icon

IVF, KET, ET 2025

mima1234v
8. apr 2025

Ahojky, ak by niekoho zaujímalo,kedy cca testovať, pri KET (5 ďnové embryo) a chcel si porovnať, dávam sem fotku testov od 4DPT až 8DPT 🩷🫶🏻. Ak máte otázky a neistoty, poďme kľudne pokecať. Ja som 8DPT a verím, že to potiahneme do úspešného konca. Clearblue digi bol pozitívny na 6DPT ráno a ukázal +1-2.

Rada si tu kľudne nájdem nejakú IVF kamošku/ kamošky.

IVF, KET, ET 2025
Strana
z3
zuzananaj123
28. máj 2025

Ja si mislim ze tiez neuspesne 3ivf test negativny9den po ket

erika690
28. máj 2025
@zuzananaj123

Ja si mislim ze tiez neuspesne 3ivf test negativny9den po ket

@zuzananaj123 ja som mala zatial iba prvy ket este ma čaka jeden kedze sme mali iba 2 embryjka…pri prvom ket som mala duchov od 11.dna ale hcg na 13.den iba 12…tak som vysadila lieky a cakam na dalsi vklad. Len som musela cakat mesiac lebo moje telo zareagovalo nedobre na vsetky hormony, dlho som špinila…drzim vam silno palce…niektore zeny maju neskor pozitivne testy tak ešte nezufajte 🙂

zuzananaj123
29. máj 2025

erika690 tak uvidime zajtra podla krvicky test som uz nerobim.. chcem sa este oppitat pila ste kavu ze vraj to neskody ine pisu skody

erika690
29. máj 2025
@zuzananaj123

erika690 tak uvidime zajtra podla krvicky test som uz nerobim.. chcem sa este oppitat pila ste kavu ze vraj to neskody ine pisu skody

@zuzananaj123 ano pila som kavu a neverim že by toto mohlo spôsobiť že sa embryjko neujme. Držim palce zajtra dajte vediet ako ste dopadla 😊🙏

zuzananaj123
29. máj 2025

Aj ja pijem jednu ráno preto som sa pýtala.. ok dám

zuzananaj123
30. máj 2025

Tak ze nič hcg je len 2 ale ze vraj je ešte skoro a mam ísť aj pondelok na krv

erika690
30. máj 2025
@zuzananaj123

@zuzananaj123 ja som mala na 13.den hcg 12 ale uvidite mozno vam to este stupne.

zuzananaj123
31. máj 2025

No už neverím 2je veľmi málo na 11den

lilly2015
1. jún 2025

Ja mám za sebou už 1vklad ale žiaľ neúspešný hcg iba 1.0 sme mali teraz 28.5 mi urobili už druhý vklad a na odber krvi mám ísť až 11.6 takže čakáme a čakáme s malými obavami či sa na nás usmeje šťastie konečne už a ak nie máme ešte jedno embryo zmrazené

erika690
2. jún 2025
@lilly2015

Ja mám za sebou už 1vklad ale žiaľ neúspešný hcg iba 1.0 sme mali teraz 28.5 mi urobili už druhý vklad a na odber krvi mám ísť až 11.6 takže čakáme a čakáme s malými obavami či sa na nás usmeje šťastie konečne už a ak nie máme ešte jedno embryo zmrazené

@lilly2015 drzim silno prsty nech to vyjde…aj ja mam posledne zmrazeme embryjko,

erika690
2. jún 2025
@zuzananaj123

@zuzananaj123 ako si dopadla dnes?

lilly2015
2. jún 2025
@erika690

@lilly2015 drzim silno prsty nech to vyjde…aj ja mam posledne zmrazeme embryjko,

@erika690 ďakujem ti a aha tebe držím silno palčeky ,aby sa na nás obe konečne usmialo šťastie....a už si mala druhý vklad?

lilly2015
2. jún 2025
@zuzananaj123

No už neverím 2je veľmi málo na 11den

@zuzananaj123 neboj sa určite sa ti podarí a budeš šťastná

erika690
2. jún 2025
@lilly2015

@erika690 ďakujem ti a aha tebe držím silno palčeky ,aby sa na nás obe konečne usmialo šťastie....a už si mala druhý vklad?

@lilly2015 Este nie caka ma to koncom mesiaca niekedy…po prvom vklade po vysadeni liekov moje telo zareagovalo vselijako a dlho som spinila…doktor odporucal pockat jedne cyklus…budes sa testovat?

lilly2015
3. jún 2025
@erika690

@lilly2015 Este nie caka ma to koncom mesiaca niekedy…po prvom vklade po vysadeni liekov moje telo zareagovalo vselijako a dlho som spinila…doktor odporucal pockat jedne cyklus…budes sa testovat?

@erika690 vieš čo ?Nie....tento vklad už som vypla hlavu a nemyslím nato...prvý vklad ktorý nám nevyšiel som to veľmi zle znašala preplakala ...a tak som si povedala ,že čo má byť bude ja dávam do toho všetko a hotovo

lilly2015
7. jún 2025

@mima1234v Rada sa žienky pripojím ku vám nevydržala som to bolo mi veľmi zle páru dní za sebou nechutenstvo jedla káva mi začala smrdieť a strašne horúco mi je a tak som si dnes ráno je to ešte len začiatok 10dňa po vklade síce až na druhý moč o 10 ooh som si ho urobila čo poviete vidíte aj vy tam ducha?Na odbery idem až v stredu 11.6

erika690
7. jún 2025
@lilly2015

@mima1234v Rada sa žienky pripojím ku vám nevydržala som to bolo mi veľmi zle páru dní za sebou nechutenstvo jedla káva mi začala smrdieť a strašne horúco mi je a tak som si dnes ráno je to ešte len začiatok 10dňa po vklade síce až na druhý moč o 10 ooh som si ho urobila čo poviete vidíte aj vy tam ducha?Na odbery idem až v stredu 11.6

@lilly2015 jasneee je tam ciarka drzim palce….ja som mala podobnu ale bolo biochemicke…vase bude dobre nebojte 🙏😘

lilly2015
7. jún 2025
@erika690

@lilly2015 jasneee je tam ciarka drzim palce….ja som mala podobnu ale bolo biochemicke…vase bude dobre nebojte 🙏😘

@erika690 dúfam,že to bude v poriadku a mi to odber krvi ukáže.A to je čo biochemické?Ako to spoznám?

lilly2015
22. jún 2025

Dievčence dnes nad ránom som utekala na pohotovosť.Pri močeni som si našla nahromadenú krv a už som myslela na to najhoršie že už potratim.Doktorka ma vyšetrila a povedala že jej sa to zdá ako hlieny po menštruácii skontrolovala bábätko a ukázala mi na monitore ako tam je a skákalo to ako tep pichla mi injekciu na zastavenie krvácania a povedala mi že do jedného dňa by sa to malo zastaviť a pokiaľ nemám silné bolesti pichanie v podbrušku tak to je vždy ešte dobrý signál a ak nie tak na druhý deň mám ísť ku svojmu gynekológovi.Lenze tá krv mi zmenila práve farbu na tmavohnedu skoro ako čierna neviem či je to normálne alebo sa mám báť.Nemali ste niektorá takýto problém?som 6.tyzdni tuším na pohotovosti mi dnes povedali

sju2511
22. jún 2025
@lilly2015

Dievčence dnes nad ránom som utekala na pohotovosť.Pri močeni som si našla nahromadenú krv a už som myslela na to najhoršie že už potratim.Doktorka ma vyšetrila a povedala že jej sa to zdá ako hlieny po menštruácii skontrolovala bábätko a ukázala mi na monitore ako tam je a skákalo to ako tep pichla mi injekciu na zastavenie krvácania a povedala mi že do jedného dňa by sa to malo zastaviť a pokiaľ nemám silné bolesti pichanie v podbrušku tak to je vždy ešte dobrý signál a ak nie tak na druhý deň mám ísť ku svojmu gynekológovi.Lenze tá krv mi zmenila práve farbu na tmavohnedu skoro ako čierna neviem či je to normálne alebo sa mám báť.Nemali ste niektorá takýto problém?som 6.tyzdni tuším na pohotovosti mi dnes povedali

@lilly2015 ahoj mne sa stalo toto iste v 6 týždni silne krvácanie tiež som utekala na pohotovosť a myslela som si už že je koniec 🥺tiež má pozreli gestacny vak bol v poriadku a krčok bol uzavretý tak isto som dostala injekciu na zastavenie krvácania, krvácanie prestalo večer no na druhý deň zomna išli ešte zrazeniny, čo som sa ešte pravdepodobne čistila moja doktorka mi nevedela povedať príčinu momentálne som v 10tyzdni a je všetko v poriadku 🙂verím že už aj len bude, tak isto si myslím že aj ty už budeš v poriadku hlavne sa nestresuj ale chápem tvoje obavy pretože som si presla tým istým …daj si kludovy režim žiaden stres 🙂

alexaka
22. jún 2025
@lilly2015

@lilly2015 ahoj mne sa presne toto stalo pred 2 rokmi v noci po ket. v 6 tt krvacanie smer antolska tam mi pochol doktor injekciu ale este po ceste z nemocnice som pisala svojej gynekologicke ta okamzite mi volala zmenila mi lieky z utrogestanu na progestenal a nakazala mi kludovy rezim ale ze prisny max na wc a konec. Zvysila mi davky a nakazala mi ich davat oralne nie vaginalne lebo tym ze som krvacala by to mohlo vyplavovat…su to dost tazke lieky na zaludok po 3 dnoch od nemocnice ma zavolala na kontrolu a objavila mi dost velky hematom presne nad plodom takze som lezala od 6 tt bez pohnutia s vysokymi davkami progestenale. Lebo ak by sa rozkrvacal stiahol by plod…. urcite zajtra volaj gynekologovi gynekologicke a naozaj prisny rezim doma vylozit nohy a nerobit absolutne nic …

a dnes som 9dpt ale nevydrzala som vecer urobila som si test pepino perovy a iba ja vidim tam malinkeho ducha …v predoslom tehotenstve som uz mala dost vyrazneho ducha takze podla toho co som tu nasla v ostatnych komunikaciach tipujem ze to bude nic …aj ked som mala 2 dni po vklade krce v mieste implantovania embrya a doteraz mam nafuknute brucho boli ma prsia mam zvacsene ale to vsetko prikladam utrogestanu …ak viete o pripade ze po KET sa ukazala ciarka neskor tak napiste budem vdacna a mozno obnovim nadej

erika690
12. aug 2025

Ahojte dievčata ako sa máte? ako postupujete ďalej? Ja som už aj po druhom ket, 12.deň a test negativny :( zas to nevyšlo...zajtra mam odber ktorý to určite potvrdi...

Strana
z3