icon

IVF leto 2011. Pridaj sa k nám.

michellita
5. júl 2011

Ahojte,
chystam sa v lete po 1x krat na IVF,budem rada,ak sa najde niekto s podobnym zamerom a podeli sa o skusenosti,pocity a ine. 🙂 🙂
Prve vysetrenia po 13.july, takze tak skoro asi k tomu nebudem mat co povedat ja 🙂 Som rada ze sa umele oplodnenie berie ako normalna vec, vela ludi to nedokaze pochopit 😖 Preto nemam nikoho v okoli kto do toho ide so mnou,napriek tomu ze sa dlhe roky snazia tiez 😖 😖 Aspon ze my tomu verime 🙂 🙂

paaat
20. sep 2011

@jerry23 no ja neviem ja som tam zatial este neplatila tak ti neviem povedat

jerry23
20. sep 2011

@paaat tak to si ma potesila...pojdem tam kuk

paaat
20. sep 2011

@jerry23 no ved chod za to nic nedas :}

ursula5
20. sep 2011

@jerry23 no Helík volať nebudem isto, skúsim a uvidím však mi nič nerezali a tak a ja hrám len 10kg, už sa nudím doma 🙂

jerry23
20. sep 2011

@paaat tak tak..pravdu mas....a odkial si susedka?

jerry23
20. sep 2011

@ursula5 aj ja sa nudim doma, ale tak viem kde su moje priority trdlo..aj ty by si mala...10 kg je dost

paaat
20. sep 2011

@jerry23 no a som z poza mostou byvam v odeve trencin

jerry23
20. sep 2011

@paaat takze priamo TN?..teda...to ozaj naskok..xixi...ja priamo NM

lucy125
20. sep 2011

@jerry23 Ahoj aj si skúsila testnúť? Koľký deń si po ET?Ja som 6 deń po KET každý deń meriam bazálnu teplotu a stále neviem či som alebo nie.Tvár mám ok, ja som si akné, odtrpela od 12 r až do 26 r 😒 Ja hádam testnem v nedelu alebo pondelok.Drž sa a nech je to už na 100% isté 🙂

jerry23
20. sep 2011

@lucy125 ahoj ahoj...ja testovat nebudem..som sa rozhodla...dnes som bola na kontrole na gynde kvoli PNke a tam mi robil sono moj gyndos...a videl tam fazulku..aj mam dalsie foto...ale tak ze sa este mam tesit potisku, lebo ze z krvi sa to vie lepsie, ake je HCG aspon zo zaciatku...tak pockam pekne do pondelka...ved uz teraz sa tesikujem...xixi...ja verim,ze to pekne vyjde...a budem kocikovat....a vy sa baby pridate a kto je v okoli, tak aj osobne...xixi..ale uz ma zapisal na 4.10. na poradnu..xixixixixixi 🙂

lucy125
20. sep 2011

@jerry23 jaj ty sa máš fajn 🙂 aj ja by som chcela koľký deń si po?Ja len 6 a neviem ešte čo si mám o tom myslieť či áno alebo nie.Bojím sa, že to bude opäť nulové ☹ neviem sa toho pocitu zbaviť.Ale čo už počkám si.Tebe vkladali blastocystu?

lucy125
20. sep 2011

@jerry23 Mne dali dve embryjká 4 a 8 bunkové a hádam aspoń jedno sa ujme.

timona
20. sep 2011

ja som si dala vlozit jedno embryo 50 bunkove, ked to nevyjde bude to scasti moja chyba, ze som si nedala vlozit dve..

jerry23
20. sep 2011

@lucy125 ano ano...mala som predlzenu kultivaciu, takze blastocystu...a dnes je po ET 10ty den....a nesmies mysliet negativne...musis tomu verit...pozerat sa na to, ako vidis dieta rast...ake je krasne a stastne a podobne...mysli na toto..a jasne, ze sa ti ujmu...budem drzat palce...a nakoniec to mozu byt krasne dvojicky...

jerry23
20. sep 2011

@timona nevycitaj si ak by to nevyslo..ale ked 50 bunkove, tak to uz je morula..a to je len krok od blastocysty..takze by to mohlo vyjst...drzim palce

timona
20. sep 2011

ale teraz by som sa lepsie asi citila, kebyze som si dala vlozit dve...bolo to proste skratove rozhodnutie...

paaat
20. sep 2011

@jerry23 no tak to je fakt kusok,to je skoro trencin

lucy125
20. sep 2011

@jerry23 veď aj ja dúfam, že sa to ujme nemám ale ešte žiadne príznaky tak snáď neskôr sa niečo prejaví 🙂 .ďakujem, snáď budeš mať pravdu 😉

jerry23
20. sep 2011

@paaat tak tak,,,,v TN sme kazdu chvilku....xixi

jerry23
20. sep 2011

@lucy125 priznaky sa kazdej inak javia...nemusia byt hned...

ursula5
20. sep 2011

@jerry23 ja som trdlo veru, ale neboj nič sa mi nestalo veď teraz som len čakateľka, na vklad, potom už nebudem, tiež viem kde mám priority ale nič mi vážne není po včerajšku všetko ok a nič ma ani nebolí.... a už som to aj odohrala a vyhrali sme 😀 😀

ursula5
20. sep 2011

@jerry23 joj tak to je super, že tam videl fazuľku tak moja táto tvoja pevná viera je obdivuhodná mňa dnes hlodajú pochybnosti 🙂 teším sa s Tebou potichučky 😉

ursula5
20. sep 2011

@lucy125 nemusíš mať žiadne príznaky, ja som bola tehotná a jediný príznak bol to že som nedostala menzes inak nič a to som mala dvojičky a pozor už viem narástli mi kozy na pekné 4 😀 😀 😀

lucy125
20. sep 2011

@ursula5 joj tak mńa prsia bolia otrasne 😒 ale stále sú také isté, asi 6 deń je ešte skoro, v pond. alebo utorok pôjdem svojej gynekol. na krv a uvidím o 3 h čo mi povie, až potom pôjdem do centra, vlastne ak krv bude negat. tak volám do nového centra na 2 cyklus IVF, neboj všetko bude ok, všetko dobre dopadne a opäť budeš mať dvojičky. 🙂

ursula5
20. sep 2011

@lucy125 tak moja prsia bolia aj mňa ale nie je to také strašné...., ale nie som si istá, že chcem ešte dvojičky, ale rozhodnutie padne podľa toho koľko vajíčok sa udrží 😉

lucy125
20. sep 2011

@ursula5 no mńa bolia otrasne, ledva podprsenku si zapnem, ale nefandím si, že som tehu. Skôr mám k tomu obrovskú rezervu po tých sklamaniach.Však uvidím čo ešte za 4-5 dní príde. 🙂 Držím palce.

paaat
20. sep 2011

@jerry23 ozaj este som sa chcela opytat ci si mohla po transfere sexovat.

jerry23
20. sep 2011

@ursula5 musis si zlatko verit...

jerry23
20. sep 2011

@paaat tak to som sa ani nepytalam takze neviem...nejak chut sa stratila...xi

paaat
20. sep 2011

@jerry23 jaj :{