Ivf štart November 2019
Ahojte. Začínam 1. IVF. Stimulovať začnem gonalom od zajtra. Ak sa nájde niekto kto tiež teraz začína, mohli by sme sa navzájom podporovať. Chodím do Ferticent BA k Dr. Maršikovi. Dôvod IVF- zlí spermiogram.
@klarka0002 ahoj silno držím ✊✊✊a
@klarka0002 držím ti palce nech ti to cakanie rychlo ubehne a hlavne s vynikajucim vysledkom
@nikusik0107 Ďakujem 🤗
@matila Ďakujem 🤗
Ahojte dievčatá, tak dnes mám za sebou prvý ultrazvuk a videli sme krásne biť ❤️🙏🏼 Konečne ma vyradili z CAR a nemôžem byt šťastnejšia. Prajem Vám všetkým zažiť tento pocit 🍀
@katulka94 Blahoželám 😉🍀 a držím palce aby všetko išlo hladko až do konca. 😘✊
@katulka94 gratulka ale ja som to už zažila a je to to najkrajšie čo som v živote videla... Zatiaľ 🤗🤗🤗
Baby mam otázku akú vodu pijete? Alebo co pijete? Lebo mne už ide čistá voda hore krkom 🤔🤔🤔🤔
Ahojte baby,tak pre mna sa moja radost skoncila. Zacala som krvacat a potratila som. Nevesam hlavu lebo este mame 🍦🍦🍦🍦. A tesim sa na dalsi vklad💜🙏✊
@ancike01 nemyslíš vážne 😣😣😣😣a už máš aj potvrdene že nič 😣😣😣😣to mi je veľmi ľúto... Ale ako píšeš máš ešte zmrzlinky tak určite to vide ✊✊✊
@nikusik0107 ano,dnes som bola u svojej gyn. Uz iba prazdna dutinka dala mi injekciu aby sa to este vyplavilo. Min.tyzden vo stvrtok som zacala masivne krvacat uz vtedy sa to spustilo. Ale som rada ze nemusim ist na kyret.
@ancike01 to áno ale je mi to ľúto 😣Kedy máš ďalší ket?
@nikusik0107 v stredu idem do centra tak budem vediet viac. Neviem kedy sa moze ist po samo cisteni😩
Baby chcem sa vas opýtať, poslali vas na hematologiu, endokrinologiu alebo imunologiu este pred vkladmi? Ja som mala druhy neuspesny, tak som sa pytala co koze sposobit to ze sa to nedaribo lebo som pocula ze aj celiakia to moze sposobit. Ako ja neviem ci ju mam ale vyskysat všetko

@matila Dnes sme boli na ďalšom KET. Dali sme vložiť 2 embryjka 😜🍦🍦