IVF stimulácia január/február 2021
Ahojte, chysta sa niekto teraz do stimulacie?
My sme boli s dr.dohodnute, ze v januari ideme do toho(ma to byt moja 4.ivf stimulacia), no pri kontrole tento tyzden navrhuje odklad kvoli aktualnej pandemickej situacii. Mam si to premysliet a ja neviem... Clovek nema istotu, ci to v marci bude lepsie?
@mikasz ahoj, no ja veľmi zle... ms trvala 3 dni, bolo mi už dobre aj som jedla, ale hneď ako skončila, zase mám nechuť do jedla, zvraciam. Schudla som 5 kg. V Iscare sa tvária že sa ich to netýka, neviem sa domôcť ani výsledkov krvi. Ignorujú ma, len vyvolavam. Je mi hrozne zle a veľmi sa bojím, neviem takto fungovať a starať sa o malého keď nič za celé dni nedokážem zjesť........ľutujem že som nato vôbec isla
Ahojte,tak mne sa dnes moj testik potvrdil, bola som na krv a dostala som pozitívne správy. V pondelok idem ešte raz na odber aby sa to potvrdilo. 🙏😊
@barbor120 gratulujem 😊 hlavne veeela zdravicka prajem
@luckalukas_1 ďakujem krásne 😘
Ano dnes je presne 10den 😊 určite dám vedieť ako dopadnem v pondelok a ďakujem 🙏
baby, nemate niektora na predaj Meriofert Kit 75IU?? vo vsetkych lekárnach je nedostupny
@mikasz tak to je super vysledok drzim palce.
mne z mojich 20folikulov odobrali 15vajok, z toho len 8 pouzitelnych a po PK nam ostali dve 😔 Jednu mi vlozili 3.2. a jedna isla na testovanie, tak kto vie co sa vrati ok.
Ale mam pocit ze vklad nevyjde, aj ked to bola podla doktora hatchujuca blastocyta najvyssej kvality.
tak ja budem musiet asi absolvovat dalsie ivf. co uz, zivot ide dalej a vam vsetkym zelam vela stastia ❤️
Ahojte, ja som dnes po odbere vajíčok, chcem sa len spýtať je normálne keď páli po odbere pri cikani? Odobrali mi 7 snáď sa to podarí 😊 držím vám všetkým palce
Ahojte baby😊
Chodim do isceri v Bratislave. Chcem sa vás spýtať po vašich skúsenostiach. Dali ste si vajíčka oplodnit s isci alebo normálne??Manžel má vynikajuci spermiogram. Nevieme sa rozhodnúť. Bojím sa ze mi odoberu mala oocytov lebo pravý vajecnik sa skrýva.
@luckamartinko ahoj a vitaj 😉
My tiez chodime do iscare, vzdy sme si davali icsi.
Ale to je najlepsie dohodnut potom s embryologmi. Pokial je spg vyborny, tak to mozte nechat bez.
@mikasz ďakujem. Môžem sa spýtať ty s čím stimulujes? Mne dali cetrotide a pergoveris. Pri odbere oocytov mi budu robiť aj dilataciu. Tak dúfam že mi budu vedieť dať aj embryotransfer.
A vy ste v akej fáze?

@luckalukas_1 @mikasz
O dva dni idem na krv,tak uz sa nechám prekvapiť co ukaze tam 🙏🙂 jooj ale som rada ze to vidia aj vaše oči 😍
A nie pregnyl som nemala preco? 🙂