IVF leto 2011. Pridaj sa k nám.
Ahojte,
chystam sa v lete po 1x krat na IVF,budem rada,ak sa najde niekto s podobnym zamerom a podeli sa o skusenosti,pocity a ine. 🙂 🙂
Prve vysetrenia po 13.july, takze tak skoro asi k tomu nebudem mat co povedat ja 🙂 Som rada ze sa umele oplodnenie berie ako normalna vec, vela ludi to nedokaze pochopit 😖 Preto nemam nikoho v okoli kto do toho ide so mnou,napriek tomu ze sa dlhe roky snazia tiez 😖 😖 Aspon ze my tomu verime 🙂 🙂
@lucy125 ahoj ahoj...ja testovat nebudem..som sa rozhodla...dnes som bola na kontrole na gynde kvoli PNke a tam mi robil sono moj gyndos...a videl tam fazulku..aj mam dalsie foto...ale tak ze sa este mam tesit potisku, lebo ze z krvi sa to vie lepsie, ake je HCG aspon zo zaciatku...tak pockam pekne do pondelka...ved uz teraz sa tesikujem...xixi...ja verim,ze to pekne vyjde...a budem kocikovat....a vy sa baby pridate a kto je v okoli, tak aj osobne...xixi..ale uz ma zapisal na 4.10. na poradnu..xixixixixixi 🙂
ja som si dala vlozit jedno embryo 50 bunkove, ked to nevyjde bude to scasti moja chyba, ze som si nedala vlozit dve..
@lucy125 ano ano...mala som predlzenu kultivaciu, takze blastocystu...a dnes je po ET 10ty den....a nesmies mysliet negativne...musis tomu verit...pozerat sa na to, ako vidis dieta rast...ake je krasne a stastne a podobne...mysli na toto..a jasne, ze sa ti ujmu...budem drzat palce...a nakoniec to mozu byt krasne dvojicky...
ale teraz by som sa lepsie asi citila, kebyze som si dala vlozit dve...bolo to proste skratove rozhodnutie...
@ursula5 joj tak mńa prsia bolia otrasne 😒 ale stále sú také isté, asi 6 deń je ešte skoro, v pond. alebo utorok pôjdem svojej gynekol. na krv a uvidím o 3 h čo mi povie, až potom pôjdem do centra, vlastne ak krv bude negat. tak volám do nového centra na 2 cyklus IVF, neboj všetko bude ok, všetko dobre dopadne a opäť budeš mať dvojičky. 🙂

@jerry23 no ja neviem ja som tam zatial este neplatila tak ti neviem povedat