IVF jar 2011. Kto ide do toho?
Kto ide do toho? Prvý raz či po neuspešnom predchádzajúcom pokuse? Pripravujete sa nejako špeciálne - myslím bylinkové preparáty, vitamíny, čajíky? Mňa čaká 2 IVF marec - apríl v GF- a poctivo užívam Femibion 800, vitamím E 400, C vitamím 1000 mg a Femigard 3 x denne 🙂)))
@sony44 ahoooj,dávno som ťa tu nevidela,držím palčoky 😵 😵 😵 😵 do tretice všetko dobré 😵 😵 😵
@krisbar aj my sme zacali od 1.10 cisto len s vysetreniami atd. v decembri mi chceli vypisat zmluvu, do poistovne,ale od januara som menila poistovnu,ale nevadi ,aspon mam vsetky vysetrenia porobene a teraz pekne v klude stimulujem 🙂) ,dnes som sa pytala sestricky,ci mozem chodit na dalej na zumbu NIE-mam sa setrit ☹ ,rdasej ju posluchnem a hlavne si musim dat bacha aby som nechytila niejaku chripku 🙂
@silvinnka ahoj, prosim ta kde, resp. u koho si v doveru urgovala to schvalenie? lebo ja volam len na ich info linku, tam mi to zdvihne operatorka a ta mi nevie nic viac k tomu povedat len ci je to schvalene alebo nie. ... dakujem
@krisbar ano, idem pod celkovu narkozu, vybavovala som si predoperacne vysetrenia... o lokalke mi nikto nic nepovedal, ze taka moznost existuje.... pospim si a hotovo...
a sport? ten mi chyba, som aktivne robila aerobik, a od juna min. roka, ako som zacala behat ku gynekol., mala som zapal a hoci co ine, tak odvtedy som nerobila nic pre seba, aj to na mne vidiet... ale teraz sa s tym nebudem zaoberat, ved na cvicenie budem mat este casu, urcite.
@annamary27 - dakujem, aj my dúfame, od nedele len také špinenie a dnes už dnes sa už konečne rozbehla mrška...tak zajtra volám do caru.... pojdem pre receptíky, ktovie či aj na pohovor. aj sa teším a aj mám strach, nejako som z toho pichania vypadla 😝 .... to bude stres pri prvej
vidím, že ste rozbehli turné za vyšetreniami.... super, len mohli to už riešiť dávnejšie a možno by ste už mali bábatko......ale vždy lepšie neskôr ako vôbec. taktiež držím palce ....aspon máte zmrzlinky a nemusíš tú tortúru opakovať. a kedy by ste chceli ísť na ket?
@isabelle777 Dezider Kluka -je revizny lekar na schvalenie IVF,to je schvalene do 1 tyzdna.Horsie je to s liekmi-injekciami,to schvaluje niejaka Magistra. teraz mi nepride na um meno....nevadi,treba zavolat na zakaznicku linku a hned im povedat,ze ci Ta mozu spojit s doktorom Klukom,chces sa informovat ako postupila Tvoja ziadost o IVF....ja som ich takto bombardovala ob den a zabralo to 🙂 tot cakanie na poistovnu je najhorsie....drzim paste ,nech Ta cim skor schvalia a mozes zacat stimulovat 🙂
Ahojte,chcela by som sa spytat vy tu tak pisete o liekoch a protokoloch ja uz mam ziadost podanu na poistovni ale o liekoch mi zatial lekar nic nehovoril to mi povie az ked bude schvalena ziadost?dakujem a chcem vam podakovat aj za tuto skupinu.
@veronikabv ahoj,zalezi od Tvojej diagnozy....ale dr. Ti urcite na ziadost do poistovne napisal ,ake lieky,inj. budu pre Teba najvhodnejsie 😉 ,ked Ti pride rozhodnutie z poistovne,potom Ti vypise recept a pojdes si ho vybrat a tam sa dozvies co Ta caka,drzim paste 🙂
@veronikabv - po schvaleni ziadosti budes mat stretnutie s lekarom a popri tom ako ti vsetko vysvetli ohladom procesu ti aj da recept na lieky.
dakujem,ved uz sa na tie lieky tesim 😉 ale mam z toho vsetkeho obavy,ze sa to nepodari......
@silvinnka dakujem,ved uz sa na tie lieky tesim ale mam z toho vsetkeho obavy,ze sa to nepodari......
@krisbar dakujem
@silvinnka dakujem moc, idem tam hned volat, dufam ze to pomoze... uz sa neviem dockat kedy sa pohneme konecne z miesta ...
@veronikabv - obavy su na mieste - statistika nepusti, IVF je "len" na 35% uspesne ☹
ak ide o pocity, tak prvy krat som mala tiez velke ocakavania a ked sa to nepodarilo tak ma to dost znicilo, druhe uz som brala ze skusime a toto tretie uz vnimam ako "ved ked je ta moznost, preco ju nevyuzit"
asi netreba mat "velke oci", treba zit v realite a ta je kruta - len 35 percentna.....bohuzial
ja k tomu uz teraz pristupujem ze uvidime co to da a ak nie, nase zivoty idu v nadhernom vztahu dalej..s dietatom alebo bez neho - nasu lasku to neovplyvni - nebude ani vacsia ani mensia.
@krisbar ja som bola plna ocakavani pred IUI a ani sa neuskutocnilo vobec, vysledky boli take,ze uz nam to vobec neodporucili.velmi by som chcela aby to vyslo,ale...uvedomujem si,ze musim byt bez stresu,ale moja praca ma nuti k stresu nechcem v praci rozpravat ake mam problemy a preto neviem ako vysvetlim moje caste navstevy v BA..
ahojte bambulky, som piaty deň po transfery. Stimulácia krátka, brucho o päť čísiel väčšie a teraz ani nehovorím...... všetkým vám prajem, aby to vyšlo 🙂 PS: Jedno viem už teraz iste, moja stimulácia mi dovolila rozšíriť svoje hranice odvahy na bezprostredné pichnutie ihli do môjho tela - čo bolo doteraz pre mňa nepredstaviteľné. 😅 A tak sa pýtam, čo všetko žena dokáže a znesie? ......v podstate sme hrdinky. 😉 VEĽA ŠŤASTIA!
@krisbar tak pozitívnu nádej Ti viem dať už teraz. Niekde som počula, že raz sa to iste podarí, len preto treba niečo urobiť. A tak sa snažíme.... 🙂 Rozhodne dám vedieť ako som dopadla, však ja nie som ten prototip od ktorého si je možné brať príklad. 5.3. budem mať 42, ale cítim sa na dvadsať a môj o osem rokov starší partner detto. Máme doma dve dospelé dcéry a s nimi je už nuda 😨 teda ako kedy 😅 .............
@lume - ja si to picham sama. nie je to taky problem, lepsie je to ked si to ja picham, lebo aspon citim ako to tam ide a ak by som z toho mala blby pocit, mozem si to korigovat. ja som sa vzdy bala ihiel ale toto vydrzim. dokonca vcera pri odbere krvi som sa na to prvy krat po dlhej dobe dokazala pozriet!
my sme mali jednu stimulaciu a dva KET ale ani ň po druhej ciarke.
@rastak - obdivujem ta! ja by som v 40tke tiez chcela porodit moje posledne dieta 🙂
babulee... takže od zajtra ideme nato... ráno ... tenkrát poprvé 😀 .. gonal... držte palce .. tfuj, tfuj, tfuj... 😉

@renka1801 No dufam, ze to skoro vyriesime. Mne bude pichat manzel. Neviem, ci by som si to sama dokazala pichnut a on sa to uz naucil 😀 ved budeme v kontakte. Papa.