IVF transfer 20. apríl 2022
Ahojte, nájde sa tu nejaká žienka, ktorá mala KET v tento deň?
@janka0215 držím silno palce🙏aby to vyšlo.
@bytcanka10
@janka0215
Dievčatá a prsia vas nebolia.Lebo mňa vôbec.
@malulienka mňa stále, už takmer týždeň
@janka0215 haha, ja mám tiež kocúra a minule mi tiež ukradol🤭hľadala som asi 20 minút ten test😅u mňa sem tam bolesti v podbrušku, trocha naliate prsia, ale nič iné, no ja som len 6 DPT. Test som robila na 4 tam bol dusík po ovitrelle na 5 už biely, dnes som nerobila až budúci týždeň si zrobim.
@bytcanka10 od ktorého dňa sa ti ukázal pozit. Test?
@malulienka ja som nemala vôbec žiadne príznaky, ani prsia, ani podbrusko....až od nejakého 7 dňa ma začalo trošku pichať a ozývať sa....teraz už mám trošku prsia citlivé ..ale trošku...
@88matulka88 test od 7 dňa...vtedy bol duch, na 8 už sa pekne črtala čiarka a stale silnela...už si ani nerobím..proste je to tam ..len aby všetko dobré dopadlo
Drzim vam vsetkym palce. U mna bez zmien. Som zvedava na tie krvne testy.
Ja mam testy negatívne a dnes som začala špinit takže u mňa koniec 😪 strašne to boli
Zajtra idem na sono a krv.. Volala som do CAR načo čakať až do utorka
@simona1994 je mi ľúto, koľko dní po KET ? Nemôže to ešte predsa prekvapiť?
@88matulka88 som 12 dní po ET
No ak by to prekvapilo, tak ja sa už ozaj zbláznim lebo najprv to vyzeralo, že žiadne vajko kvalitné po OPU potom dokonca dve tak 3 deň som bola na transfere
Včera ružový výtok úplne slabunky a predsa som robila test a dnes špinenie aj to len keď si utriem 😪😪
Keby to vyšlo, tak si poviem fakt zázrak
Ahojte, tak dnes 10 dpt a test je stále biely :(
@bowjane Ahoj
Som rovnako po KET, myslíš že by to mohlo byť nádejné? Testovala som 6ty a 10 deň.
Inak všetkým prajem, aby sa ukázali //
@zlatovlaska700 su to pekne testy, sanca je velka. 😉
@simona1994 Ahoj, ako Ti dnes dopadla krv? Ja idem zajtra a ocakavam blby vysledok lebo test bol dnes negativny.
@bowjane Negat 😪 a začala som viac krvácať takže prvý ET neúspešný
Boli ma to, ale chcem si dať pauzu od hormónov, od všetkého a pripraviť sa na celý kolobeh odznova. Keďže nemáme žiadnych mrazačikov
Bojím sa veľmi ísť do druhého cyklu, ale verím ze niekde ma čaká mala dušička, ktorá príde medzi nás, ale až o pol roka ❤️
@zlatovlaska700 krásne 🥰držím prstíky, nech tmavne 🙏
@simona1994 je mi to luto a chapem, ze potrebujes pauzu. Dopraj si tolko casu kolko potrebujes.
@bowjane ďakujem ❤️
@simona1994 ja som na tom tak isto, testy negatívny, mali sme jediné a nemám energiu začať opäť teraz s tým kolotočom 😖
@janka0215 presne tak 😪 určite to chcem skúsiť neskôr aj keď včera som si povedala, že do toho už nechcem ísť, ale niekde v kútiku duše verím, že to raz musí vyjsť
Keby som nekrvacala, tak by som verila krv ale dnes je to už vyslovene menzes 😭😭
@simona1994 to ma naozaj mrzí :( dostala si menštruáciu napriek tomu, že si brala lieky?
@janka0215 áno v sobotu večer som mala ružový výtok a potom špinenie a dnes už jasná krv
Ešte dnes som dostala Estrofen, ale teraz večer už som nedala nič
@bytcanka10 Ahoj
Ako dopadla krv? Verím, že // áno😊
@bowjane ako to?
To nie je možné, predsa boli dve čiarky.Testovala si rovnakým testom?
@simona1994 tiež som rozmýšľala, ze vysadím lieky, ale nakoniec ma preobjednali na krv o dva dni skôr, tak to dnes už nejak vydržím 🤷♀️ menzes zatiaľ neprišiel, čakám ho ale každú chvíľu.
Už by mohol prísť, lebo mi za chvíľu rozdrapí prsia od bolesti. 😭
@malulienka krv vyšla pozitívna...ale na sone ešte nič nebolo vidieť...mám prísť v piatok na opakované testy, či stúpa hcg a už by malo vidieť aj na sone...tak to je taký stres pre mňa ..že ešte musím počkať a to šťastie ešte v sebe dusiť...
@bytcanka10
Teším sa s tebou a držím silno palce, aby bolo všetko v poriadku.
Mňa to čaká o 2 dni, tak neviem.Na teste mám čiarku, len mám strach.Príznaky slabé, takmer nulove.Apetít mám väčší, trošku zabolí podbruško na pravej strane Do nohy mi to akoby vystreluje.
@janka0215 ja som cítila, že príde MS a teraz je taky silný a bolesti mam 😪 som z toho zúfalá
Ozaj človek potrebuje len čas na všetko aby to mohol skúsiť znova
@malulienka ja tiež nemám skoro žiadne príznaky ..teraz posledné tri dni nič ..už som si hovorila, že daj mi znamenie, že si sa sám tam dole zahniezdil a všetko je ok...dnes, mám voľno, som upratovala, teraz ležím a cítim podbrusko asi som mu troška dala zabrať a je tam 🙂
@simona1994 Simonka ani mne nevyšiel prvý pokus ..tiež som bola smutná.... jednoducho som si myslela, že keď ja nemám žiadny problém, že to už je hotová vec a idem si na 100% pre bábätko...nastal šok, že to nevyšlo.
Ja viem, že je nas veľa cakateliek, čo túžia...
A nemôže to všetkých vyjsť hneď na prvý krát...niekomu áno, chcela som to byť ja 🙂 ale nevyšlo, počkalo si ma šťastie....
Verte dievčatá, že keď to nebude má prvý krát, tak ma druhý, tretí....verte...že to bábätko si nájde k vám cestu aj keď nie vždy je tá cesta jednoduchá...
Ďakujem vám a držím vám palce 🤗♥️
@bytcanka10 ďakujem za povzbudivé slová ❤️ je to pre mňa strašná rana lebo tiež som si myslela, že prvýkrát to vyjde aj keď myšlienky som mala rôzne určite to skúsim aj druhýkrát a verím, že moje bábätko ma niekde čaká len nenastal ešte správny čas 🍀
Držím palce a želám Všetko dobré ❤️

@bytcanka10
Skvelá správa🙏
Tiež mám strach, obavy, v kútiku duše je nádej.Čiarka na teste pomaličky silnie. Krv až vo štvrtok.