IVF - júl 2022
Ahojte kto zacína tento mesiac ze by sme sa podporili? 🙂
@matulqa102 ahoj ja koncom mesiaca🙂
Ahojte, ja dnes začínam dlhý protokol 🙂
@matulqa102 ahoj ja dnes po vklade😊
@matulqa102 ahojky pripájam sa aj ja ale už som po vklade a čakám už len na tehotensky test po 9 dňoch idem na kliniku takže som zvedavá
@andrea1208
@klaudi123 jeeej tak to vam drzim silno palceky my to teraz skusame prvý krat a normláne kramy sa asi splasili z toho :D zacala som spinit v stredu a a dnes som si uz mala pichat a nic lebo vcera ani dnes som nekrvacala tak som volala do centra ze mam pockat
@lucinka38 ja mam kratky ale nakoniec zacnem pichat asi az nedelu ked sa mi normalne spustia kramy lebo si robia zo mna srandu :D
@matulqa102 diki ale no neviem či sa to podarilo žiadne pichanie ani bolesti pod bruškom tak neviem no😒
@klaudi123 nemusíš mať žiadne bolesti aj mne to to doktor povedal každé zenske telo reaguje inak ...aa nestresuj zbytočné
@klaudi123 nezúfaj dobré bude ;)
@andrea1208 dufajme no
@klaudi123 ako sa citis? 🙂
@matulqa102 no ani nenám že neaké velké bolesti len tak keby malá prísť mrcha bolesti troška pod bruchom a trošku aj prsia😒
@matulqa102 ahoj, ako? Začala si už pichať? Čím stimuluješ?
@klaudi123 budem na teba mysliet 😊 neboj mrcha nepride 😊 ja praveze na to cakam aby som uz mohla zacat so stimulaciou
@lucinka38 nezacala som lebo kramy sa mi este normalne nespustili 😑 jak naschval ....bemfolu si mam pichat
@matulqa102 ďakujem ti si velmi zlatá a môžem sa spý tať kolko máš rokov?
@klaudi123 28 mám a ty koloo mas?
@matulqa102 😂😂😂😂28 mam tiež
Baby, aj ja mám 28 😀😀
@matulqa102 ahojte baby ako sa cítite?😜
@klaudi123 ja som este stale nezacala so stimulaciou lebo som nedostala dnes mi brali HCG pre istotu a plus vyvolavacku
@matulqa102 aha🤔to mi je ľúto no čím skôr začneš tak tým lepšie
@matulqa102 ahojte ja už mám síce po odbere ale v pondelok idem na prvú kontrolu pred vkladom 😊
@lucinka38 aj ja 🤣