Ivf štart November 2019
Ahojte. Začínam 1. IVF. Stimulovať začnem gonalom od zajtra. Ak sa nájde niekto kto tiež teraz začína, mohli by sme sa navzájom podporovať. Chodím do Ferticent BA k Dr. Maršikovi. Dôvod IVF- zlí spermiogram.
@sam1111 len je to veľmi ťažké na psychiku, veď to pozná každý z nás...človek všetko preto spraví a dopadne takto... Ako aj v mojom prípade vždy na ôsmy deň po ket -predtým ani potom žiadne bolesti nič a na ôsmy deň začnem špiniť potom krvácať a je koniec--- a samé otázky v hlave na ktoré nikto nepozná odpoveď....ale ideme bojovať ďalej samozrejme
@zuzanag09 verím ti ☹ pre nás je to hrozný pocit to ti verím ,sama neviem ako by som to znášala zatiaľ ideme prvýkrát tak uvidíme no verím že sa podarí ❤️ všetulinko zle je.na niečo dobré, posuva nás to ďalej a robí nás silnejšie ,len to nevzdávaj raz to určite príde 😘 posielam veľa síl a objatie 🙏🤗
Ahojte koľko bunkove ste mali embria na 3 deň... Mne dnes volali mame ich 11 ale ze niektoré sú len 4 a 5 bunkove že sa pomalšie vyvíjajú 😣😣😣😣
@lucky14 Ale mozete to cele skusit este raz odznova, nie? My sme mali len 2 embryjka, ani jedno sa nechytilo, takze teraz nemame ziadne. Sme uz samoplatcovia, ale povedali sme si, ze sa pokusime este raz. Asi na jar. Uz sa neviem dockat.😊 Hoci uz viem, ze to bude narocne.
@majoranka24 vies co? Ked sme do toho s muzom islo sme si povedali ze skusime raz a ak sa nezadari tak to nechame tak a asi to tak ma byt. Cas ukaze ako to budeme citit o par mesiacov. Zalezi aj od vysledkov ako na tom budem ja s mojim AMH a SPG mojho muza. Samozrejme to zalezi aj od financii. Tebe drzim palce nech to druhy krat skvele zvladnes.
@klarka0002 to ma mrzí, takze budeme spoku bojo at dalej, ja pojdem na ket prvy krat mame 3 mrazacikov, a ani neviem ako to funguje rozmrazuju vsetky?
@nikusik0107 nam vkladali aj na 5 den a malo medzi 100 az 120 budiek, ale citala som ze si dali aj take pomalsie a uchytili sa
@matila nebudem mat hneď vklad až v januári.... No tak budem čakať ako sa to vyvinie do 5 dňa ach strašne je to čakanie
@lucky14 Dakujem, si zlata.😊 Jasne, pockajte kludne par mesiacov a mozno sa casom rozhodnete, znovu to skusit.😉
Baby prosím ako ste si pichali Ovitrelle? Mám si ho pichnúť dnes večer, Dr. mi dala aj výmenný lístok s ktorým mám ísť na pohotovosť aby mi to pichli do svalu. Keď sa však na to pozerám všade píšu že je to úplne rovnaké pero ako ostatne čo som si pichala počas stimulky a ľahko sa supne pod kozu do bruska. Je na tom niečo iné a zložité keď mi dala papier na pohotovosť? Lebo to je jedine čo ma zneisťuje :(
Pocujte nemali ste po odbere nejaké problémy... Mam taky pocit ze tam dole to ináč vonia ako by malo 🤣nemali ste nieco také?
@nikusik0107 dnes mám odber tak potom ti môžem napísať že či bolo potom niečo dole cudne :D
@nikusik0107 ja vôbec nie
@nikusik0107 nie nemala som zmenu ziafnu
Hmmm možno sa mi to len zdá.... A ako ste nám baby?? Co nove hm
Babulky ako dlho po OPU vás bolelo bruško?
No ja som mala včera OPU a bolí ma aj teraz len je to lepšie ako včera ale beriem aj od bolesti lieky... Takže zatiaľ 1den.... Bojuje nám 12vajicok 🙂
@ella2211 ako to bolo zle ja som bola na odber pondelok min. A od včera mi je tak divne sem tam mi začo a byť tak na grc ale neviem ci to mam s tým spájať alebo nie 😣
@nikusik0107 mala som bolesti brucha, nôh, bola som slabá, unavená,mala som zavrate, bolela ma hlava, kríže
Ahojte baby,neviete nahodou ci medzi sviatkamy budu ordinovat vo Ferticente? Dakujem
Ahojte. Ja som zacala 9.12. Beriem duphaston. Dnes si zacinam aj pichat diphereline. Trosku sa toho bojim, kedze injekcie nemam v laske, ale pre babo spravim vsetko. Dufam, ze to dobojujem do stastneho konca 🙂

Joj baby ❤️ je mi to ľúto 😢 ale treba ísť ďalej a veriť ☺️ nevzdávať sa Vianoce vypnete a ide sa ďalej 😘