icon

IVF leto 2011. Pridaj sa k nám.

michellita
5. júl 2011

Ahojte,
chystam sa v lete po 1x krat na IVF,budem rada,ak sa najde niekto s podobnym zamerom a podeli sa o skusenosti,pocity a ine. 🙂 🙂
Prve vysetrenia po 13.july, takze tak skoro asi k tomu nebudem mat co povedat ja 🙂 Som rada ze sa umele oplodnenie berie ako normalna vec, vela ludi to nedokaze pochopit 😖 Preto nemam nikoho v okoli kto do toho ide so mnou,napriek tomu ze sa dlhe roky snazia tiez 😖 😖 Aspon ze my tomu verime 🙂 🙂

jerry23
20. sep 2011

@paaat a to predtym som vkuse mojho otravovala...xixi 😀

ursula5
21. sep 2011

@lucy125 tak fandiť by si si trošku teda mohla už!!! 😎

paaat
21. sep 2011

@jerry23 ved sa na to opytam

zuzancek22
21. sep 2011

@lucy125 a kedy ideš na krvičku?

zuzancek22
21. sep 2011

@jerry23 koľký deň si od vkladu? nenutká ťa urobiť si tesť?

jerry23
21. sep 2011

@zuzancek22 dnes som 11ty den....aj ma to nutka,ale nebudem sa asi stresovat...cim dlhsie si tehotna, tym mas vyssie HCG...tak pockam snad a ty?

ursula5
21. sep 2011

@jerry23 moja už sa Ti to blíži 11ty deň po ET ako to rýchlo prešlo, ale Tebe asi pomalšie aj mne to teraz tak ide a to čakanie je hrozné, dnes som si radšej skočila do práce a porobila lebo sa doma neviem ukľudniť 😀
už sa štelujem na zajtrajší telefonát, dúfam, že budú len potešujúce správy 🙂

lucy125
21. sep 2011

@ursula5 Ahoj, ja si budem fandiť až keď nájdem // na teste inak nie. Fandila som zo dva krát ani raz z toho nič nebolo nechcem zažiť už také sklamanie. Mám už veľkú rezervu, hádam v nedelu na 11. deń po KET urobím test uvidím ešte. 🙂

lucy125
21. sep 2011

@zuzancek22 Ajoj, an krv by som mala ísť 28.9. do GF ale asi nepôjdem v nedelu si urobím asi test a v utorok pôjdem mojej gynekol. sem na krv a ak HCG bude nulové, tak do GF zavolám, že som dostala krámy a objednám sa na 2 IVF do Ferticentra. A ako sa cítiš ty, žiadne zmeny? Mńa už tretí deń pobolieva podbruško sem tam aj vaječník, tak neviem či je to dobré alebo zlé, ale v pond. ma podbruško bolelo intenzívne, teraz už len sem tam. 😉

zuzancek22
21. sep 2011

@lucy125 ja podbruško cítim stále, ale dnes ma neskutočne bolia aj prsia, až také pichanie, a keby sa ma niekto dotkol bradavky tak asi vybuchnem a to som nikdy nemala.

lucy125
21. sep 2011

@zuzancek22 Ja mám prsia naliaté, strašne ma bolia nemôžem spať na bruchu ani pomaly chodiť aj pri chôdzi strašne bolia a mám vystúpené žily ako potetovaná som, tak neviem , to kludne môže byť aj s hormónov a prsia ma bolievajú tak týždeń pred menzesom tak si moc nefandím.Ale tebe držím palce a moc 🙂

zuzancek22
21. sep 2011

@lucy125 aj ja ti držím palce. a budeme všetky tehulky a basta !!!!!!

jerry23
21. sep 2011

@ursula5 veru veru pomaly, velmi..dnes som zacala viacej spinit, tak som volala Gatovej a povedala,ze si mam dat duphaston..dvakrat denne, tak snad je to ok...a je to len uhniezdovanie..ze sa nemam bat..

ursula5
21. sep 2011

@jerry23 a máš duphaston to Ti predpísali v Heliose??? neboj to bude uhniezďovanie a fazuľka sa trošku viac zakusla 😀

jerry23
21. sep 2011

@ursula5 nemala,,,v lekarni som si vybavila,ze im donesiem pondelok recept

ursula5
22. sep 2011

@jerry23
@zuzancek22
@lucy125
tak kočky nové správičky 😀 s manželíkom sme si včera dali pohár červeného vínka na dnešné dobré správy a vyšlo to všetkých 5 embyijok sa krásne vyvíja 4 sú jednotkové a 1 dvojkové 🙂 dnes ma to veľmi potešilo a červík v hlave sa na chvíľku umlčal 😀 😀 😀

zuzancek22
22. sep 2011

@ursula5 tak to je krása, a kedy budeš mať vklad? ja som dnes bola na krv, tak uvidíme, ale výsledok bude až zajtra.je to skoro, ale uvidíme, verím, že tam aspoň nejaké malinké číselko bude

jerry23
22. sep 2011

@ursula5 takto je dnes super sprava.....uzasne...drzim palceky

ursula5
22. sep 2011

@zuzancek22 vklad pravdepodobne v sobotu už 😀 ale máme ešte volať ráno

ursula5
22. sep 2011

@jerry23 ďakujem a Tebe sa polepšilo ešte toľko špiníš??? joj pekne dohovor drobcovi, že ho aj ja pozdravujem a že nech pekne rastie!!! 😀

jerry23
22. sep 2011

@ursula5 drzim palce na sobotu...prestala som,ale nechcem zarieknut

ursula5
22. sep 2011

@jerry23 tak je dobre, nezariekaj 😀

lucy125
22. sep 2011

@ursula5 Ahojček, jééj tak to je super, vidíš krásne sa vyvijajú 😀 😀 😀 .Budeš mať detí ako smetí. 😉 Ja stále som na neurčito, neviem ani nič necítim som 8 deń po KET tak uvidíme. Ja pôjdem mojej Dr, na krv asi v pond. a uvidíme či bude nula alebo niečosa tam objaví, ale strašne moc sa bojím 😒 😒 Tebe držím strášne palčeky. 😉

lucy125
22. sep 2011

@zuzancek22 Ahoj, ty si dnes bola v GF na krv? Koľký deń si po?Ja dnes 8 ale necítim žiadne príznaky sem tam ma pichne alebo bolí vaječník, každý deń ma pobolieva bruško a prsia mám strašne naliaté, veľmi bolia pri chôdzi aj keď ležím na bruchu a cievky mám úplne priesvitné, tak neviem či to tak má byť alebo som prehormónovaná.Tak sa zajtra drž a aspoń 200 HCG nech tam je. Ja pôjdem v pond. mojej Dr a o 3 h budú výsledky, potom dám vedieť.A ako inak sa cítiš, všetko ok? 🙂 🙂

demeeri
22. sep 2011

Náhodou som sem klikla.
Baby držte sa. Mám 1 mesačného synčeka vďaka IVF v Gynfiv centre.Nebojte sa a nevzdávajte to.Čaká vás najkrajšie obdobie v živote.Byť tehotná.Je to krásne.A potom byť matkou toho malého stvorenia je niečo neuveriteľné! 🙂

lucy125
22. sep 2011

@demeeri Ahoj tak ti zo srdiečka gratulujem, aj ja chodím do gyn Fiv, mám za sebou už celé IVf aj dva krát KEt aj dve IUI a stále zatiaľ nič ☹ .Teraz som 8 deń od KET v Gyn Fiv toto boli poslední mrazáčikovia, tak ak to nevyjde odchádzam z Gyn Fiv a ideme do Ferticentra a tam to hádam už pri 2 IVF vyjde. 😉

matagf
22. sep 2011

ahoj kocky, som po neuspesnom prvom ivf, aky je optim. casovy odstup na 2.ivf? citala som ze 4-6 mesiacov, ake mate skusenosti vy?

zuzancek22
22. sep 2011

@lucy125 zlatíčko nie nebola som na krv v Ginfive, ale bola som u svojho gyndoša, dnes som 5 den od ET, den vkladu nerátam, a hcg test bol pozitívny, este sa radujem len tak tichúúúúúúúúúúčko ale je tam aspon svetlá nádej. a nemám nijaké ine pocity okrem tých pŕs,, presne ako popisuješ ty neskutočne ma bolia a myslím si že mi prasknú. ja idem do gynfinu na krv až v utorok 27.9.

lucy125
22. sep 2011

@zuzancek22 jéééj tak ti srdečne gratulujem, ja som dnes 8 deń a svojej Dr, chcem ísť až v pond. že čo mi povie. Ja sa strašne bojím, pekne rýchlo sa ti uhniezdili 😉 😉 , len tak ďalej sa držkaj, som zvedavá ako dopadnem ja ale nefandím si moc. 😒

lucy125
22. sep 2011

@zuzancek22 Ozaj koľko HCG si mala?Ty kokso, že v 5 deń ja som 8 a ešte nemám na to odvahu, v pond. budem 12 deń tak potom pôjdem aj ja.