IVF leto 2011. Pridaj sa k nám.
Ahojte,
chystam sa v lete po 1x krat na IVF,budem rada,ak sa najde niekto s podobnym zamerom a podeli sa o skusenosti,pocity a ine. 🙂 🙂
Prve vysetrenia po 13.july, takze tak skoro asi k tomu nebudem mat co povedat ja 🙂 Som rada ze sa umele oplodnenie berie ako normalna vec, vela ludi to nedokaze pochopit 😖 Preto nemam nikoho v okoli kto do toho ide so mnou,napriek tomu ze sa dlhe roky snazia tiez 😖 😖 Aspon ze my tomu verime 🙂 🙂
@zuzancek22 Aj ja som už zvedavá, čo bude v stredu a štvrtok a čo zajtra Clear blue 🙂
@zuzancek22
@lucy125 držím palce babulky 😲 😲
@lucy125 maš ten digitálny? ja som si ho robila dnes ráno kukni do mojho albumu
@zuzancek22 Jasné, mám digi Clear blue, vyskúšam ráno, pred robotou 🙂 .
@lucy125 zlatko možno preto máš nižšie HCG ako @zuzancek22 , že sa neuchytili obe, ale to uvidíš až neskôr hlavne že je výsledok pozitívny 🙂 🙂 🙂
@ursula5 neboj o pár dní tu už budeš písať aké vysoké HCG máš aj ty , posielam tehu vírusíky TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 😵
@zuzancek22 ďakujem moc za vírusiky si zlatko 🙂 už by som rada vedela výsledok ale ešte je dlhá cesta pre do mnou ja to ale zvládnem ta ako vy a budem sa potom tešiť 😉
@lucy125 verím Ti že si šťastná a je to vidieť aj na príspevkoch, moc Ti držím palce a som šťastná s Tebou 😉
@zuzancek22 jupiiii, huraaaaaaaaaaaaa 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎
@lucy125 nie ja som bola dnes lebo dnes som 10 den od ET, do centra pojdem zase až v pondelok
@ursula5 No aj ti tú nudu závidím ja ešte robím ale od bud. stredy pôjdem na Pn a budem lehniť domka 😀 😀 .Ja som dnes robila digi Clear Blue a krásne plusko po pár sekundách 😀 😀 a potom 2-3 od počatia 🙂 🙂 tak sa veľmi teším.Dnes večer hodím foto testíku do albumu 🙂 🙂 .Pekne oddychuj, nech sa malinké pekne kuklí, OK?Zajtra dám vedieť ako stúplo HCG idem na krv do centra, tak sa držkaj a nič nerob 🙂 🙂
@zuzancek22 Ahoj mojko, tak ako dnes krvička? Aké HCG bolo?Ja idem zajtra tak som zvedavá o koľko HCG stúplo 🙂 🙂 .Aj ja som robila dnes Clear Blue a presne ako ty, plusko a 2-3 od počatia, takže supéééér.Som zvedavá zajtra podám info 😉 😉 Ako sa inak cítiš? Ja úplne netehotne, iba prsia a podbruško štrajkujú 😉
@lucy125 ahojček presne ako ja , prsia už len trošičku ale to podbruško je také divné, dr. povedal, že to sa mi maternica rozťahuje. tak nech sa rozťahuje krásnych 9 mesiacov. 😀 no ja som včera mala HCG 217 a dnes 372 😀
@zuzancek22 No tak to máš ozaj krásne tak som zvedavá, čo budem ja mať zajtra.Akurát idem foto testíku vylepiť do albumu, nech sa môžem vytešovať. 🙂
@lucy125 už sa neviem dočkať sona, kedy uvidíme babtko.
@zuzancek22 veru tak aj mńa sono trápi, ale v dobrom 🙂 🙂 ozaj kedy ťa objednali na sono?Aby som vedela v akom rozmedzí po krvičke objednávajú 😀 😀 teším teším sa.
@lucy125 tak to este neviem, lebo v pondelok idem na krv to bude 16 den od ET.

@lucy125 ano idem zajtra, tak uvidím ako to hcg stúpne,