icon

IVF jar 2011. Kto ide do toho?

matkal73
27. jan 2011

Kto ide do toho? Prvý raz či po neuspešnom predchádzajúcom pokuse? Pripravujete sa nejako špeciálne - myslím bylinkové preparáty, vitamíny, čajíky? Mňa čaká 2 IVF marec - apríl v GF- a poctivo užívam Femibion 800, vitamím E 400, C vitamím 1000 mg a Femigard 3 x denne 🙂)))

mabumi
1. jún 2011

@pici uz teraz neviem po akej dobe - kolko sa snazite? tusim si mala prve IVF, vsak?
veru, ani ja neverim na zazraky. alebo verim, ale akosi sa stavaju len inym, neverim, ze by sa stal aj nam 😒
ja dnes idem spisovat dalsiu ziadost 😒 . takze ma musis potesit ty, mas veeeeelmi zodpovednu ulohu 😉

tinasc
1. jún 2011

@pici a prečo, vy nemáte tú šancu, že by sa zadarilo prirodzene?

tinasc
1. jún 2011

@mabumi veru u nás asi tiež nehrozí nič prirodzene ☹ no nič, netreba zúfať 🙂

pici
1. jún 2011

@mabumi dva a pol roka :D ano dve IUI, jedno IVF.. a mali by sme ist teraz na KET. tak cakame na mrchu... inak mne nikdy nemeskali ... ale to je jedno.. po tolkych hormonoch je to asi prirodzene ze sa kramy posunu...
velmi rada by som ti vycarila usmev na tvari a presvedcila ta o zazraku... ale asi aj mne sa skor zda ze su... len nie u nas doma :D

pici
1. jún 2011

@tinasc no sancu mame... sme obaja zdravy... len ked doteraz nic.. tak ... neviem???

tinasc
1. jún 2011

@pici zázraky sa dejú 🙂

pici
1. jún 2011

@tinasc tak to ano.. len nie moc u nas doma :D

mabumi
1. jún 2011

@pici no tak mozno budes prekvapena, ja si myslim, ze aj budes 😀 . ved ked ste zdravi, tak mozno sa to prave podarilo preto ze cakas na KET a sustredis sa viac na mrchu ako na to, aby si ju nedostala 😉 . a po IVF si nabita hormonmi, ktore uz nejednej pomohli k zazraku 😉 . ved uvidime, ale bolo by to super 😅

@tinasc veru, u nas asi tazko, diagnozy hrôzostrasne, ale clovek nikdy nevie 😖 , mozno sa raz stastie pomyli

pici
1. jún 2011

@mabumi no uvidime co povie zajtra doktor :D ale nadej tu samozrejme je....

amelia17
1. jún 2011

ahojte dievčatá, tak ja som dnes 13-ty deň po ET a ešte pred dnešnou krvičkou som sa zvíjala v kŕčoch od pravdepodobného OHSS doma.... doktor mi navrhol hospitalizáciu, ale ešte sa čakalo na výsledky z krvi... nuž a pred chvílinkou mi volali, že mam HCG 312, tak sa zdá, že sa nejaké to babinko uchytilo, som strašne šťastná a hneď sa tie bolesti znášajú lepšie!!! všetkým vám čakajúcim a stimulujúcim prajem veľa veľa zdaru 😀

lume
1. jún 2011

@amelia17 Gratulujem. To je super, ze Vam hovoria hodnoty HCG, u nas v centre Ti povedia, ze je to pozitivne alebo nie. Hoci mozno by som sa mala na to opytat.

amelia17
1. jún 2011

@amelia17 dakujem vam vsetkym za mile drzania palcekov, ja to opatujem a drzim ich vsetkym vam!!!!!

amelia17
1. jún 2011

@lume Tu hodnotu mi povedala sestricka, az ked som sa vyzvedala, ze ci sa da povedat, ci je embryjko 1 alebo 2. Takze to asi bezne ani nehovoria.

nemko
1. jún 2011

@amelia17 gratulujem, myslim, ze su 2 🙂 krasne hcg - cko

tinasc
1. jún 2011

@amelia17 tak super, držím palce, nech je všetko OK 🙂

chmurkaxy
1. jún 2011

ahojte baby, som po ET osmy den, bola to predlzena kultivacia a vlozili mi 2 embryjka. Vcera som zacala spinit a dnes aj krvacam. Myslite si, ze uz nie je ziadna sanca?

amelia17
1. jún 2011

@nemko ahojky, prosim Ta nestras, to fakt???? mate niekto niekde tabulku HCGciek?

amelia17
1. jún 2011

@tinasc diky moc, cesta to bude este dlha... kedze sa mi vyvinul ten hyperstimulak, je mi strasne zle a kazdu chvilu cakam, ci pojdem do nemocnice.... nuz a do toho mam este ine zdravotne problemy {netehotenske), tak to bude krute, ale zatial mi tato krasna sprava dodava silu....

tinasc
1. jún 2011

@amelia17 drž sa snáď to skoro prejde a ty si budeš užívať tehuľkovanie 🙂

amelia17
1. jún 2011

@tinasc dikes, no zatial to vyzera, ze sa to len zhorsuje... mala som OHSS po punkcii a trvalo mi cca. 10 dni kym som sa z toho dostala... nuz a len chvilinku mi bolo dobre a uz sa vratil, potvora...

tinasc
1. jún 2011

@amelia17 ach jaj... no snáď sa to skoro ukľudní a nebudeš musieť do nemocnice 😉

nemko
2. jún 2011

@amelia17 joj, ohss som mala aj ja a strasny, aj som kolabovala, ale do nemocnice som nesla, raz som si dala vytiahnut vodu a bojovaka som doma 😉 ja som mala hcg na 7 den po ET okolo 26 a boli dve, no len to druhe to neskor vzdalo 😒
drzim palce a bojuj s tym hnusakom ohss 🙂

mabumi
2. jún 2011

@pici drzim ti dnes silno palce 😵
@amelia17 tebe zo srdiecka gratulujem 😉 . OHSS prejde, teraz sa ti s nim bude bojovat lahsie 😵 , drzim palce nech odide cim skôr.

ja som bola vcera podpisat tu ziadost na dalsie IVF. dohodli sme sa na kratkom protokole, na vsetkom. tak som si uz spokojna isla lahnut na kozu ze este urobia kontrolne sono. S usmevom, lebo uz som si planovala pekne leto bez lekarov, bez liekov, ze si oddychnem, nacerpam silu.... a po krasnom lete sa pustim do dalsieho IVF. a potom SOK! moja mila endometrioza si pomyslela, ze nie, preco by som po troch najhorsich rokoch v mojom zivote mala mat chvilu pohody 😎 . takze zmena planu. musim ist cim skôr na laparoskopiu, aby vybrali vsetky endometriozne cysty, urobili drilling a vsetko ostatne.... a hned potom injekcie na liecbu endometriozy a hned po nich stimulacia na ivf. takze predpokladam ze budem PN asi 3 mesiace 😅 😅 😅 . krasa 😅 . 😢 😢 😢

pici
2. jún 2011

@mabumi to vazne? tak to ma mrzi... ta endo je pekna svina. ja som ani nemala odvahu sa opytat dokyho ci ju nemam nahodou naspat, lebo takuto info by som asi nepredychala...

mabumi
2. jún 2011

@pici no ved ja som sa nepytala. aj ked som planovala, lebo som to tusila vdaka bolestiam. ale predbehli ma. su tam riadne cysty velke. na sone bolo vidiet 3 ale boh vie co tam bude ked ma otvoria ☹ ☹ ☹ . uz som sa dostala z tych neuspechov, ale toto ma vcera zas dostalo. vôbec som to necakala. som z toho mimo ☹ . nemôzem pochopit, preco sa mi to stale deje. po tom vsetkom 😔
kedy volas po vysledky 😅 ? nech ma aspon nieco potesi dnes 😵 😵 😵

pici
2. jún 2011

@mabumi asi pojdem osobne... tak az vecer lebo dnes moj doky ordinuje vecer :D
pozri... asi to takto ma byt... uz ked tolko cakame... tak vydrzis aj par mesiacov navyse... je to tazke sa s tym zmierit... ale mozno to pojde lahsie ked tam ta endo nebude...

petuska123
2. jún 2011

@pici ahoj.takze sa ti blizi ket?ej tak nech to tentokrat dopadne na vybornu 😉 .

pici
2. jún 2011

@petuska123 no moc sa mi neblizi... lebo stale nemam kramy.. a bez toho to nejde... juj...

petuska123
2. jún 2011

@pici a to co???kolko ti uz meskaju??hormony sa zblaznili???

mabumi
2. jún 2011

@pici joj, tak az do vecera? nevadi, snad sa nam to cakanie oplati 😉
no mna to prave preto tak dostalo, lebo uz som sa zmierila s tym, ze v lete si dam od vsetkeho pauzu. ze budem robti na stavbe, odreagujem sa... Nikdy by ma nenapadlo, ze ja budem cele leto zavreta doma v byte sama (kedze mm bude na stavbe) a budem cumiet do panelakoveho okna ako je vonku krasne. ja uz mam toho vsetkeho fakt vyse hlavy. uz mi dochadzaju sily 😅 . keby to malo byt v zime, tak nic nepoviem