Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

@curlie femibion 1 som tiez brala, ale zistila som ze vlastne su aj lepsie pripravky, teraz si chcem beggs fertility a k tomu este dake vitaminy. Testy mi odporucili geneticke mna a muza ale tie stoja okolo 700e kazdy a to mi pride zbytocne ked si dam v druhom kole spravit gen testy embrii. Lebo ak by aj vysli zle vysledky nam tak si musime (by bolo dobre) dat embrii a ak nevyjdu tak stale bol niekde problem a mutacie mozu vzniknut aj de novo takze pre pokoj duse si dam gen testy. A ty chces ist kam na dalsi cyklus?
@janahk rozumiem 😊 ja mám od Beggs vitamín D3+K2, plus mám Omega 3 olej od Möllers, Coenzyme Q10 z Greenfood, MyoInositol folát od Viridian a ešte niečo, neviem si spomenúť, dosť to bola otrava jesť to každé zvlášť a keď vidím, že to vlastne ani nepomohlo 😏 ja som v Heliose a aj tu zostávam pár vkladov, keby ozaj nevyšli 4 dajme tomu, tak už by som rozmýšľala určite ísť inde vyskúšať 🙂