IVF transfer 20. apríl 2022
Ahojte, nájde sa tu nejaká žienka, ktorá mala KET v tento deň?
@bowjane prajem Ti zo ❤ aby si sa dočkala vytúžehého bábätka.Si silná žena🙏
@malulienka dakujem moc...to sme ale vsetky, ktore toto podstupujeme, ci prvy krat, ci treti ci desiaty. ;) ako sa dnes citis? Mne sa teda pichava bolest stupnuje.
@bowjane veď toto, a lekárne na každom kroku 🙈 pri IUI som mnoho krát testovala už 7dpo, ale to boli pre mňa už choré stavy... teraz som dokonca napodiv v lepšom naladení, než som za posledný rok inseminácií a plánovaných stykov bola, tak by som to snáď mohla aj dlhšie vydržať 😅
Kam chodíte do car?
@bowjane júj tak silno držím palce.Nech to je ono❤
U mňa zatiaľ žiadna zmena.Ale že vôbec nič.
Chcem sa vás opýtat partner bol na halosperm, po pol hodine mu povedali že sa halosperm nedá urobiť, a keď sa pýtal ďalej tak mu povedali že všetko mu vysvetlí doktorka ale tam ideme az o dva týždne, mal niekto takýto istý problém ?? Čím to bolo spôsobené?? Som z toho celá nervózna 😔
Chcem sa vás opýtat partner bol na halosperm, po pol hodine mu povedali že sa halosperm nedá urobiť, a keď sa pýtal ďalej tak mu povedali že všetko mu vysvetlí doktorka ale tam ideme az o dva týždne, mal niekto takýto istý problém ?? Čím to bolo spôsobené?? Som z toho celá nervózna 😔
Baby, posledné dni mi je strašne zle, predpokladám, že z progestanelle. Mávate aj vy podobné problémy pri týchto liekoch? Ja som nemala snáď jediné, po ktorých by mi zle nebývalo a už som z toho zúfalá 😭 už teraz vidím, že keď budem tehotná, celé tehotenstvo pregrciam 🤮
@janka0215 mňa od včera neskutočne boli hlava aj dnes cely deň 😪 nepríjemné
@janka0215 ano, mám to isté, hlava má brutalne boli, unavená som, a je mi zle.... Robí mi dobre mat pri sebe niečo na zakusnutie vždy, keď mi príde zle.... Jem veľakrát po menej... Je to z tých liekov určite, aspoň u mňa... Lebo mala som to aj pred vkladom, hneď ako som začala ich brat
@malulienka Ahoj. Ako sa citis?
Ja som si tiež dnes robila, ale bol biely ako stena 😭
@malulienka tebe samozrejme gratulujem 😇
@janka0215 ďakujem srdiečko.Tebe držím silno palce, ešte to nevzdávaj.Koľko dní si po?
@malulienka minulý piatok som mala vklad, takže by som mala byť 6 dpt. Vkladali ale 6 dňové.
@malulienka koľko dňové embryo si mala?
@janka0215 5 dňovú blastocystu
@malulienka a už si aj testovala predtým, alebo toto bol prvý test? 🙂
@janka0215 dnes prvý test. Nemala som odvahu skôr
@malulienka koľko dpt? Aký výsledok? Ja dnes len 3 DPT neviem kedy budem testovať
@88matulka88 7 deň po KET slabá čiarka😊
@malulienka to je super, drzim palce aby ciarka iba silnela.

Baby, od kedy je možné začať testovať? 😇