IVF júl/august
Ahojte, zakladám novú diskusiu, doteraz som písala v júnovej, ale možno sa v tomto termíne nájde viac žien kto podstupuje toto leto IVF 😊 Ja teda prvý krát, som po odbere oocytov. Budem rada ak sa nás tu nájde viac 🍀
@curlie ahoj curlie ☺️, bolo to super. Až na ten plny močák kedy som miestami mala pocit že si ciknem 😆, embryjko bolo vložené za minútku, ukázali mi ho na monitore), asi 10 minút som zostala ležať a šli sme domov ))
Ten pergoveris neviem čo je ale toto tiež stalo 😀asi ako všetko už )
@85zuz jeej to muselo byť krásne 😍 a pracuješ, alebo si PN? 😊
My sme sa smiali, lebo sme sa s priateľom pýtali pri našom rozhodnutí ísť do IVF, že koľko to tak bude stáť...Bolo nám povedané že 1200-1500 eur..A my toľko nachystané a zrazu sme na 2400 😀 tak už sa bojím dopredu, čo bude 🤭
Ale už to konečne vyzerá, že zajtra dostanem ms 🥳
@erika690 ahoj 😊 Držím palce 😍
Ahojte, už som mala prvé stretnutie s koordinátorkou dostala som injekcie prvé na potlačenie ovulácie a potom tie na stimuláciu keď dostanem menštruáciu keďže mám dlhý protokol. Bola som oboznámená s OHSS pani koordinátorka mi povedala že mam mať vysoký prijem bielkovín a zvýšiť pitný režim potom pri stimulácii a aj obmedziť pohyb. Aké jedla ste jedli aspoň približne čo si pamätáte alebo čo ste robili aby ste nedostali OHSS. Nakúpila som si proteínové tyčinky , proteínový prášok na rozrábanie atď. čo som čítala tak to dopomohlo. Jasne že beriem aj vitamíny aj kyselinu listovú. Môžem poprosiť vaše rady budem veľmi vďačná. Ďakujem pekne za odpoveď
Ahojte, už som mala prvé stretnutie s koordinátorkou dostala som injekcie prvé na potlačenie ovulácie a potom tie na stimuláciu keď dostanem menštruáciu keďže mám dlhý protokol. Bola som oboznámená s OHSS pani koordinátorka mi povedala že mam mať vysoký prijem bielkovín a zvýšiť pitný režim potom pri stimulácii a aj obmedziť pohyb. Aké jedla ste jedli aspoň približne čo si pamätáte alebo čo ste robili aby ste nedostali OHSS. Nakúpila som si proteínové tyčinky , proteínový prášok na rozrábanie atď. čo som čítala tak to dopomohlo. Jasne že beriem aj vitamíny aj kyselinu listovú. Môžem poprosiť vaše rady budem veľmi vďačná. Ďakujem pekne za odpoveď
@pozitivna1234 ahoj, tak ako píšeš, dopĺňala som proteínom, ale jedla som viac mäsa, ochutené tvarohy, šunka, vajíčka na všetky spôsoby. Stiahla som si kalorické tabuľky a tam som si písala čo jem a sledovala bielkoviny
@85zuz jeej to muselo byť krásne 😍 a pracuješ, alebo si PN? 😊
My sme sa smiali, lebo sme sa s priateľom pýtali pri našom rozhodnutí ísť do IVF, že koľko to tak bude stáť...Bolo nám povedané že 1200-1500 eur..A my toľko nachystané a zrazu sme na 2400 😀 tak už sa bojím dopredu, čo bude 🤭
Ale už to konečne vyzerá, že zajtra dostanem ms 🥳
@erika690 ahoj 😊 Držím palce 😍
@curlie ďakujem ❤️,
… áno ono je to zahul koľko stojí túžba po bábätku, my sme už snažením presiahli za 6 rokov sumu aj cez 10.000€
Stojí to za to , už Len aby to aj vyšlo!,
Toto bol nás posledný vklad
@pozitivna1234 ahoj. Ja som absolvovala celu prípravu podľa nich a aj tak som mala nábeh na OHSS, ono to chce 5 až 6 litrov vody a to som nebola schopná. Túžobne som čakala na mrchu lebo ta to všetko z tela vyplaví ).
Ja som na vitamínoch Verra plodnosť a tehotenstvo, omega 3, kys. listová 1000mg, odporúčajú vit.D, ale ten mám ok.
Ale poviem pravdu skúšala som aj nemožné babské recepty 😆
@curlie ďakujem ❤️,
… áno ono je to zahul koľko stojí túžba po bábätku, my sme už snažením presiahli za 6 rokov sumu aj cez 10.000€
Stojí to za to , už Len aby to aj vyšlo!,
Toto bol nás posledný vklad
@85zuz och tak moc ti to prajem 🥹 normálne otvorím šampanské keď to vyjde 🤭
A čo si napríklad skúšala za babské recepty? 🤭
Caute kočky, ja som po 2.KET teraz 19.jula. Robim si testy, konecne po 3 rokoch pozitivne, ale zda ss mi ze to nejak stagnuje, uz mi z toho sibe. Na krv idem az v pondelok. Mate s tym skusenosti? Moze byt ze uz proste test dosiahol maximum alebo je to biochemko? Hlavne vcerajsi nejak zbledol. Posledny spodny test dole je 14dpt rano. Vsetkym drzim palce toto je mentalne velmi narocne cesta🥲
Caute kočky, ja som po 2.KET teraz 19.jula. Robim si testy, konecne po 3 rokoch pozitivne, ale zda ss mi ze to nejak stagnuje, uz mi z toho sibe. Na krv idem az v pondelok. Mate s tym skusenosti? Moze byt ze uz proste test dosiahol maximum alebo je to biochemko? Hlavne vcerajsi nejak zbledol. Posledny spodny test dole je 14dpt rano. Vsetkym drzim palce toto je mentalne velmi narocne cesta🥲
@kvet234 ja si myslím že je najsilnejší ), blahoželám ❤️. Až testy z krvi Ti to 100% potvrdia. Drzim silno palce nech je všetko v poriadku a môžeš sa tešiť ☺️
@85zuz ako sa citiš po KET? 😊 planujes sa aj testovat?
@erika690 ahooj, zatiaľ sa cítim dobre, v deň vkladu som mala take bolesti trošku ako na MS, ale teraz je to fajn. 🙂 veľa oddychujem ale zajtra už do prace. Ja sa bojím testovať ale určite cca na 10 deň vkladu si asi urobím testik 🤪☺️😀 lebo budem zvedavá ako sa poznám 😇
@erika690 ahooj, zatiaľ sa cítim dobre, v deň vkladu som mala take bolesti trošku ako na MS, ale teraz je to fajn. 🙂 veľa oddychujem ale zajtra už do prace. Ja sa bojím testovať ale určite cca na 10 deň vkladu si asi urobím testik 🤪☺️😀 lebo budem zvedavá ako sa poznám 😇
@85zuz to je super oddychuj ja to mam rovnako tlaky v podbrusku ale inak nic 🙂 silno drzim prsty nech maš 2 čiarky ☺️
Ahojte, pripnem sa aj ja sem ale v prvom rade všetkým ktoré už majú ET/KET za sebou, silno držím palce a posielam pozitívnu energiu 🙂 Ja som včera začala so stimuláciou, zatiaľ iba tabletky a od zajtra aj injekcia
Ahojte, pripnem sa aj ja sem ale v prvom rade všetkým ktoré už majú ET/KET za sebou, silno držím palce a posielam pozitívnu energiu 🙂 Ja som včera začala so stimuláciou, zatiaľ iba tabletky a od zajtra aj injekcia
@katty1411 ahoj, držím palce, nech je všetko okej a dopadne to podľa predstáv 💫
@85zuz no vidis neboj v praci bude lepsie ako doma hovorim z vlastnej skusenosti 🙂 ja sa citim dobre…mam 4.deň od vkladu sem tam v podbrusku nieco zacitim a prsia ma bolia strasne 🙄😀 ale to bude z liekov najskor
@erika690 ja mám len tlak v podbrušku ako na MS a inak nič. Žiaden iný príznak. Prsia ma nebolia ani pre MS tak na to sa ani nespolieham ☺️, nechcem si nahovárať stavy 🤪
@85zuz ahoj, mozem sa spýtať aku diagnozu presne máš čo sa týka imunity, ked máš intralipidy?
@85zuz ahoj, mozem sa spýtať aku diagnozu presne máš čo sa týka imunity, ked máš intralipidy?
@michaelaj174 ahooj, podľa výsledkov mám vyšší pomer Th1/Th2, mám znížené NK bunky a mám za sebou už 3 neúspešné embryotransfery ((
@michaelaj174 ahooj, podľa výsledkov mám vyšší pomer Th1/Th2, mám znížené NK bunky a mám za sebou už 3 neúspešné embryotransfery ((
@85zuz aha....lebo ja som mala zvýšené hodnoty TNF-a, ale teda pri liečbe som mala KET neúspešný...bez liečby som mala 1 biochemický a 1potrat.....
@85zuz aha....lebo ja som mala zvýšené hodnoty TNF-a, ale teda pri liečbe som mala KET neúspešný...bez liečby som mala 1 biochemický a 1potrat.....
@michaelaj174 u mňa ani ťuk, nikdy … žiadne tehu. To bolo jedine čo mi zistili, tak imunológ mi nariadil toto, sama som zvedavá či to zaberie ale verím že áno. Ty máš kedy vklad alebo si po ?
@kvet234 ako dopadla krv?

Ahojte kočky, ja som mala včera vklad…uz druhy….drzim palce vsetkym ☺️