IVF - júl 2022
Ahojte kto zacína tento mesiac ze by sme sa podporili? 🙂
@klaudi123 presne tak všetko od znova injekcie lieky všetko čo patrí od znova začať so stimuláciou :( a potom zákrok jeden opäť vklad adt ide ma poraziť len najhoršie je ze musím 3 mesiace čakať aby sa telo dalo dokopy
@andrea1208 a kam chodíš do akeho centra?
@andrea1208
@andrea1208 aha tak neviem no lebo ja chodim do heliosu a tam mi povedali ze ked sa nepodari hned do druhého ciklu pôjdeme
@klaudi123 asi je rozdiel aj v tom ci budeš mat čosi zamrazeneho bo nie ....ale tak uvidíš.. ja idem na konzultáciu 10.8 tak budem múdrejšia
@maron264 ahoj ja som dnesmala prvu kontrolu v piatok dalsia a v pondelok by mal byt odber vajicok do Kosic do SPLNU a ty kam chodis?
@matulqa102 ja chodím do Martina do iscare ,kontrola bola včera ,ešte mám mať zajtra a v piatok a o odbere vravel až v stredu to neviem prečo tak dlho?
@klaudi123 Dakujem krasne za odpoved .Mna to caka tuto sobotu ,ale akurat som sa zobudila s tym ze mam akysi upchatý nos ,🥺Mysliste si ,ze by to malo nejaky vplyv na vklad ?Mam radsej zavolat do centra ?Alebo co by ste mi poradili ? …Toto je ako naschval uz naozaj…Ja som sa po odbere cítila fajn a celkom som to cele dobre zvladla ❤️
@maron264 no ja mam odber v pondelok dnes som bola na kontrole ale nakoniec embrio nebudu vkladat tento mesiac ale az buduci ty si ako na tom?
@lucinka38 ahoj ako zi na tom? Ja idem v ponxelok na odber no nakoniec sa nebude vkladat teraz ale az buduci mesiac
@matulqa102 aj ja idem v pondelok 🙂 a vklad nechcem ani tento ale budúci ,takže neviem či by vložili,chcem hlavne pozitívne výsledky odberu 🙂 držím ti palce v pondelok
@maron264 dakujem aj tebe drzim palce 😊 ides prvy krat? Ci uzsi bola na odbere?
@matulqa102 prvykrat a ty??
@matulqa102 ahoj, ja este stimulujem, v piatok by som mala mat odber 🙂 A ty ako po odbere?
@lucinka38 dobre boli ma kus pod bruskom ale v pohode 13 vajicok vybrali 😊
@matulqa102 super ja už mám tiež po,mám 18 , 15 zrelých 3 nezrelé. Tak som spokojná uvidíme ako sa oplodnia pol na pol.
@maron264 a teda buduci mesiac budes mat vklad? Nam dnes maju volat kolko sa bude mrazit
@misulkamirkova22 ahoj si sa davno neozvala ako ti je?
@matulqa102 ahoj no áno dlhšie som tu nebola 🙂 dobre čakám na mrchu a pôjdeme plánovať ten vklad. 🙂
@matulqa102 v nedeľu volajú koľko zamrazenych, a na vklad až o dva cykly. A ty?
Tak mne dnes volali mame 2 embria 😊 dnes sa mrazia a buduci mesiac idem na vkad
@matulqa102 mne tiež dnes volali, máme 5 a vklad o dva mesiace. Kde si chodila do car?
@matulqa102 super gratulujem my máme 4 ale čakám mrchu že sa objednam no ale mala prísť včera ale neprišla tak neviem čo sa deje 🤷🏽♀️
@matulqa102 tak my nakoniec máme 8 mrazacikov 🙂 verím,že vyjde prvý vklad ♥️🙏 menzes mi dorazil ešte jeden a ideme na to.
@maron264 tak gratulujem my máme 4 ale prvý mesiac síce bol menzes jak ma a potom pozitívne testy ale nakoniec šlo o biochemické tehu a tento mesiac zatiaľ kramy meškajú deň tak uvidíme
Ahojte baby ako to cele zvládate po psychickej stránke ? Ja som nejako moc precitlivena každá prkotina ma rozplače a to ešte nie som ani tehotná, včera som sa úplne zložila psychicky som skoro celý deň preplakala 😢 Myslite že je to normálne ??
@misulkamirkova22 to asi tie hormóny😉

@klaudi123 áno a na novo vsetky lieky resp injekcie na stimulaciu 😓 a musím čakať 3 mesiace a potom od znova injekcie lieky zákroky