icon

IVF stimulácia január/február 2021

mikasz
15. jan 2021

Ahojte, chysta sa niekto teraz do stimulacie?
My sme boli s dr.dohodnute, ze v januari ideme do toho(ma to byt moja 4.ivf stimulacia), no pri kontrole tento tyzden navrhuje odklad kvoli aktualnej pandemickej situacii. Mam si to premysliet a ja neviem... Clovek nema istotu, ci to v marci bude lepsie?

barbor120
3. feb 2021

@luckalukas_1 @mikasz
O dva dni idem na krv,tak uz sa nechám prekvapiť co ukaze tam 🙏🙂 jooj ale som rada ze to vidia aj vaše oči 😍
A nie pregnyl som nemala preco? 🙂

sasenka6
3. feb 2021

@mikasz ahoj, no ja veľmi zle... ms trvala 3 dni, bolo mi už dobre aj som jedla, ale hneď ako skončila, zase mám nechuť do jedla, zvraciam. Schudla som 5 kg. V Iscare sa tvária že sa ich to netýka, neviem sa domôcť ani výsledkov krvi. Ignorujú ma, len vyvolavam. Je mi hrozne zle a veľmi sa bojím, neviem takto fungovať a starať sa o malého keď nič za celé dni nedokážem zjesť........ľutujem že som nato vôbec isla

mikasz
autor
3. feb 2021

@barbor120 pregnyl je hcg a teda mozu testy este par dni duchovat.
Drzim palce 🤞

barbor120
3. feb 2021

@mikasz ahaa nie toto nemám ale dobre vedieť do budúcna a Ďakujem dúfam ze to bude okej v piatok 🙏

mikasz
autor
3. feb 2021

@sasenka6 to fakt 😯 to ma mrzi 😔🙈
To som este nepocula takyto silny ohss 🙈

barbor120
5. feb 2021

Ahojte,tak mne sa dnes moj testik potvrdil, bola som na krv a dostala som pozitívne správy. V pondelok idem ešte raz na odber aby sa to potvrdilo. 🙏😊

luckalukas_1
5. feb 2021

@barbor120 gratulujem 😊 hlavne veeela zdravicka prajem

barbor120
5. feb 2021

@luckalukas_1 ďakujem krásne 😘

mikasz
autor
5. feb 2021

@barbor120 krasa,gratulujem. Kolko si mala hcg?

barbor120
5. feb 2021

@mikasz ďakujem😉 50,6

mikasz
autor
5. feb 2021

@barbor120 dnes si 10dpt?
Tak drzim palce nech krasne rastie, urcite sem daj vediet 😉🤞✊

barbor120
5. feb 2021

Ano dnes je presne 10den 😊 určite dám vedieť ako dopadnem v pondelok a ďakujem 🙏

barbor120
8. feb 2021

@mikasz ahoj tak dnes mi hcg ukázalo uz 213 od piatku takže pekne stúpa 🙏😍

mikasz
autor
8. feb 2021

@barbor120 to je krasne 🥰 gratulujem 🤗🤞

barbor120
8. feb 2021

@mikasz ďakujem😘 potom 22.2 mam ist na ultrazvuk tak verim ze aj tam bude všetko v poriadku 🥰

luckalukas_1
9. feb 2021

baby, nemate niektora na predaj Meriofert Kit 75IU?? vo vsetkych lekárnach je nedostupny

mikasz
autor
10. feb 2021

Dievcata, vcera som mala opu, odobrali 8oocytov a dnes mi volali, ze 7 sa podarilo oplodnit, tak verim, ze bude co najviac kvalitnych embryi 🙏🍀
@sasenka6 a ty ako pokracujes?

rk123
10. feb 2021

@mikasz tak to je super vysledok drzim palce.
mne z mojich 20folikulov odobrali 15vajok, z toho len 8 pouzitelnych a po PK nam ostali dve 😔 Jednu mi vlozili 3.2. a jedna isla na testovanie, tak kto vie co sa vrati ok.
Ale mam pocit ze vklad nevyjde, aj ked to bola podla doktora hatchujuca blastocyta najvyssej kvality.
tak ja budem musiet asi absolvovat dalsie ivf. co uz, zivot ide dalej a vam vsetkym zelam vela stastia ❤️

barbor120
10. feb 2021

@mikasz super držím palce ✊🙏

mius12345
10. feb 2021

Ahojte, ja som dnes po odbere vajíčok, chcem sa len spýtať je normálne keď páli po odbere pri cikani? Odobrali mi 7 snáď sa to podarí 😊 držím vám všetkým palce

ajka251
10. feb 2021

@mius12345 ahoj.drzim palce aby sa co najviac zadarilo 🙂 ja som nemala nic take..pri prvom som viac krvacala...a pri tomto druhom vobec len mierne bolesti...ak budes mat dlhsie palenie moze byt ze zapal..by som to potom riesila a popytala sa..

barbor120
10. feb 2021

@mius12345 ahoj,ja som tiež nič také nepocitovala,ale ak to bude trvať do vkladu tak určite otom informuj lekára no verím ze nic vážne a všetko sa ti vydarí 🙂

mius12345
10. feb 2021

@barbor120 nejak to ustúpilo aj krvácanie 😊 ďakujeme, zajtra budeme volať ako sa to vyvíja snáď že len dobre, chceme ísť potom na 5ty deň na vklad

mikasz
autor
10. feb 2021

@mius12345 mohla si mat hustejsi moc. Kazdopadne nemalo by palit. Vela tekutin a verim, ze dobre bude ✊

barbor120
10. feb 2021

@mius12345 no chvala bohu mozno zo bola len niejaka reakcia a kazali ti volať? Ked som bola ja,tak mi povedali ze tomu nijak nepomôžem ked budem volať. Mne robili odber 22.1 piatok a oni mi sami volali 25.1 ze je to dobre tak 27.1 som bola. Do akého centra chodíš?

mius12345
11. feb 2021

@barbor120 Chodíme do Heliosu BB, dnes som volala že koľko sa oplpdnilo tak s tých 7 sa oplpdnili 3, aspoň niečo veríme, že všetko dopadne dobre

barbor120
11. feb 2021

@mius12345 tak to ti teda držím silno palce✊🙏 nam z 10 vyšlo 6 takže 5 mame ešte mrazacikov

luckamartinko
12. feb 2021

Ahojte baby😊
Chodim do isceri v Bratislave. Chcem sa vás spýtať po vašich skúsenostiach. Dali ste si vajíčka oplodnit s isci alebo normálne??Manžel má vynikajuci spermiogram. Nevieme sa rozhodnúť. Bojím sa ze mi odoberu mala oocytov lebo pravý vajecnik sa skrýva.

mikasz
autor
12. feb 2021

@luckamartinko ahoj a vitaj 😉
My tiez chodime do iscare, vzdy sme si davali icsi.
Ale to je najlepsie dohodnut potom s embryologmi. Pokial je spg vyborny, tak to mozte nechat bez.

luckamartinko
13. feb 2021

@mikasz ďakujem. Môžem sa spýtať ty s čím stimulujes? Mne dali cetrotide a pergoveris. Pri odbere oocytov mi budu robiť aj dilataciu. Tak dúfam že mi budu vedieť dať aj embryotransfer.
A vy ste v akej fáze?