IVF leto 2011. Pridaj sa k nám.
Ahojte,
chystam sa v lete po 1x krat na IVF,budem rada,ak sa najde niekto s podobnym zamerom a podeli sa o skusenosti,pocity a ine. 🙂 🙂
Prve vysetrenia po 13.july, takze tak skoro asi k tomu nebudem mat co povedat ja 🙂 Som rada ze sa umele oplodnenie berie ako normalna vec, vela ludi to nedokaze pochopit 😖 Preto nemam nikoho v okoli kto do toho ide so mnou,napriek tomu ze sa dlhe roky snazia tiez 😖 😖 Aspon ze my tomu verime 🙂 🙂
Ahojte,
tak som dnes bola na krv, sestrička že sa stane že aj tehotná krváca, ale reku nie, zo mňa sa to leje jak zo studne. Ach..
@jozefinka9 Poobede mas vysledky? ja idem zajtra na krv. sa poobede ozvi
@monesz226 Ak Ti to nejde stlacit,nie je nahodou vyminana ampulka? Ja som si tiez pichala inj.perom 150 (ale Puregon,ale to je v podstate asi jedno).Ked Ti ostala nejaka davka,asi tam uz bola prazdna napln-mala by si dat novu napln a nastavit na to čiselko kolko ti ostalo teda 75 jednotiek-a dopichnut 🙂 asi si si pichla plnu davku 150 jednotiek
@zuzka_zilina okolo pol dvanástej budú výsledky
Tak držím palce, dúfam, že Ti to vyjde!!!
@lucy125 Som si včera robila tehot.test.Predsa len to brucho mam fakt velke (inak ploche 😝 ) a aj tie prsia si celkom pekne 🙂 tak som ocikala testik a som skoroooo odpadla že 2 čiarky 😀 ale to špinenie mam stale občas-je to normalna krv-červena ale slabučka. No ja sa tak hroozne zas vytešovat nechcem,kym mi to lekar nepotvrdi a kym nebudem v 2 . trimestri,lebo ten prvy je velmo moc rizikovy-som pred rokov spoznala na sebe sama 😖
@zuzanka7834 Ty si mysliš ze ked sa embryjko uhniezduje tak žena špini? to by bolo potešujuce 🙂 Zuzka,vyšiel mi pozitivny cikaci test 😀 zajtra-v utorok idem na krvny test,tak uvidim. Aj ja budem na Teba moc mysliet aby všetko dobre dopadne. ďakujem za podporu,pomaha to,moc,všetkym dievčatam držim palčeky,baby bude dobre,sme silne ženy 😎
@zuzka_zilina ahoj,ja si mam 150 pichat a neni prazdna ampulka,je tam este asi na 3 krat a aj dnes po pichnuty tam je to cislo ale ja uz neviem,asi to tam bolo aj pred zacatim,len som si to nevsimla alebo neviem,ale neda sa to pichat zle ak mam vzdy nastavene na 150 a uplne to stlacim kym to dovoli
@monesz226 Hm,ale ak TI namiesto 150 pichne iba 75 jednotiek,tak to je malo.. ☹ a nie je to pero nejake zaseknute? ked ho rozoberies,nepovoli to? Na kontroly chodis často,2-3x tyzdenne však? si skus pero zobrat so sebou,nech ho pozru,mozno tam bude niečo pokazene.. radšej,aby si si nepichala male davky,pre istotu
@zuzka_zilina neni zaseknute,myslim ze to mam dobre,cierny regulator mam na 150 a aj cerveny tak by nemal byt problem a na kontrolu idem az vo stvrok,dakuejm za pomoc 🙂
@monesz226 Tak snáď to máš v poriadku 🙂
@jozefinka9 Ako,uz maš vysledky?
@monesz226 to s tym perom je vsetko v poriadku. davku mas spravne nastavenu a ta 75 cervena tam ukazovalo aj mne. tak som si myslela to co ti a volala som do centra ze ci som si nahodou nieco zle nepichla a povedali ze to je v pohode. ono to tam tak ma ostat lebo piest ti uz dalej nejde. takze pichas spravne 😉
@zuzka_zilina jasné, negatívny.. 😝
Ahojte dievcata. Tak my sme boli dnes v gyn five pre vysladky spermiogramu a som riadne smutna ☹
Doktor povedal, ze manzel nemal ani jednu smermiu. Ako utesoval nas, ze je to pravdepodobne tym, ze uz asi pol roka ma testosteronovu liecbu, ktoru mu este pred tym ako sme sli do centra nasadil urolog so slovami, ze tym sa polepsi kedze ho ma malo. No porazit ma islo. Jeden povie tak a teraz zas opak.
Buduci pondelok ide na opakovany spermiogram a hned potom poobede urologovi tam v centre a ten nam povie ako dalej. Vraj ak najdu aspon nejake spermie, tak ich zamrazia a ak nie, tak to este skusia chirurgicky.
Pred pol rokom, ked bol na spermiach, tak nejake mal (aj ked nie vela) a teraz nic 😢
Som dost smutna, ale manzel je isto este viac.
Ale ziadost do poistovne som uz vypisala, nech potom necakame zas na schvalenie.
@jozefinka9 Hm,škoda ☹ a ako ďalej,este pojdete na KET?
@zuzka_zilina určite, ale netuším kedy, isto si dáme aj pol roka pauzu 😒
@jozefinka9 A Vy ste na tom ako vlastne? este ziadne deticky? toto bolo prve IVF? a mate zamrazene embryjka?
@zuzka_zilina máme jedno 3 ročné. Embryjká máme dve zmrazené.
@jozefinka9 Jej to je super,a to ste mali prirodzene počate dieťatko? ja ešte nemam babo..
@zuzanka7834 ahoj ja som dnes 5 deň- si trosku predo mnou v predstihu 🙂 , uz nie stále, ale...........sem tam mam pobolievanie v podbrusku aj vo vaječníkoch, no dufam ze je to dobre znamenie a nie preto ze nelezim
@charlota333 Mna tiez pobolievalo,aj občas pichlo
@zuzanka7834 tak ja som po odbere a po sone za chvíľku idem volať koľko si mám pichať Gonalu, dnes to tam bolo ako na bežiacom páse a moju PNku nikto ani nespomenul 😀 takže si nejdem robiť starosti spýtam sa na ďalšej kontrole aspoň si všetko dorobím 😀
stretla som @jerry23 trošku sme prehovorili pár slov, dnes tam bol iný chaos..... strašne moc ľudí tam chodí 😀
@jozefinka9 škoda... no čo hore hlavu a treba bojovať ďalej 🙂
@zuzka_zilina držím palce.... 😉

@zuzanka7834 Nestras ze ak sa Ivf podari ze musis byt doma cely september a nemozes ist z manzelom.My ideme na prve Ivf buduci piatok 09.09 a do 27.09 sa to musi vsetko postihat.Nakolko uz 28.09 odlietame smer Ireland.Mna by slahlo ostat doma bez manzela.A gyn mi povedala ze test si uz mozem aj tu spravit ak to vide.A lekara si tu budem musiet tiez neakeho najst nez pojdeme na Sk.Rodit chcem doma a ak sa bude dat a gyn dovoli tu chcem byt z manzelom 😉 Vy ste v Anglicku?