icon

IVF stimulácia január/február 2021

mikasz
15. jan 2021

Ahojte, chysta sa niekto teraz do stimulacie?
My sme boli s dr.dohodnute, ze v januari ideme do toho(ma to byt moja 4.ivf stimulacia), no pri kontrole tento tyzden navrhuje odklad kvoli aktualnej pandemickej situacii. Mam si to premysliet a ja neviem... Clovek nema istotu, ci to v marci bude lepsie?

Strana
z11
luckalukas_1
13. apr 2021

mne ostali bemfola 150IU, bemfola 225IU, a cetrotide 0,25mg, ak niekomu treba, napiste do IP

matiak40
21. apr 2021

ahojte,
je tu prosím vás niekto, komu odložili plánované ivf kvôli pandemickej situácii a bol by ochotný sa so mnou o tom porozprávať? ďakujem, Martina

w_ee_wee
21. apr 2021

@matiak40 ahoj, to som teda este nepocula, ze by ivf kvoli pandemii odlozili. Ja som normalne podstupila vsetko a to bol februar marec, ked boli cisla omnoho vyssie a normalne fungovala klinika

lali89
Autor odpoveď zmazal
lema1205
1. júl 2021

@mikasz mozem sa prosim opytat ako to vsetko prebieha a ci je to bolestive? co sa tyka aj vysetreni a vsetkeho okolo toho? za info vopred dakujem. Mna to caka za mesiac stimulacia a kedze som mala aj tormbozu musim si pichat aj fraxiparine este k tomu vsetkemu. Dakujem.

lema1205
1. júl 2021

@4simi4 mna caka stimulacia za mesiac a mam z toho nervy lebo neviem presne do coho idem no ... mam uz 35rokov a s manzelom sa snazime 10rokov ale podstupujeme nase prve ivf s metodou isci ani presne neviem co to este znamena ... som zo vsetkeho okolo nejak mimo

w_ee_wee
1. júl 2021

@lema1205 nemas sa coho bat. Ja som sa tiez bala, ale je to v pohode. Jeden cyklus mi manzel pichal do brucha hormony a isla som na odber vajicok, tie oplodnili tiez iSCI. Znamena to to, ze spermiu vstreknu priamo do vajicka oni. Lebo sama by to nezvladla 😉 potom 5 dni rastli, nie vsetky samozrejme prezili a mne ich museli mrazit, nakolko som mala nabeh na hyperstymulacny syndrom. Mesiac som pockala a v spravnu dobu mi tam jednu blastocystu vlozili 😊budem drzat palce

smeja1981
12. júl 2021

skusim este tu babenky, nema niekto par ampuliek menopuru ? moje 6 IVF. Skusim aspon par eur usetrit. dakujem vopred.

mimuska125
13. júl 2021

@smeja1981 skus napisat pani gven neviem odkial si ale pisala v inom fóre ze daruje osobný odber

lema1205
13. júl 2021

@w_ee_wee dakujem krasne za info 🙂 Aj ja drzim palceky nech vam to vyjde ... mna caka stimulacia za cca mesiac

80ludka
Autor odpoveď zmazal
renata8431
13. okt 2021

@frosinqaa ahoj, nezvýšil sa ti prosím Ta Meriofer?

natalkaaaa
15. feb 2022

Chodi niekto do repromedici ba?

natalkaaaa
15. feb 2022

Dlhy protokol a antikoncepcia?viete poradit?

eetynka
Odpoveď bola odstránená
beyoncep
5. aug 2022

@luckalukas_1 dobrý deň máte prosím ešte bemfolu 225?

gabrielamodrykonik
Odpoveď bola odstránená
Strana
z11