IVF transfer 20. apríl 2022
Ahojte, nájde sa tu nejaká žienka, ktorá mala KET v tento deň?
@malulienka gratulujem čiarku máš krásnu 🙂
@bowjane ďakujem❤
@bowjane ďakujem❤ v kútiku duše sa tešííím, aj keď obavy sú
@bytcanka10 ďakujem❤
@88matulka88
Ďakujem❤ 🙏 tak držím palce, aby nám to všetkým vyšlo
@bowjane a ty sa cítiš ako?
@malulienka celkom dobre, obcas pobolieva brucho, zajtra skusim test.
@bowjane koľko dní si po transfere?
@88matulka88 10.den
@bowjane som na tom rovnako.Úplne ako pred menštruáciou
Tak dnes rano slabulinka ciarka bola...je to 11.den, co pri KET je este skoro...snad bude silnejsia a cervicek sa udrzi. Netrufam si zaver vyslovit, lebo som pozit.testy zazila, no aspon nadej je ;) co nove u vas dievcata?
@bowjane pfuj pfuj, tíško gratulujem 🙏 a držím palce, nech sú kolajnicky 🤗 ja som zatiaľ len 5 DPT, žiadne extra príznaky, zmeny, sem tam bruško citim, ale tak akoby pred ms, prsia, len trocha citlivé, ale tiež ako pred ms cca... Včera som ešte malá dusíka z ovitrelle, dnes už negat. Test... Takže cca o 5 dní testujem tiež...a snad bude tam // 😜ty ako sa cítiš? Príznaky? Bruško?
@88matulka88 obcas pobolieva, striela do krizov, niekedy ako pred mns, inokedy zase ine pocity. Neviem...zahu mam, ale to som mala aj pri inych vkladoch tak to moze byt aj z progesteronu. Semtam hlava zaboli. A same somariny sa mi snivaju, velmi intenzivne sny mam. Ale to mam cely zivot vlastne 😁 a hrozne rychlo ma unavi akakolvek fyzicka aktivita. To tiez moze byt z liekov.
@bowjane no neviem, čo so pozerala aj zahraničné fóra, všetky baby už 7dpt po keď čiarku mali, alebo aspoň ducha :/ vzdávať sa nevzdávam, ale radšej si plánujem dovolenku, ako veriť na zázrak 🙂 prikladám testy 6, 7 a 8 dpt. Biele ako stena. Druhá čiarka belšia ako zvyšok testu 😅
@janka0215 do Heliosu Martin
@bowjane silno držím palce a 🙏len nech silnie.
@janka0215 treba veriť aj na zázraky.Ešte je stále zavčasu, nevieme ako to nakoniec bude a čo ukáže krv.Ale nádej zomiera posledná.❤️🙏🍀
@malulienka jasné, viem, ešte to nevzdávam. Len už mi z toho začína hrabať. :( 😞 mali sme jediné embryo a muž mi dnes povedal, že tak skoro do ďalšieho ivf nechce ísť, lebo to bolo preňho neznesiteľné. Bola som dosť hnusná počas stimulácie, a okrem toho na ňom zostala celá domácnosť, lebo mi bolo z tých liekov zle. Neberte ho v zlom, vymyslela som si pred ivf, že chcem šteňa, muž ho ale nechcel a pristúpil naň len pod podmienkou, že sa starať budem ja. Nakoniec ho mal skoro mesiac na krku on, lebo som mala dlhý protokol, a to zrovna v dobe, keď to s ním bolo najhoršie a musel ho chodiť venčiť každé 2 hodiny :/
@janka0215 tie lieky vedia narobiť šarapatu a tvoj muž si to určite uvedomuje, rovnako aj to, že to nie je pre teba ľahké.Môj manžel si takisto so mnou vseličo prežil😱ale ideme ďalej, nevzdávame to.Raz sa to predsa musí podariť, keď nie teraz tak nabudúce.
Tvoj manžel vychladne, môžte ísť na peknu dovolenku a potom znovu skúsiť IVF( alebo si prinesiete zázrak z dovolenky💓).
Mysli pozitívne a na to, že jedného dňa pôjdeš na prechádzku s kočíkom aj so psíkom a s manželom sa potom spolu zasmejete nad tým všetkým.
@malulienka ďakujem, veľmi si cením tvoje slová. Kiež by to tak bolo 😊 keď všetko dobre dopadne, mohli by sme sa baby niekde budúci rok stretnúť s kočíkmi na kávičke 😁
@malulienka aj ja chodím do Helios MT ☺️
@janka0215
Veľmi rada, ak nám to vyjde😉
@bowjane
@bytcanka10
@janka0215
@88matulka88
Ahojte dievčatá, ako sa máte? Ako sa cítite?
U mňa rovnako, pobolieva sem-tam podbruško.
@malulienka ahoj...ja idem v pondelok, zajtra na krv sa už neviem dočkať ☺️...vyzerá to nádejne, testy mám krásne ukážkové, aj keď stále mám strach aby všetko bolo na tej správnej ceste..
@malulienka kadejako. Aj ma všetko boli, aj neviem, či sú na teste duchovia, alebo si ich len nahováram 🙈 najhoršie, že mi ich dnes mačka rozhádzala a neviem teda, ktorý je dnešný 🙈

@malulienka pfuj pfuj, tíško gratulujem 😇😇 😇 ja asi skúsim tiež na ten 7-8 deň už ☺️🙏keď mám pocit, že každým dňom som zvedavejsia 😅