IVF jar 2011. Kto ide do toho?
Kto ide do toho? Prvý raz či po neuspešnom predchádzajúcom pokuse? Pripravujete sa nejako špeciálne - myslím bylinkové preparáty, vitamíny, čajíky? Mňa čaká 2 IVF marec - apríl v GF- a poctivo užívam Femibion 800, vitamím E 400, C vitamím 1000 mg a Femigard 3 x denne 🙂)))
@clauda2010 ja by som začala brať v pondelok.
@rabarka PK je predlzena kultivacie tzv.ze je by ti dali embryo o nieco neskor cca o 4 dni po oplodneny
@petuska123 Aha, to hej, v pondelok mi vzali vajíčka a zajtra (5deň) by mal byť ET (alebo v nedelu). Len postupne tam volávam, ako sa vyvíjajú a bolo mi povedané, že tam máme embria v rôznych kvalitách (1-3 ohodnotené), tak som chcela vedieť, či nemá niektorá z vás skúsenosti s tým, či je možné použíť (mraziť) aj tie 2-jkové napr.
@rabarka joj to ti ja neviem povedat mna to este len vsetko caka 😒
@petuska123 chápem, tak prajem veľa síl do boja 😉
@clauda2010 a ako neskoro večer si ju dostala? lebo keby to bolo cca. o 23.00 a neskôr, tak by som brala prvý deň ms až ten nasledujúci deň 😉 a keby si dostala skôr, tak by som to začala počítať ešte v ten deň (čiže včera)
@rabarka ahoj, ano daju sa pouzit aj dvojkove a vôbec im to neubera na uspechu 😉 . mne mrazili dvojkove a ked ho uz mrazili, tak dali k nemu aj trojkove (samostatne by ho ani nemrazili) a teraz mam v brusku obe 😉 😉 😉 od vcera.
tak drzte palce a aj ja ti drzim 😵 . daj vediet ako si dopadla 😉
@rabarka ahoj, takze cakame spolu 😵 . aj jeden staci, bude to bojovnik 😵 . a ake kvalitne ti nakoniec zamrazili? lebo ja ako som pisala mam teraz v brusku dvojkove a trojkove, ale aj tak im verim 😵 , dalsich mrazacikov uz nemam ☹ .
tak pekne oddychuj a hladkaj brusko 🙂 . chystas saj testovat?

neviete mi poradit? mam od piateho dna menstruacie clostil , ale mrchu som dostala az vcera neskoro vecer ...........mam to ratat az od dneska?