IVF júl/august
Ahojte, zakladám novú diskusiu, doteraz som písala v júnovej, ale možno sa v tomto termíne nájde viac žien kto podstupuje toto leto IVF 😊 Ja teda prvý krát, som po odbere oocytov. Budem rada ak sa nás tu nájde viac 🍀
@curlie nie žiadne špinenie chvalabohu...ale ja mám prolutex,estrofem, utrogestan a fraxiparin, tak pri tomto kombe by asi nemalo nastať špinenie
@michaelaj174 to je pekne kombo. Podla mna z tychto hormonov sa nase tela budu spamatavat este dlho. Ja verim ze sa to podari a uz sa tu budeme len tesit spolu 🙂
@curlie jasne ja som sa tiez premotivovala 😅 jasne ze nic. Dnes som pocitovala silnejsie pichanie ale skor sa citim ako pred menzesom. Podla kalendara by mal prist 29.8 tak verim ze nepride. Este som sa zaprisahavala ze test si robit nebude a dnes presne lebo som citala ze aj na 3 d mali sve ciarky. No takze som sa len uistila ze to pekne necham tak a pockam si na krvne testy 🙂
@culaluca sme v tom rovnako 😁 ja som ale pre istotu doobjednala ďalšie testy 😂
@curlie no samozrejme som nevydrzala,dnes 4DPT mamatest uplne biely….ani naznak. Nic z toho nebude.
@michaelaj174 nehádž flintu do žita, tak ako sú baby, ktoré mali pozitívny výsledok už 4 dpt, tak sú také, ktorým až na 10-11 dpt ukázal 2 čiarky 🥹
@curlie no samozrejme som nevydrzala,dnes 4DPT mamatest uplne biely….ani naznak. Nic z toho nebude.
@michaelaj174 ja som si robila aj ten ultra včasný teraz a nič
@michaelaj174 ja som si robila aj ten ultra včasný teraz a nič
@curlie nebudeme sa opustat este mame cas. Pekne si tu slubime ze sa nebudeme stresovat a najskor si spravime v nedelu ked budeme mat 10 dpt
@curlie no ja koncim….nic….belsie testy asi ani nemozem mat. Drzim vam palce
@michaelaj174 nezufaj ja mam tiez biely test ako prvy sneh. Musime verit
Baby najskôr na 6-ty deň duch 🙂 takze neklesajte na duchu. Ešte všetko bude ok, uvidíte ❤️ drzim vam všetky palce 🤞🏻
Aj dnes mám úplne bielo 😔
No my sme sa tu teda stretli trojka 🥹 máte ešte embryjká?
No my sme sa tu teda stretli trojka 🥹 máte ešte embryjká?
@curlie my nie…dve IVF a 4 vklady - 1biochemicke,1uplny neuspech,1potrat a teraz ocividne nic :/ …
@curlie my nie…dve IVF a 4 vklady - 1biochemicke,1uplny neuspech,1potrat a teraz ocividne nic :/ …
@michaelaj174 nemam ani ja uz ziadne v zalohe.
@michaelaj174 nemam ani ja uz ziadne v zalohe.
@culaluca aky mate plan boja dalej?? ak sa odhodla do 3.ivf, zvazujem zmenu centra...cisto kvoli lepsej dostupnosti....
My ešte máme embryá, ale ani neviem, či by som hneď chcela ísť do ďalšieho...Ach baby je mi to tak ľúto že toľko pokusov...Ale počkajme spolu aspoň do 10 dpt
Ahojte baby ja som vcera bola ma KET posledne zo 7 2 biochemicke a ostatne nic teraz mam prolutex 2 dene utrogestan 2 rano 2 vecer vecer fraxapyrin anopyrin a 3×2estrofen..tak uvidime..drzim palceky vsetkym1✌️🫶
Ahojte baby ja som vcera bola ma KET posledne zo 7 2 biochemicke a ostatne nic teraz mam prolutex 2 dene utrogestan 2 rano 2 vecer vecer fraxapyrin anopyrin a 3×2estrofen..tak uvidime..drzim palceky vsetkym1✌️🫶
@dendatomy drzim palce
Ahojte,v stredu mi potvrdili tehotenstvo,večer som mierne zakrvacala tak ma hospitalizovali,v stredu v nemocnici mi robili ultrazvuk,bolo uhniezdené,hcg bolo 108 a dnes vraj tam už nie je nic a klesá mi hcg a nekrvacam,teraz mi chcú dat 2 infuzie na rozkrvacanie a prečistenie,čo si myslíte?
Dievčatá prosím vás ako to máte s prácou keď riešite ivf? Ste PN? Musím mať kludovy režim po transfere? Ja sa bojím že sa doma zbláznim keď budem čakať a stále nad tým rozmýšľať či to vyšlo… v októbri idem na prvý vklad
Dievčatá prosím vás ako to máte s prácou keď riešite ivf? Ste PN? Musím mať kludovy režim po transfere? Ja sa bojím že sa doma zbláznim keď budem čakať a stále nad tým rozmýšľať či to vyšlo… v októbri idem na prvý vklad
@dia127 Ahoj, asi záleží od centra, ako ti povedia a ako to majú. Ja som počas stimulácie bola každé 2-3 dni v centre na krv a ultrazvuk, potom odber, vklad. Doktorka mi povedala, že na prvý krát to skúsime s PN (bola som doma celý čas) a keď nevyjde prvý vklad, do ďalšieho pôjdem už bez PN...Mne určite tá PN pomohla, bola som psychicky v pohode, v kľude, tak aj vajíčka dobre dopadli 🙂 Je to na tebe...Počas stimulácie môžeš sa hýbať, ale nič extrémne alebo vrcholové 😊
@dia127 janaom kazdy vklad bola na pnk jw to tazke ale mimco zaro stoji

@michaelaj174 ja sa cítim fajn. 2 dni som cítila ako deň pred ms, ale už to slabne...Zase som sa premotivovala, našla som tu že niektoré ženy mali duchov už 3 dpt, tak som si spravila aj ja, ale nič na ňom 🙊 neviem sa ovládať 🤦🏼♀️
A ty sa cítiš ako?
@curlie jasne ja som sa tiez premotivovala 😅 jasne ze nic. Dnes som pocitovala silnejsie pichanie ale skor sa citim ako pred menzesom. Podla kalendara by mal prist 29.8 tak verim ze nepride. Este som sa zaprisahavala ze test si robit nebude a dnes presne lebo som citala ze aj na 3 d mali sve ciarky. No takze som sa len uistila ze to pekne necham tak a pockam si na krvne testy 🙂