icon

IVF leto 2011. Pridaj sa k nám.

michellita
5. júl 2011

Ahojte,
chystam sa v lete po 1x krat na IVF,budem rada,ak sa najde niekto s podobnym zamerom a podeli sa o skusenosti,pocity a ine. 🙂 🙂
Prve vysetrenia po 13.july, takze tak skoro asi k tomu nebudem mat co povedat ja 🙂 Som rada ze sa umele oplodnenie berie ako normalna vec, vela ludi to nedokaze pochopit 😖 Preto nemam nikoho v okoli kto do toho ide so mnou,napriek tomu ze sa dlhe roky snazia tiez 😖 😖 Aspon ze my tomu verime 🙂 🙂

zuzancek22
26. sep 2011

@lucy125 ano idem zajtra, tak uvidím ako to hcg stúpne,

lucy125
26. sep 2011

@zuzancek22 Aj ja som už zvedavá, čo bude v stredu a štvrtok a čo zajtra Clear blue 🙂

majca55
26. sep 2011

@zuzancek22
@lucy125 držím palce babulky 😲 😲

lucy125
26. sep 2011

@majca55
@majca55 Ďakujem krásne 😀 😀 , som šťastnááááá.ďakujem 🙂

zuzancek22
26. sep 2011

@lucy125 maš ten digitálny? ja som si ho robila dnes ráno kukni do mojho albumu

lucy125
26. sep 2011

@zuzancek22 Jasné, mám digi Clear blue, vyskúšam ráno, pred robotou 🙂 .

ursula5
26. sep 2011

@lucy125 moja tak to je súúúúúúúúúúúpeeeeeeeeeeeer gratulujem a prajem nech je všetko v najlepšom poriadku, za pár chvíľ sa pridám ku Vám 😉

ursula5
26. sep 2011

@lucy125 zlatko možno preto máš nižšie HCG ako @zuzancek22 , že sa neuchytili obe, ale to uvidíš až neskôr hlavne že je výsledok pozitívny 🙂 🙂 🙂

lucy125
26. sep 2011

@ursula5 ďakujééééééém krásne, som strašne sťastná 😀 😀 aj ty sa dočkáš už o pár dní 🙂 🙂 bude to supéééér, ani neviem či ešte dnes zaspím 😀 😀

lucy125
26. sep 2011

@ursula5 ja sa teším aj s jedného embryjka uchyteného v maternici, pre mńa je to zázrak najväčší 🙂 🙂 Ja som nevýslovne šťastná aj za takéto HCg len nech je v poriadku celých 9 mesiacov 😀 😀

zuzancek22
26. sep 2011

@ursula5 neboj o pár dní tu už budeš písať aké vysoké HCG máš aj ty , posielam tehu vírusíky TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 😵

ursula5
26. sep 2011

@zuzancek22 ďakujem moc za vírusiky si zlatko 🙂 už by som rada vedela výsledok ale ešte je dlhá cesta pre do mnou ja to ale zvládnem ta ako vy a budem sa potom tešiť 😉
@lucy125 verím Ti že si šťastná a je to vidieť aj na príspevkoch, moc Ti držím palce a som šťastná s Tebou 😉

lucy125
26. sep 2011

@ursula5 Joj ďakujem ti krááásne 🙂 , ešte pár dní a aj ty sa budeš radovať s nami 🙂 🙂 .Koľko ti vložili? Tuším si spomínala jednu blastocystu však? To máš supeeer 😉 😉 Držím držím place moc a moc, dávaj na seba pozor mojko bude to ok 😉 😉

lucy125
26. sep 2011

@lucy125 Aké HCG si dnes mala? Aj ja som bola na krv u svojej gynekol. a mám 106, v stredu idem do centra a vo štvrtok opäť mojej Dr. 🙂 🙂

lucy125
26. sep 2011

@majca55 Tak tento príspevok, ktorý som poslala sama sebe bolo pre teba ok? 🙂 🙂 Nech nemusím píásať odznova 😉 😉

majca55
26. sep 2011

@lucy125 neviem moja lebo mi volali domov a od samej radosti som sa neopýtala 🙂 ale v pondelok idem na kontrolne tak sa spýtam 😵 tak nám budem držať palce nech nám už len vstúpa 😵 😵

ursula5
26. sep 2011

@lucy125 vložili mi presne ako píšeš, ešte 12 dní a budem aj ja vedieť výsledok 🙂 zdá sa mi to že to bude ešte dlho, ale Vás tu riadne pribúda sa to tu nejako rozmnožilo zavládla tu epidémia 😀 😀 😀 😀

lucy125
26. sep 2011

@ursula5 No vidíš treba nakaziť aj teba, či pardon, už si nakazená, ale tak dobre tak tehu 🙂 🙂 , 12 dní ubehne len si oddychuj a držkaj sa.

ursula5
26. sep 2011

@lucy125 snažím sa oddychovať ale poviem pravdu nuda sa už ku mne riadne blíži, ale teraz budem mať roboty dosť ešte že robím doma účto tak aspoň niečo porobím
Jó dievčence ako Vám v dobrom závidím a strašne rada sa k Vám pridám 😀 len keby som to mala už isté

katka143
27. sep 2011

@lucy125 strašne mooooooc ti gratulujem 😀 ,teraz to bude len stúpať.dúfam že aj ja sa čoskoro pripojím 😉

walta
27. sep 2011

@zuzancek22 jupiiii, huraaaaaaaaaaaaa 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎

zuzancek22
27. sep 2011

@lucy125 nie ja som bola dnes lebo dnes som 10 den od ET, do centra pojdem zase až v pondelok

lucy125
27. sep 2011

@ursula5 No aj ti tú nudu závidím ja ešte robím ale od bud. stredy pôjdem na Pn a budem lehniť domka 😀 😀 .Ja som dnes robila digi Clear Blue a krásne plusko po pár sekundách 😀 😀 a potom 2-3 od počatia 🙂 🙂 tak sa veľmi teším.Dnes večer hodím foto testíku do albumu 🙂 🙂 .Pekne oddychuj, nech sa malinké pekne kuklí, OK?Zajtra dám vedieť ako stúplo HCG idem na krv do centra, tak sa držkaj a nič nerob 🙂 🙂

lucy125
27. sep 2011

@katka143 ďakujééééééém ti strašne moc, som strááááášne šťastná 😀 😀 .Zajtr idem ešte do centra som zvedavá ako stúplo HCG, dnes som robila testík Clear Blue a krásne plusko tam bolo a 2-3 od počatia. 😉 Držkám ti palce nech sa v krátkom čase môžeš pridať radovať. 😉 😉

lucy125
27. sep 2011

@zuzancek22 Ahoj mojko, tak ako dnes krvička? Aké HCG bolo?Ja idem zajtra tak som zvedavá o koľko HCG stúplo 🙂 🙂 .Aj ja som robila dnes Clear Blue a presne ako ty, plusko a 2-3 od počatia, takže supéééér.Som zvedavá zajtra podám info 😉 😉 Ako sa inak cítiš? Ja úplne netehotne, iba prsia a podbruško štrajkujú 😉

zuzancek22
27. sep 2011

@lucy125 ahojček presne ako ja , prsia už len trošičku ale to podbruško je také divné, dr. povedal, že to sa mi maternica rozťahuje. tak nech sa rozťahuje krásnych 9 mesiacov. 😀 no ja som včera mala HCG 217 a dnes 372 😀

lucy125
27. sep 2011

@zuzancek22 No tak to máš ozaj krásne tak som zvedavá, čo budem ja mať zajtra.Akurát idem foto testíku vylepiť do albumu, nech sa môžem vytešovať. 🙂

zuzancek22
27. sep 2011

@lucy125 už sa neviem dočkať sona, kedy uvidíme babtko.

lucy125
27. sep 2011

@zuzancek22 veru tak aj mńa sono trápi, ale v dobrom 🙂 🙂 ozaj kedy ťa objednali na sono?Aby som vedela v akom rozmedzí po krvičke objednávajú 😀 😀 teším teším sa.

zuzancek22
27. sep 2011

@lucy125 tak to este neviem, lebo v pondelok idem na krv to bude 16 den od ET.