IVF, KET, ET 2025
Ahojky, ak by niekoho zaujímalo,kedy cca testovať, pri KET (5 ďnové embryo) a chcel si porovnať, dávam sem fotku testov od 4DPT až 8DPT 🩷🫶🏻. Ak máte otázky a neistoty, poďme kľudne pokecať. Ja som 8DPT a verím, že to potiahneme do úspešného konca. Clearblue digi bol pozitívny na 6DPT ráno a ukázal +1-2.
Rada si tu kľudne nájdem nejakú IVF kamošku/ kamošky.

Ahojte kočky, ja som bola 24.4 na KET…dnes som 9den a test negativny…robila som si na 7 den a bol tam slaby duch a dnes uz nic…mam jemne pichanie v podbrusku a citlive prsia…este stale verim ze to môže vyjsť 🙏
Ja som bola na vklad s darovaními vajíčkami 24.4 zatiaľ nemám príznaky žiadne akurát pocit hladného brucha ....beriem dosť liekov asi 11 na deň a ,+injekciu každé ráno a gél 2 krát denne estradiol a dnes som bola u gynekológa kde som si otvorila novú kartu keďže menila som doktora a robil mi ultrazvuk iba z vrchu a povedal mi že sliznicu mám krásne vysokú a na odber hcg mám ísť 7.5 až bojím sa keď nemám príznaky že sa to vomne neuchytilo to embryo
@lilly2015 skúste urobiť test 🩷to už ukáže
@sju2511 noooo rada by som vydržala ale v pondelok očakávam menštruáciu tak ale láka ma to, aspoň týždeň som chcela vydržať. Na krv mám ísť 16.5.
@bella2418 ja som chcela vydržať až do krvy ale to mi asi moja zvedavosť nedovolí 🙈ja idem na krv 20teho každopádne ti držím palce ☺️nech nám to vide ✊✊
@bella2418 ja som chcela vydržať až do krvy ale to mi asi moja zvedavosť nedovolí 🙈ja idem na krv 20teho každopádne ti držím palce ☺️nech nám to vide ✊✊
@sju2511 ďakujem. Aj ja držím päste. Ak by som robila test pošlem. My sme boli na IVF kvôli horšiemu spergiogramu muža, ja som inak ok. Vy ste mali aký problém pls ?
@sju2511 ďakujem. Aj ja držím päste. Ak by som robila test pošlem. My sme boli na IVF kvôli horšiemu spergiogramu muža, ja som inak ok. Vy ste mali aký problém pls ?
@bella2418 presne ten istý problém sme mali aj my 🙈mne sa vklad posunul lebo sme ešte čakali na výsledky z genetiky 🙂teraz len čakať a veriť ✊🙂
No ja mam dnes 13.den a hcg v krvi len 12…ciže nič z toho… 😞
No ja mam dnes 13.den a hcg v krvi len 12…ciže nič z toho… 😞
@erika690 ouuu to vážne ?To vám povedali že sa tehotenstvo nepotvrdilo?Mne teraz nedávno pipla iba sm-ska s výsledkom že BHCG menšie -1.0 IU/I neviem čo to znamená že či si mám ešte zajtra urobiť test alebo nie
My chodime do Heliosu v Košiciach a mame este 1 embryjko tak snad vyjde to druhe…
Ďakujem kočky napodobne 😊
Ahojte ja som bola na ket som 8den..chcem sa spitat preco nedavaju lieky utrogestan ale progeston..
Minuli rok som bola tiez na ket a dali mi utrogestan
Ahojte ja som bola na ket som 8den..chcem sa spitat preco nedavaju lieky utrogestan ale progeston..
Minuli rok som bola tiez na ket a dali mi utrogestan
@zuzananaj123 utrogestan je vlastne progesteron cize dobre vam dali 🙂
@zuzananaj123 utrogestan je vlastne progesteron cize dobre vam dali 🙂
@erika690 aha tak ok dik...maliste ivf ked sa mozem spitat
@erika690 aha tak ok dik...maliste ivf ked sa mozem spitat
@zuzananaj123 ano mala som, ziaľ neuspešne…tiez som mala najprv utrogestan ale nie veľmi som nanho reagovala dobre tak mi zmenil lekar na progestanelle..

Ja som bola na vklad s darovaními vajíčkami 24.4 zatiaľ nemám príznaky žiadne akurát pocit hladného brucha ....beriem dosť liekov asi 11 na deň a ,+injekciu každé ráno a gél 2 krát denne estradiol a dnes som bola u gynekológa kde som si otvorila novú kartu keďže menila som doktora a robil mi ultrazvuk iba z vrchu a povedal mi že sliznicu mám krásne vysokú a na odber hcg mám ísť 7.5 až bojím sa keď nemám príznaky že sa to vomne neuchytilo to embryo