Ivf štart November 2019
Ahojte. Začínam 1. IVF. Stimulovať začnem gonalom od zajtra. Ak sa nájde niekto kto tiež teraz začína, mohli by sme sa navzájom podporovať. Chodím do Ferticent BA k Dr. Maršikovi. Dôvod IVF- zlí spermiogram.
@ancike01 ja som v ke v heliose.... Vieš čo mne to celkom rýchlo všetko ubieha.... A budeš mat ket že? Prvý ci?
@nikusik0107 ano moj prvy a verim ze aj uspesny🍀🍀🍀🍀✊✊✊✊✊
@ancike01 jasne bude.... V septembri kocikujeme 😁😁😁😁a problém máš ty alebo partner
@nikusik0107 ja som mala problem,cysta,obe vajickovody nepriechodne😧😧😧😧😧jasne ze kocikujeme😀😀😀😀
@callisia ja idem rovno ket tak dúfam ze vide 😁😁😁a zatiaľ si ôk co sa týka tehotenstva?
@ancike01 ahaa... Ú nás mal chlap.... Ale nevadí už to do bojujeme a tešíme sa na //
@callisia to nevadí to prežije.. Juuuj a už vieš čo čakáš... Ďakujem dúfam ze vide 😁😁😁
@nikusik0107 ano hlavne aby bol pozitivny vysledok😀
Babulky akú ste mali výšku sliznice pred Ket? Som 10.dc a povedali mi 7mm stym že budeme čakať do 14.dc Či ešte podrastie. Koľko ste mali pred vkladom resp. koľko by mala mat ideálne ? Ďakujem!
@katulka94 mne doktor dnes povedal ze stačí mať 6mm a už sa môže robiť vklad... Myslím žeby mala mat medzi 6 až 12.... Ja som dnes 16 DC a mam len 6mm...nejako s jej nechce rast.... Ale je to dosť na vklad....
@nikusik0107 tiež podľa toho čo všade čítam by to malo byt dosť, len mi teda nešlo do hlavy prečo ma doktor strašil že keby nerástla do 14.dc budeme transfer odkladať o mesiac 😳 A berieš aj lieky aj tak sa jej nechce? Kedy ta čaká vklad? 🙂
@katulka94 bola som na sono v pondelok to jol 12 deň a mala som len 4mm...16 deň podrastla na 6mm...vklad bude v stredu čiže predpokladám ze ešte dorastie na 7 možno 8 mm.... Beriem áno reaguje.... Tak dúfam ze to bude ôk. Nechcem odkladať vklad... 😁😁😁Vklad bude 8.1🤗🤗🤗
@klarka0002 nakoniec som ostala tehotná prirodzene, ale hodina hcg stúpala pomaly, tak urobili kyreraz. Plus mi odstránili ložisko endometriozy, na ktorú pritom natrafili, lebo som vôbec nevedela, že niečo take mám. Ani lekári mi to nikdy nenašli. No a ešte aj cystu som tam mala. Tak to boli hrozne dni, teraz už lepsie. Čakám na menštruáciu, som tri týždne po kyrete... ty ako si na tom? Už si podstúpila vklad? Ja už sa ba to veľmi tesim. Dúfam, že už to bude všetko v poriadku
Ahojte tie co ste brali estrimax... Brali ste ho aj po vklde?
Ahojte chcem sa opýtať čaká ma prvý vklad
... Ako viem pomôcť by to vyšlo hneď na prvý krát 🤔😁
@nikusik0107 to by som chcela aj ja ale čítala som veľa o ananáse, červenom víne a chilli. Samozrejme kyseliny listovej
@ella2211 to aj ja ale ako co mam po vklade piť víno to sa trosku vylučuje ved alkohol pri tehotenstve nie je ôk... 😣
@nikusik0107 veď to aj mne je divné.
@nikusik0107 je to medzi nebom a zemou - keby existoval nejaký recept 🙂 mám za sebou ET a 2X KET skúšala som aj ananás aj červené víno aj kys.listovú vitamíny piť viac vody po transfere a nič...
Ahojte baby, vedeli by ste mi poradiť koncom novembra som mala odber potom som dostala MS o päť dní skôr ako som mala, KET nebol lebo medzi sviatkami nerobili. Teraz čakám na MS tá mala byť v utorok no stále len spinim a MS nikde. Stalo sa vám také niečo? Keďže sme sa 4 roky snažili tak mi príde nemožné byť tehotná. Takže mám z toho divné myšlienky
Ahojte mam takú otázku..... Mam v práci preventívnu... Musím oznámiť doktorovi že som podstúpila ivf alebo sa to tam neriesi? Hm v práci to nikto nevie....
@nikusik0107 Ahoj myslim si ze mu to nemusis hovorit ale je to na tebe😊ako sa citis po vklade?
@ella2211 ahoj, mne v novembri neprežilo ani jedno embrijko po odbere, takže sme sa ku vkladu nedostali, teraz v januári mám začať opäť stimulovať, ale MS akosi nechodí, tiež som len spinila a zatiaľ nič, tiež mi chodí po rozume či nie som tehotná, počkám ešte týždeň a potom si spravím test, bolo y to krásne keby sa babo podarilo prirodzene a to som len raz odmenstruovat po odbere, no uvidíme, dúfam že nebudem sklamaná 🤗😁👍
@ancike01 tak nechcem to hovoriť len netuším co sa robí na takej preventívnej 🤣🤣🤣vieš čo normálne sa cítim... Nejako neviem.... Tak normálne ako keby nič.... A ty kedy ideš?
@nikusik0107 Ked mas v praci preventivku si myslim ze ti zmeria tlak a nieco pospyta. Ja idem v stredu. Beries este Estrimax?

@nikusik0107 urcite zaberu,ty do akeho centra chodis? Ja mam pocit ze sa to so mnou iba vlecie😧