IVF stimulácia január/február 2021
Ahojte, chysta sa niekto teraz do stimulacie?
My sme boli s dr.dohodnute, ze v januari ideme do toho(ma to byt moja 4.ivf stimulacia), no pri kontrole tento tyzden navrhuje odklad kvoli aktualnej pandemickej situacii. Mam si to premysliet a ja neviem... Clovek nema istotu, ci to v marci bude lepsie?
ahojte,
je tu prosím vás niekto, komu odložili plánované ivf kvôli pandemickej situácii a bol by ochotný sa so mnou o tom porozprávať? ďakujem, Martina
@lema1205 nemas sa coho bat. Ja som sa tiez bala, ale je to v pohode. Jeden cyklus mi manzel pichal do brucha hormony a isla som na odber vajicok, tie oplodnili tiez iSCI. Znamena to to, ze spermiu vstreknu priamo do vajicka oni. Lebo sama by to nezvladla 😉 potom 5 dni rastli, nie vsetky samozrejme prezili a mne ich museli mrazit, nakolko som mala nabeh na hyperstymulacny syndrom. Mesiac som pockala a v spravnu dobu mi tam jednu blastocystu vlozili 😊budem drzat palce
skusim este tu babenky, nema niekto par ampuliek menopuru ? moje 6 IVF. Skusim aspon par eur usetrit. dakujem vopred.
@smeja1981 skus napisat pani gven neviem odkial si ale pisala v inom fóre ze daruje osobný odber
@frosinqaa ahoj, nezvýšil sa ti prosím Ta Meriofer?
Chodi niekto do repromedici ba?
Dlhy protokol a antikoncepcia?viete poradit?
@luckalukas_1 dobrý deň máte prosím ešte bemfolu 225?

mne ostali bemfola 150IU, bemfola 225IU, a cetrotide 0,25mg, ak niekomu treba, napiste do IP