icon

IVF jar 2011. Kto ide do toho?

matkal73
27. jan 2011

Kto ide do toho? Prvý raz či po neuspešnom predchádzajúcom pokuse? Pripravujete sa nejako špeciálne - myslím bylinkové preparáty, vitamíny, čajíky? Mňa čaká 2 IVF marec - apríl v GF- a poctivo užívam Femibion 800, vitamím E 400, C vitamím 1000 mg a Femigard 3 x denne 🙂)))

clauda2010
13. máj 2011

neviete mi poradit? mam od piateho dna menstruacie clostil , ale mrchu som dostala az vcera neskoro vecer ...........mam to ratat az od dneska?

rabarka
13. máj 2011

@clauda2010 ja by som začala brať v pondelok.

petuska123
13. máj 2011

@rabarka PK je predlzena kultivacie tzv.ze je by ti dali embryo o nieco neskor cca o 4 dni po oplodneny

rabarka
13. máj 2011

@petuska123 Aha, to hej, v pondelok mi vzali vajíčka a zajtra (5deň) by mal byť ET (alebo v nedelu). Len postupne tam volávam, ako sa vyvíjajú a bolo mi povedané, že tam máme embria v rôznych kvalitách (1-3 ohodnotené), tak som chcela vedieť, či nemá niektorá z vás skúsenosti s tým, či je možné použíť (mraziť) aj tie 2-jkové napr.

petuska123
13. máj 2011

@rabarka joj to ti ja neviem povedat mna to este len vsetko caka 😒

rabarka
13. máj 2011

@petuska123 chápem, tak prajem veľa síl do boja 😉

tinasc
13. máj 2011

@clauda2010 a ako neskoro večer si ju dostala? lebo keby to bolo cca. o 23.00 a neskôr, tak by som brala prvý deň ms až ten nasledujúci deň 😉 a keby si dostala skôr, tak by som to začala počítať ešte v ten deň (čiže včera)

lume
13. máj 2011

@monikad Este nemas istotu, ci si tehu alebo nie, vsak? Ani my sme po prvom IVF nemali nic na zamrazenie. Teraz som po 2.IVF a dokonca nam ostalo aj 6 zamrazenych. Treba verit.

mabumi
13. máj 2011

@rabarka ahoj, ano daju sa pouzit aj dvojkove a vôbec im to neubera na uspechu 😉 . mne mrazili dvojkove a ked ho uz mrazili, tak dali k nemu aj trojkove (samostatne by ho ani nemrazili) a teraz mam v brusku obe 😉 😉 😉 od vcera.
tak drzte palce a aj ja ti drzim 😵 . daj vediet ako si dopadla 😉

monikad
Odpoveď bola odstránená
lume
14. máj 2011

@monikad Ja som po prvom IVF otehotnela, a potom potrat vo 8.tt. Tak az potom skusili skumat priciny a zistilo sa, ze mam trombofiliu. Tak teraz picham kazdy den heparin od ET. Druhe IVF bude uspesne, neboj.

monikad
Odpoveď bola odstránená
lume
14. máj 2011

@monikad Teba dali heparin, lebo si mala hyperstimulacny syndrom? To som nevedela, ze sa to dava aj na to.

monikad
Odpoveď bola odstránená
rabarka
15. máj 2011

@mabumi ahoj, tak ja mám od včera tiež v sebe, ale len jedného bojovníka, takže verííím že to prežije. Jasné, že držím palce! Inak mi zmrazili len 2, viac sa nevyvíjalo, čo ma dosť mrzí, nakoľko mi oplodnili 12 vajek, ale čo už, tak to asi má byť.

pici
15. máj 2011

@monikad ja som mala tiez dve ukazkove blastocyty a zial ani jedna sa neujala... zevraj KET je uspesnejsie.... tak hor sa do toho

pici
15. máj 2011

@lume heparin je na zrazanie krvi... nie na hyperstimulak, na to su len infuzie

tinasc
15. máj 2011

@rabarka držím silno palce, nech sa zadarí 🙂

mabumi
15. máj 2011

@rabarka ahoj, takze cakame spolu 😵 . aj jeden staci, bude to bojovnik 😵 . a ake kvalitne ti nakoniec zamrazili? lebo ja ako som pisala mam teraz v brusku dvojkove a trojkove, ale aj tak im verim 😵 , dalsich mrazacikov uz nemam ☹ .
tak pekne oddychuj a hladkaj brusko 🙂 . chystas saj testovat?

monikad
Odpoveď bola odstránená
pici
15. máj 2011

@monikad aha... tak to ma mrzi ze vam nic neostalo.. ja neviem ako sa to rozmrazuje... ze kolko rozmrazia... no ja by som si dala vlozit dve. ale netusim aky je postup...

lume
15. máj 2011

@pici Ja viem, ale Monika o tom pisala v suvislosti s hyperstimulacnym syndromom.

lume
15. máj 2011

@monikad No tak potom teraz to chapem.

pici
15. máj 2011

@lume aha.... :D

lume
15. máj 2011

@pici No ved ja heparin poznam, ked mi manzel kazdy den picha do brucha. Verim, ze to bude ucinkovat.

pici
15. máj 2011

@lume 😒

monikad
Odpoveď bola odstránená
tinasc
15. máj 2011

@monikad juj monika máš ty patálie okolo toho... tak držím palce, ak by to nevyšlo, tak veľa síl do ďalšieho kola 😉

lume
15. máj 2011

@monikad A nerobili Ti uz aj nejake geneticke vysetrenia? Mne trombofiliu potvrdili geneticky. Dovtedy som nemala ziadne problemy ani priznaky. A to som brala aj antikoncepciu a lietala lietadlom 😕

tinasc
15. máj 2011

@lume a to ti robili ešte pred ivf? sami od seba?