IVF leto 2011. Pridaj sa k nám.
Ahojte,
chystam sa v lete po 1x krat na IVF,budem rada,ak sa najde niekto s podobnym zamerom a podeli sa o skusenosti,pocity a ine. 🙂 🙂
Prve vysetrenia po 13.july, takze tak skoro asi k tomu nebudem mat co povedat ja 🙂 Som rada ze sa umele oplodnenie berie ako normalna vec, vela ludi to nedokaze pochopit 😖 Preto nemam nikoho v okoli kto do toho ide so mnou,napriek tomu ze sa dlhe roky snazia tiez 😖 😖 Aspon ze my tomu verime 🙂 🙂
@lucy125 a kedy ideš na krvičku?
@jerry23 koľký deň si od vkladu? nenutká ťa urobiť si tesť?
@zuzancek22 dnes som 11ty den....aj ma to nutka,ale nebudem sa asi stresovat...cim dlhsie si tehotna, tym mas vyssie HCG...tak pockam snad a ty?
@jerry23 moja už sa Ti to blíži 11ty deň po ET ako to rýchlo prešlo, ale Tebe asi pomalšie aj mne to teraz tak ide a to čakanie je hrozné, dnes som si radšej skočila do práce a porobila lebo sa doma neviem ukľudniť 😀
už sa štelujem na zajtrajší telefonát, dúfam, že budú len potešujúce správy 🙂
@zuzancek22 Ajoj, an krv by som mala ísť 28.9. do GF ale asi nepôjdem v nedelu si urobím asi test a v utorok pôjdem mojej gynekol. sem na krv a ak HCG bude nulové, tak do GF zavolám, že som dostala krámy a objednám sa na 2 IVF do Ferticentra. A ako sa cítiš ty, žiadne zmeny? Mńa už tretí deń pobolieva podbruško sem tam aj vaječník, tak neviem či je to dobré alebo zlé, ale v pond. ma podbruško bolelo intenzívne, teraz už len sem tam. 😉
@lucy125 ja podbruško cítim stále, ale dnes ma neskutočne bolia aj prsia, až také pichanie, a keby sa ma niekto dotkol bradavky tak asi vybuchnem a to som nikdy nemala.
@zuzancek22 Ja mám prsia naliaté, strašne ma bolia nemôžem spať na bruchu ani pomaly chodiť aj pri chôdzi strašne bolia a mám vystúpené žily ako potetovaná som, tak neviem , to kludne môže byť aj s hormónov a prsia ma bolievajú tak týždeń pred menzesom tak si moc nefandím.Ale tebe držím palce a moc 🙂
@lucy125 aj ja ti držím palce. a budeme všetky tehulky a basta !!!!!!
@jerry23
@zuzancek22
@lucy125
tak kočky nové správičky 😀 s manželíkom sme si včera dali pohár červeného vínka na dnešné dobré správy a vyšlo to všetkých 5 embyijok sa krásne vyvíja 4 sú jednotkové a 1 dvojkové 🙂 dnes ma to veľmi potešilo a červík v hlave sa na chvíľku umlčal 😀 😀 😀
@ursula5 tak to je krása, a kedy budeš mať vklad? ja som dnes bola na krv, tak uvidíme, ale výsledok bude až zajtra.je to skoro, ale uvidíme, verím, že tam aspoň nejaké malinké číselko bude
@zuzancek22 vklad pravdepodobne v sobotu už 😀 ale máme ešte volať ráno
@ursula5 Ahojček, jééj tak to je super, vidíš krásne sa vyvijajú 😀 😀 😀 .Budeš mať detí ako smetí. 😉 Ja stále som na neurčito, neviem ani nič necítim som 8 deń po KET tak uvidíme. Ja pôjdem mojej Dr, na krv asi v pond. a uvidíme či bude nula alebo niečosa tam objaví, ale strašne moc sa bojím 😒 😒 Tebe držím strášne palčeky. 😉
@zuzancek22 Ahoj, ty si dnes bola v GF na krv? Koľký deń si po?Ja dnes 8 ale necítim žiadne príznaky sem tam ma pichne alebo bolí vaječník, každý deń ma pobolieva bruško a prsia mám strašne naliaté, veľmi bolia pri chôdzi aj keď ležím na bruchu a cievky mám úplne priesvitné, tak neviem či to tak má byť alebo som prehormónovaná.Tak sa zajtra drž a aspoń 200 HCG nech tam je. Ja pôjdem v pond. mojej Dr a o 3 h budú výsledky, potom dám vedieť.A ako inak sa cítiš, všetko ok? 🙂 🙂
Náhodou som sem klikla.
Baby držte sa. Mám 1 mesačného synčeka vďaka IVF v Gynfiv centre.Nebojte sa a nevzdávajte to.Čaká vás najkrajšie obdobie v živote.Byť tehotná.Je to krásne.A potom byť matkou toho malého stvorenia je niečo neuveriteľné! 🙂
@demeeri Ahoj tak ti zo srdiečka gratulujem, aj ja chodím do gyn Fiv, mám za sebou už celé IVf aj dva krát KEt aj dve IUI a stále zatiaľ nič ☹ .Teraz som 8 deń od KET v Gyn Fiv toto boli poslední mrazáčikovia, tak ak to nevyjde odchádzam z Gyn Fiv a ideme do Ferticentra a tam to hádam už pri 2 IVF vyjde. 😉
ahoj kocky, som po neuspesnom prvom ivf, aky je optim. casovy odstup na 2.ivf? citala som ze 4-6 mesiacov, ake mate skusenosti vy?
@lucy125 zlatíčko nie nebola som na krv v Ginfive, ale bola som u svojho gyndoša, dnes som 5 den od ET, den vkladu nerátam, a hcg test bol pozitívny, este sa radujem len tak tichúúúúúúúúúúčko ale je tam aspon svetlá nádej. a nemám nijaké ine pocity okrem tých pŕs,, presne ako popisuješ ty neskutočne ma bolia a myslím si že mi prasknú. ja idem do gynfinu na krv až v utorok 27.9.
@zuzancek22 jéééj tak ti srdečne gratulujem, ja som dnes 8 deń a svojej Dr, chcem ísť až v pond. že čo mi povie. Ja sa strašne bojím, pekne rýchlo sa ti uhniezdili 😉 😉 , len tak ďalej sa držkaj, som zvedavá ako dopadnem ja ale nefandím si moc. 😒
@zuzancek22 Ozaj koľko HCG si mala?Ty kokso, že v 5 deń ja som 8 a ešte nemám na to odvahu, v pond. budem 12 deń tak potom pôjdem aj ja.

@paaat a to predtym som vkuse mojho otravovala...xixi 😀