IVF jar 2011. Kto ide do toho?
Kto ide do toho? Prvý raz či po neuspešnom predchádzajúcom pokuse? Pripravujete sa nejako špeciálne - myslím bylinkové preparáty, vitamíny, čajíky? Mňa čaká 2 IVF marec - apríl v GF- a poctivo užívam Femibion 800, vitamím E 400, C vitamím 1000 mg a Femigard 3 x denne 🙂)))
Babulky prva injekcia dipherelinu za mnou ,,,,, len ten fostimon dufam si budem moct piochat do brucha tiez ci ten len do zadku pichate?
@tinasc to sa este môze zmenit, neboj. ja som v piatok pred OPU myslela, ze bude len 1 alebo max. 2 a v pondelok nakoniec vybrali 5 a oplodnili sa 4 😉 . nakoniec prezili 3. ale aj jedno niekedy je to prave a aj s jednym sa podari otehotniet 😉 . tak drzim palce. a kedy by mala byt OPU?
@tinasc neboj oni dorastu.i ja som mala v piatok nejake tri male a dnes su uz vacsie.i ked davky mam ako pre kona ☹
@tinasc dík za držanie palcov, nápodobne. Tak ako bolo písané, netreba sa stresovať, nie vždy veľa znamená kvalitu a úspešnosť veľkého počtu. pre príklad mne zobrali 20, 15 bolo schopných oplodnenia, oplodnilo sa 12, na 5 deň mi jedno vložili a do 6-teho dňa boli na zmrazenie schopné 2.
no dovolala som sa do centra, pokračujem 2 fostimony, polku dipherelinu a kontrolu mám v stredu... 😉
@monikad ano je to pravda na druhykrat ti nastavia lepsie stimulku.ja som toho priklad 🙂 prve ivf 4 foliky a teraz mam 7-8 aj to potesi