zajtra drzim palceky...vela pi...vidis ten doktor co ti dal pichat hormony bez toho aby ta pozrel ako reagujes....no jednoducho no coment....nerozumiem tomu doposial.ale hlavne ze si ty ok 🙂 moc moc drzim palce 😉
@dorotka66 ozaj a kolko sa ti vajok oplodnilo?
ahojte kočky, tak dnes kontrola celkom dobre, vraj "skľudnilo sa to". tak máj bude náš, pôjdeme si po bábo 😀 😀 😀 😀
@makovicka53 ako sa cítiš čakateľka? 😉 . koľko si nakoniec mala tú sliznicu, pomohol ten estrofem či čo si to mala?
@dorotka66 som veeeeľmi rada, že ti je lepšie. aj ja som mala 1. stupeň OHSS, ale ani zďaleka také problémy ako ty. nabudúce budeš trvať na tom, že tie kontroly počas stimulácie naozaj treba. aj keď už žiadne nebude v tvojom prípade nebude 😉 . ale aspoň budeš vedieť poradiť novým snažilkám 😀 😀
tak zajtra máš veľký deň D. všetko dobre dopadne 😉 😉 . koľko máš tých embryjok?
@mabumi ahojky...kontrola super dopadla? to som rada...pri vklade som mala 7mm...na hranici...snad sa embrijko uchyti inu moznost mu ani nedavam 😝 ...boli ma popod brusko akoby na mrchu...aj celu noc som ho citila...prsia ma pobolievaju a dnes som sa nejak vyhadzala 😕
@makovicka53 ale to vôbec nie je zléééééé 😅 😅
na mrchovské bolesti je ešte zavčasu 😉 , prsia môžu bolieť, a aj vyhádzať si sa mohla 😵 . inak proti bolesti - ak by boli silné, si môžeš dať nejakú "obvyklú" tabletku - 1 za deň, to neuškodí dieťatku 😉 . tak mi povedal docent po IVF. hlavne pozitívne mysli, aj bolesti sa ti môžu zdať rovnaké ako pred mrchou, a sú tu aj také tehuľky. dokonca aj špiniť môžeš.
@mabumi hmm ved sa snazim verit...ja viem ze lepsie bolesti ako necitit nic 🙂 ee na tabletku to nie je vydrzim 🙂
zienky ja som 2 den po ET a na papieri som si nasla hnedy hlienik...len trosku...a bolia ma hrozne vajecniky...dnes som sa aj povyhadzovala...mam strach ☹
baby prosim vvas kolko ste cca platili za lieky+inekcie??
@makovicka53 neboj sa. aké lieky berieš? Utrogestan vkladáš? a koľkokrát denne? aký dlhý mávaš obvykle cyklus, mala by si ho dostať v týchto dňoch? písala som ti, že môžeš aj špiniť. len v pokoji lež, nič nerob. a hlavne kľud 😉
@petuska123 iba za lieky cca 350 € pri dlhom protokole - u mňa. plus icsi, predĺžená kultivácia, trial wash test... spolu všetko okolo 1200 €, možno niečo menej 😉
@mabumi beriem utros 2x2 a estrimax 2x1...som len druhy den po ET a mrchu by som mala mat az okolo 7.4. myslim...odspodu citim take divne akoby som ju mala otvorenu 😒 ....no ja neviem
Ahojte babenky, zajtra ma čaká transfer, tak držte silno palčoky 😉
@petuska123 je to individualne, ale napr. mne to vychadzalo okolo 320 eur
@makovicka53 no, tak to sa neboj 😉 , mrchovské bolesti to nebudú. ak by si začala normálne špiniť, tak mne vtedy povedali, že mám zvýšiť dávku utrosu (brala som 3x2 tbl a kázali mi na 4x2) a len ležať posteľ - záchod - posteľ. ale tak ty toľko nešpiníš a u mňa to bolo v termíne mrchy 😒 . takto som to robila až do krvných testov. ty nemysli negatívne, neboj sa 😉 . hovor si, že si tehu, veď tam máš drobčeka a on potrebuje šťastnú maminu a nie vystresovanú 😵 . musí sa mu u teba páčiť 😅
@squella držíme držíme 😀 . a koľko máš embryjok?
@mabumi fiiha to preco si brala az tolko utrosu? ja berem 2x2...hmmmm...jasne snazim sa byt optimista ale tak cloveka to vystrasi...budem uz len lezkat pod deckou....vsak ja ani nic ine nerobim okrem pripravy caju jedla a chodenia na wc 🙂
@squella drziime palceky 🙂

@pici ja ? vôbez nie nevide teraz tak druhý raz 😀 😀 😀