IVF stimulácia január/február 2021
Ahojte, chysta sa niekto teraz do stimulacie?
My sme boli s dr.dohodnute, ze v januari ideme do toho(ma to byt moja 4.ivf stimulacia), no pri kontrole tento tyzden navrhuje odklad kvoli aktualnej pandemickej situacii. Mam si to premysliet a ja neviem... Clovek nema istotu, ci to v marci bude lepsie?
@johnya drzim palce 🤞🍀🍀
@luckalukas_1 ďakujeme ☺️☺️
Ahojte, aj ja som mala teraz stimuláciu, zajtra idem na odber oocytov..
Ja idem v utorok na akciu srdiečka tak držte palce a ja držím palce vám všetkým 😊❤️
Dievcata, davali ste si aj Pn po transfere? Co vam napisali ako dovod pnky?
Ahojte baby,chcem sa spýtať kedy sa s vami rozprával embryolog?Po opu alebo predtým
@luckamartinko po opu, cca po 2hod ked ma pustili z izby
@luckamartinko po opu, ked sme sa trosku prebrali z narkozi
Ďakujem baby.
@mikasz a ty si ako vedies?
Ja idem v sobotu na kontrolu mám len 4 folikuli a možno sa na opu ani nedostanem.Zevrai som zle zareagovala na liečbu 😔😔
@luckamartinko so mnou nikdy 😂 my sme sa s doktorom dohodli co a ako pred odberom a potom sme to uz vobec neriesili s nikym.
@luckamartinko dakujem, mna trapia tehu nevolnosti, furt mi je na grc 🙈 ale uz som.zacala 8tt tak dufam, ze aspon vsetko bude ok 🙏
To ma mrzi. Tvoja prva stimulka? Niekedy sa to neda vopred urcit ako budes reagovat. Ake mas lieky?
Mňa tiež trápia nevoľnosti, začala som 7 tt, snáď to do toho 12 tt ustane 😊
@mikasz držím palce nech všetko dobre dopadne.Ja som mala stimulku s pergoverisom a cetrodite.Dnes mi povedali že mi nespravia OPU . Totiž mi dnes na vaginalnom sone nenašli vajecniky 😭😭😭robili mi druhé sono brucha a zistilo sa že oba vaječníky mám pred maternicov ale že ináč pekne zareagovali na stimulku🥺🥺🥺 vyhodené peniaze z okna.Teraz mám absolvovať hysteroskopiu laparoskopicky 😔😔😔tak som sa radšej objednala k kochovi.
@luckamartinko och, tak to ma mrzi 🙈😭 zeby sa vahou folikulov tak poposuvali 🤔 drzim palce nech nezistia nic vazne, ziadne zrasty ✊
@inna1984 mne cetrotide.
@inna1984 ja mám cetrotide 1ks
Pergoveris 450 IU
Meriofert Kit 75 IU 1 ks
Ahojte. Nezostali prosím niekomu lieky? Zháňam Menopur.

@w_ee_wee ďakujeme krásne ☺️