Ivf štart November 2019
Ahojte. Začínam 1. IVF. Stimulovať začnem gonalom od zajtra. Ak sa nájde niekto kto tiež teraz začína, mohli by sme sa navzájom podporovať. Chodím do Ferticent BA k Dr. Maršikovi. Dôvod IVF- zlí spermiogram.
Čaute baby chcem sa vás opýtať... Ci niektorá z vás nespini.... Sém tam mam na vlozke také hnedé... Čítala som ze je to normálne ale tak predsa len nemáte s tým skúsenosti náhodou 😣
@nikusik0107 ja som spinila 6-7 den,ale od vtedy je vsetko ok. Nemozes to mat s toho Crinone gelu? Ze ako si ho zavadzas tak trosku podrazdis nejaku cievku?
@ancike01 neviem práve a neviem co mam robiť iné príznaky nemám len to špinenie aj to je také jednorazové napr večer kus a potom nic... Ale môže byť ti my ináč nenapadlo... A myslíš ze tak by som aj ja vedela prasknúť cievku? Lebo ja sa snažím stále čo najďalej... A to ma nenapadlo ináč 🤔🤔🤔🤔
@nikusik0107 ja si myslim ,sliznica je teraz dost prekrvena moze to byt s toho. Alebo si daj citronovu vodu
@ancike01 citrónovú vodu? A to môžem 🤔
@nikusik0107 ja ked som spinila uz 2 den tak som si dala. Ale ked sa na to necitis tak nemusis.
@ancike01 nie ja ľúbim citrónovú vodu hneď som si šla spraviť m.. 😁😁😁A zajtra asi zavolám do centra že čo to 😁😁😁
@nikusik0107 zavolaj pre istotu radsej😉
@nikusik0107 Ahoj volala si do centra?
ahoj jjj volala tak ze nemám stresovat... A dnes nič tak snáď už bude len ôk... Bože ale začínajú mi nevoľnosti 😣😣😣a vy ako baby ako sa máte cítite testiky ako? Pocity a tak
@nikusik0107 ahoj tak to som rada,testiky krasne //tmave ciarky😊prsia ma velmi bolia,a dnes stale beham na wc na malu. Zajtra krv som nervozna velmi.
@ancike01 nebudú ak sú testiky tmavé si v tom.... Gratulujem 🙏🙏🙏🙏zajtra píš keď budeš mat výsledky že ako.... Juuuj ako sa teism 😁😁
@nikusik0107 dakujem,zajtra bude najdlhsi den asi s tychto 2 tyzdnov😂
@nikusik0107 ja som nejak z toho smutna, ket som mala 20teho a na 7 den som si robila test a nic, doktor mi povedal ze ro je este skoro ale neviem. Na krv mam ist 3teho.prsia ma boleli aj ma picha sem tam v bruchu ale uz si myslel, e su to len hormony z tych tabletiek 😢
Ahojte baby uz mam vysledok hcg 807,7😊❤🍀✊
@ancike01 gratulujem 🙏🙏🙏🙏🙏🙏
@nikusik0107 dakujem
@matila podľa mňa 7 deň je ešte skoro skus testnut tak na 10... A nebuď smutná hlavne myslí pozitívne že to vyšlo... ✊✊✊✊
@nikusik0107, uz to asi necham az na pondelok na krv, a dovtedy sa budem snazit byt v klude

@ella2211 som zvedava aké budeš mat pocity najbližšie dni 🍀 ale v tejto skupinke sa zatiaľ spustila vlna pozitívnych testikov tak verím že čoskoro sa pridas 🤗