icon

IVF jar 2011. Kto ide do toho?

matkal73
27. jan 2011

Kto ide do toho? Prvý raz či po neuspešnom predchádzajúcom pokuse? Pripravujete sa nejako špeciálne - myslím bylinkové preparáty, vitamíny, čajíky? Mňa čaká 2 IVF marec - apríl v GF- a poctivo užívam Femibion 800, vitamím E 400, C vitamím 1000 mg a Femigard 3 x denne 🙂)))

monikad
Odpoveď bola odstránená
miskab
16. máj 2011

Babulky prva injekcia dipherelinu za mnou ,,,,, len ten fostimon dufam si budem moct piochat do brucha tiez ci ten len do zadku pichate?

monikad
Odpoveď bola odstránená
tinasc
16. máj 2011

@mabumi
@rabarka
@monikad kočky držím vám palce 🙂 nech to dobre dopadne...
ja som po dnešnej kontrole nie veľmi nadšená, vyzerá to tak, že nebudem mať veľa vajok, mám sa na to pripraviť, na každej strane síce 4, ale z toho je dosť malých ☹

tinasc
16. máj 2011

@miskab fostimon si pichaj do brucha kľudne... v centre mi ho síce pichajú do zadku ale doma si ho pichám do brucha...

mabumi
16. máj 2011

@tinasc to sa este môze zmenit, neboj. ja som v piatok pred OPU myslela, ze bude len 1 alebo max. 2 a v pondelok nakoniec vybrali 5 a oplodnili sa 4 😉 . nakoniec prezili 3. ale aj jedno niekedy je to prave a aj s jednym sa podari otehotniet 😉 . tak drzim palce. a kedy by mala byt OPU?

tinasc
16. máj 2011

@mabumi to dúfam aj ja, myslíš, že tie malé by mohli ešte nejako dorásť? po 14.00 si mám volať do centra ako mám pokračovať, neviem ešte kedy bude OPU 😉

mabumi
16. máj 2011

@tinasc a kolky den cyklu si? a ake to boli rozmery tych folikulov, vies? jasne ze môzu este dorast, kvôli tomu upravuju davky 😉 a okrem toho - aspon u mna to tak asi muselo byt, asi nevideli vsetky folikuly ked som len necele 3 dni pred OPU mala len 1 - 2 😉

zlatanka30
16. máj 2011

@tinasc neboj oni dorastu.i ja som mala v piatok nejake tri male a dnes su uz vacsie.i ked davky mam ako pre kona ☹

miskab
16. máj 2011

@monikad
@tinasc dakujeeeeem babulky budem pichat do brucha teda , 🙂 do zadku to boli? a obidve mozem pichat v tu istu hodinu? teraz picham o 10 hod.

monikad
Odpoveď bola odstránená
tinasc
16. máj 2011

@mabumi som 10 DC... neviem aké veľké boli, však tam to ide ako na bežiacom páse... bereim 150 IU fostimonu... tak dúfam, že z nich niečo bude...

tinasc
16. máj 2011

@miskab mne len dvakrát v centre pichli do zadku a mala som ho pol dňa necitlivý a bolavý 😀 do brucha to ani necítim...

tinasc
16. máj 2011

@monikad ďakujem... tak dúfam teda, že keď tam majú veľa miesta tak budú kvalitné 😉

miskab
16. máj 2011

@tinasc tak sa nemusim v centre ani pytat budem pichat do brucha a hotovo ? a mozem to pichat tak isto teda v tu istu hodinu aj fostimon aj diphereline? a fostimon jeden krat denne po dve ampulky to mam

tinasc
16. máj 2011

@miskab hej diphereline a fostimon si pichaj v tú istú hodinu 🙂 myslím, že sa nemusíš už pýtať, pichaj do brucha v centre ti to aj tak pichnú do zadku 😉 takže toho fostimonu máš toľko ako ja, dve ampulky 😉

rabarka
16. máj 2011

@tinasc dík za držanie palcov, nápodobne. Tak ako bolo písané, netreba sa stresovať, nie vždy veľa znamená kvalitu a úspešnosť veľkého počtu. pre príklad mne zobrali 20, 15 bolo schopných oplodnenia, oplodnilo sa 12, na 5 deň mi jedno vložili a do 6-teho dňa boli na zmrazenie schopné 2.

tinasc
16. máj 2011

@rabarka hmm, tak rýchlo odišli... ale už sa nestresujem, bude ako bude a možno pri ďalšej kontrole budem prekvapená 😉

tinasc
16. máj 2011

no dovolala som sa do centra, pokračujem 2 fostimony, polku dipherelinu a kontrolu mám v stredu... 😉

rabarka
16. máj 2011

@tinasc presne tak, žiadny stres!

monikad
Odpoveď bola odstránená
mabumi
16. máj 2011

@monikad to mi je luto ☹ ☹ ☹ ☹ , ale na druhykrat to musi vyjst 😉 . aspon si este uzijes leto, nacerpas silu a potom v sychravom jesennom a zimnom obdobi si budes pekne oddychovat pod perinkou 😵 😵 😵 a hladkat brusko 😉

tinasc
16. máj 2011

@monikad to ma mrzí, že to nevyšlo... ale presne tak naberieš síl do druhého kola, aspoň si užiješ leto, nejakú dobrú dovolenku a potom sa bude lepšie ležať s vyloženými nohami, keď vonku bude škaredo ako keby bolo vonku pekne 😉

monikad
Odpoveď bola odstránená
pici
16. máj 2011

@monikad ooooooooooooo to ma mrzi zlatko... zevraj uspesne byva prvy krat malokedy... pojdete na KET?

monikad
Odpoveď bola odstránená
tinasc
16. máj 2011

@monikad no super, takže prvý pokus je len tak naslepo či to doktorom vyjde naordinovať? no aj ja mám naplánované ešte druhé ivf ak toto nevyjde, tak dúfam, že k tomu nedôjde 😉

zlatanka30
16. máj 2011

@monikad ano je to pravda na druhykrat ti nastavia lepsie stimulku.ja som toho priklad 🙂 prve ivf 4 foliky a teraz mam 7-8 aj to potesi

monikad
Odpoveď bola odstránená
monikad
Odpoveď bola odstránená