Ivf štart November 2019
Ahojte. Začínam 1. IVF. Stimulovať začnem gonalom od zajtra. Ak sa nájde niekto kto tiež teraz začína, mohli by sme sa navzájom podporovať. Chodím do Ferticent BA k Dr. Maršikovi. Dôvod IVF- zlí spermiogram.
Žienky help dnes sa mi stala nehahoda išla som si pich diphereline... No aa keď som. To vyberala z tej fľašky bol tam vzdu a vystrieklo mi to a ostala mi v striekačke väčšia polovica... Ale mam strach ci to nemôže byť nejaky problém 😣😣co mam robiť
@aviska 98 hlavička poškodená
@nikusik0107 ja by som asi pichla novú
@ella2211 volala som vraj to neva ale mam si dávať bacha 😁
@nikusik0107 tak super potom 👍
Dnes ráno som si dala prvý krát 2 injekcie, M a C, začínam byť profík v pichani injekcie 😁, dnes som sa omylom pichla do prsta, je to sranda byť vystresovana z pichani inj, pripravujem sa pred tým ako na nejaký obrad a aj tak sa pichnem do prsta😁😁😁, však je ráno 🤗😁😂
@nikusik0107 my mame 97 zlu morfologiu, takze mozno asi ivf caka aj mna aj ked by som radsej mala dieta prirodzene, preto to odkladam :(
@aviska aj ja by som. Chcela prirodzene.. Doktor povedal ze nie je to vylúčené ale %je nízke my sme sa snažili 5 rokov a nič a nechce sa mi už čakať na náhodou....
Baby dostala som krámy make môžem tabletky počas stimulácie na bolesť
@nikusik0107 ja keď som volala koordinátorke tak povedala že v pohode si môžem dať Ibalgin
@nikusik0107 a ideš aj na vklad tento mesiac?
@tanisulikova nie vklad by mal byť v januári odber začiatkom mesiaca december
@nikusik0107 tak 5 rokov je dost, my iba necelý rok.
@aviska Ahoj, spomalené spermie a boli sme aj na genetike. Vraj majú spermie väčšie hlavičky, zákrutene bicíky - čím nevedia plávať dopredu... No proste hlavne tvarovo boli horšie a vraj na hlavičke chyba niečo pomocou čoho by spermia mala vniknúť do vajíčka.
@tanisulikova nie vklad by mal byť v januári ak pôjde všetko podľa plánu
Ahojte, chodim do gynfiv v BA a dnes som 8.den po ET. Je to moje prve IVF a aj prvy transfer. Dali sme vlozit 1 embrio na 5.den. Dnes som si robila tehotenský test rano a negativny :( Zajtra mam ist na krv rano. Je tu niekto kto chodi do gynfiv v BA? Neni to skoro ist na krv za 10 dni od transferu? A ked je tehu test negativny myslite, ze je sanca este? Nemate skusenosti prosim? Dakujem
Ahojte, dnes som si dala predposlednu dávku M a C, pondelok ma čaká druhý UZ ale dnes sa mi strašne točí hlava, mal niekto podobnú skúsenosť? Neviem či je to normálne, či je to liekmi a či tlakom
@ancike01 Juchu 😃 už som zdravá. Poctivo som chorobu vylezala. Takže v stredu 11:30 KET 😍🤩 Strašne sa teším. Dúfam, že to vyjde.
@klarka0002 Tesim sa s tebou a budem na teba mysliet a samozrejme ti silno drzim palceky ✊🍀😘

@ella2211 asi az po vklade😀😀😀😀ved to nevadi predsa