icon

IVF v júni 2025

kuggis
26. máj 2025

Ahojte , bola som v podobných skupinách pri stimulácii v januári a pri KET v marci. Tento krát zakladám diskusiu pre ženy, ktoré do toho idú teraz v júni. Nás zajtra čaká ultrazvuk - kontrola, prebratie protokolu a liekov. Budem rada, keď sa pridáte do diskusie a budeme zdieľať svoju cestu za vytúženým bábätkom.

klarabohun77
30. jún 2025
@kuggis

@klarabohun77 nemusíš si zháňať v RF by ti mali dať na faktúru to čo ti bude chýbať,mne tak dali 3 injekcie meriofertu

@kuggis dakujem super a ty sa ako mas?

kuggis
autor
30. jún 2025
@klarabohun77

@kuggis dakujem super a ty sa ako mas?

@klarabohun77 no už som sa mala aj lepšie

zuzka2662021
1. júl 2025

Ahojte. Môžem sa k vám pridať. Ja od dnes začínam stimulku. Prvý deň začínam pichat pergoveris.

curlie
1. júl 2025
@zuzka2662021

Ahojte. Môžem sa k vám pridať. Ja od dnes začínam stimulku. Prvý deň začínam pichat pergoveris.

@zuzka2662021 ahoj Zuzi, aj ja budem mať Pergoveris, zatiaľ ešte idem len Diphereline...Daj vedieť aké to je 😊

klarabohun77
1. júl 2025

Ahojte ja som dnes bola na uzv a bieda, v piatok mam dalsi uzv a uz mi povedia kedy odber, rastu pomaly a je ich malo, len nejakych 5-6 ale vzhladom k mojmu amh som aj za to vdacna. Len nech su z toho embryjka prosim tam toho hore..nejako specialne sa necitim len ma trochu boli ľavý vaječník a sem tam take sekundové tupé bolesti ako ked si zatlačíte na velku modrinu, presne tak to citim…psychicky som dobre nastavena ale mala som plačlivy den v nedelu...drzim Vam palce vsetkym nech sa to podari

monula333
1. júl 2025
@klarabohun77

Ahojte ja som dnes bola na uzv a bieda, v piatok mam dalsi uzv a uz mi povedia kedy odber, rastu pomaly a je ich malo, len nejakych 5-6 ale vzhladom k mojmu amh som aj za to vdacna. Len nech su z toho embryjka prosim tam toho hore..nejako specialne sa necitim len ma trochu boli ľavý vaječník a sem tam take sekundové tupé bolesti ako ked si zatlačíte na velku modrinu, presne tak to citim…psychicky som dobre nastavena ale mala som plačlivy den v nedelu...drzim Vam palce vsetkym nech sa to podari

@klarabohun77 neboj dobre to dopadne. Mas pekny pocet 🙂 tusim ze som citala ze mas nizsie AMh. Ja tiez a mala som v druhej stimulke 6 vajicok a bol to super vysledok. A zase budu lepsej kvality ako keby si ich mala mat 15 🙂

curlie
1. júl 2025
@klarabohun77

@klarabohun77 myslíme na teba a držíme palce 💖
Poviete mi niekto, čo je amh? Viem, že existuje google, ale radšej od vás počuť 😊

monula333
2. júl 2025
@curlie

@klarabohun77 myslíme na teba a držíme palce 💖
Poviete mi niekto, čo je amh? Viem, že existuje google, ale radšej od vás počuť 😊

@curlie amh je antimûllerov hormon. Vlastne zobrazuje pocet vajicok akymi zena disponuje pocas zivota. Podla toho sa ti tvoria vajicka. Ak mas velmi nizke AMH je nizsia sanca.

curlie
2. júl 2025
@monula333

@curlie amh je antimûllerov hormon. Vlastne zobrazuje pocet vajicok akymi zena disponuje pocas zivota. Podla toho sa ti tvoria vajicka. Ak mas velmi nizke AMH je nizsia sanca.

@monula333 ďakujem ti 🥰 tak asi preto mi brali krv 🤭 mne to bolo toľko informácií naraz, že mi aj veľa z nich vypadlo 🤦🏼‍♀️

monula333
2. júl 2025
@curlie

@monula333 ďakujem ti 🥰 tak asi preto mi brali krv 🤭 mne to bolo toľko informácií naraz, že mi aj veľa z nich vypadlo 🤦🏼‍♀️

@curlie jasne nic sa nedeje 🙂 ja som tiez este donedavna netusila o nicom z tohto 🙂 len aby sa nam to podarilo. Uz aby som mala za sebou konzultaciu a uvidime co mi navrhnu. A ty ako?

zuzka2662021
2. júl 2025
@curlie

@zuzka2662021 ahoj Zuzi, aj ja budem mať Pergoveris, zatiaľ ešte idem len Diphereline...Daj vedieť aké to je 😊

@curlie ja uz mam 2.ivf. aj. Prvom som mala pergoveris. Mňa po ňom trochu hlava boli a na konci uz pred odberom trochu brucho ale inak v pohode sa picha

zuzka2662021
2. júl 2025
@curlie

@curlie mas dlhý protokol,že? Aj ja mam. A kam chodíš do centra? Tvoje prvé?

curlie
2. júl 2025
@monula333

@curlie jasne nic sa nedeje 🙂 ja som tiez este donedavna netusila o nicom z tohto 🙂 len aby sa nam to podarilo. Uz aby som mala za sebou konzultaciu a uvidime co mi navrhnu. A ty ako?

@monula333 presne tak 😊 už vieš kedy máš konzultáciu?
Ja som fajn, trochu bojujem s tým pichaním si, to je pre mňa nočná mora, neznášam ihly 🫣 A teraz čakám na ms aby som sa objednala na krv a uzv, malo by to prísť teraz 4-6.7..Tak sa teším, čo nové mi zase povedia 😊

curlie
2. júl 2025
@zuzka2662021

@curlie mas dlhý protokol,že? Aj ja mam. A kam chodíš do centra? Tvoje prvé?

@zuzka2662021 joj, ešte že sa nepichá nejak moc dlho ten Pergoveris🙂

Áno, moje prvé a Helios MT 😊 a ty?

zuzka2662021
2. júl 2025
@curlie

@curlie ja reprofit martin.

zuzka2662021
2. júl 2025
@curlie

@curlie a aku mas davku pergoveris? Ihiel sa neboj. Ja tiež pri prvom ivf som mala rešpekt ale potom už pohoda

kuggis
autor
3. júl 2025
@curlie

Ja som fajn, trochu bojujem s tým pichaním si, to je pre mňa nočná mora, neznášam ihly 🫣 A teraz čakám na ms aby som sa objednala na krv a uzv, malo by to prísť teraz 4-6.7..Tak sa teším, čo nové mi zase povedia 😊

@curlie mne pichal niekedy manžel a bolo to lepšie ako keď som si sama

monula333
3. júl 2025
@curlie

@curlie 10.7 mam konzultaciu. Uz by som to chvela mat za sebou zaroven sa sialene bojim :/

curlie
3. júl 2025
@zuzka2662021

@curlie a aku mas davku pergoveris? Ihiel sa neboj. Ja tiež pri prvom ivf som mala rešpekt ale potom už pohoda

@zuzka2662021 zatiaľ nemám dávku, zatiaľ mám Diphereline, dobrala som Duphaston a čakám na ms, keď príde, potom hneď krv a uzv, a tam sa už zrejme bude dávať Pergoveris 😊 čo sa týka ihiel, ja mám z nich fóbiu, odmala odpadávam, nerobí mi to dobre vobec, Fraxiparine bol fajn, rýchly ale ten Diphereline dosť štípe a dlhšie trvá kým sa celý vyprdne 🙉 navyše ja mám veľmi málo tuku 🥴

curlie
3. júl 2025
@kuggis

@curlie mne pichal niekedy manžel a bolo to lepšie ako keď som si sama

@kuggis ja mám svojho na týždňovkách 😔

curlie
3. júl 2025
@monula333

@curlie 10.7 mam konzultaciu. Uz by som to chvela mat za sebou zaroven sa sialene bojim :/

@monula333 to už je tiež za pár dní a aj tak to je nekonečno však 🥹 joj tento strach 🥹 a nerozmýšľala si skúsiť iné CAR? Myslím, že si zaslúžiš oveľa lepší prístup ako to, čo som čítala 🥹

monula333
3. júl 2025
@curlie

@monula333 to už je tiež za pár dní a aj tak to je nekonečno však 🥹 joj tento strach 🥹 a nerozmýšľala si skúsiť iné CAR? Myslím, že si zaslúžiš oveľa lepší prístup ako to, čo som čítala 🥹

@curlie inak citam tvoju fobiu z ihiel. Ja som ju tiez mala stale som hovorila ze ja si to nepichnem sama nedozem to. Ked mi pichal priatel injekciu pozerala som do stropu. Az kym sme sa nepohadali a som sa tak rozculila ze som povedala ze to zvladnem sama 😃a moja tvrdohlavost prekonala aj strach. Doteraz sa mi smeje 😃 a veru bojim sa co bude dalej. Nasadila som vsak vsetky mozne doplnky a uz uvidime co nam poradia. A zmena CAR? Ja neviem kam naozaj. Do Brna som sla s presvedcenim ze su proste top. Do Prahy to je extremne daleko. Este zvazujem dat si aspon konzultaciu v reprofite v MT u dr Sakalu. Aspon mozno iny nazor rozsiri obzor. 😒

zuzka2662021
3. júl 2025
@monula333

@curlie inak citam tvoju fobiu z ihiel. Ja som ju tiez mala stale som hovorila ze ja si to nepichnem sama nedozem to. Ked mi pichal priatel injekciu pozerala som do stropu. Az kym sme sa nepohadali a som sa tak rozculila ze som povedala ze to zvladnem sama 😃a moja tvrdohlavost prekonala aj strach. Doteraz sa mi smeje 😃 a veru bojim sa co bude dalej. Nasadila som vsak vsetky mozne doplnky a uz uvidime co nam poradia. A zmena CAR? Ja neviem kam naozaj. Do Brna som sla s presvedcenim ze su proste top. Do Prahy to je extremne daleko. Este zvazujem dat si aspon konzultaciu v reprofite v MT u dr Sakalu. Aspon mozno iny nazor rozsiri obzor. 😒

@monula333 ahoj. Ty chodíš do reprofit brno? Není si tam spokojná? Ja chodím do reprofit Martin j Dr. Sakalovi, podľa mňa je odborník. Mne sa síce nepodarilo este otehotniet. Mala som 3 vklady 2. Vklad vyšiel alebo bola s toho anembryola. Pol roka som mala pauzu a išla som do 3 vkladu a ten nevysiel. Tak ja mma teraz 2.ivf tak dufam,ze to dopadne lepšie. Chceme si dat aj genetiku ak bude dosť embryi, mam nízke amh. Ale dala som si všelijaké vitamíny tak snáď budu vajíčka kvalitnejšie. Ale mame taky istý protokol ako predtym, neviem ci to je dobré. Mňa zase zarazila moja gynekologička. Povedala mi,že čo má pacientky z reprofit martin tak ani jedna neotehotnela. To poteší keď ti povie pred stimulaciou 😬.
Ale ak by nevyslo toto ivf rozmýšľame nad brnom. Není to tam také super ako sa hovorí?

curlie
3. júl 2025
@monula333

@monula333 nechcem ti dávať nevyžiadané rady, ale určite by som vyskúšala, platíš za to a aj si zaslúžiš dobrý prístup, už len pre to. My máme prístup ozaj perfektný, všetci sú nápomocní, ľudskí. A keby nešlo viem, že skúsim inde a zase inde. Ale zase tiež asi by už Praha bola moc 🤔

Haha si ma pobavila s tým pohádaním 😀 ja mám teraz problém s reakciou na Diphereline, za prvé to dosť štípe a za druhé sa mi vždy spraví hrča z tej tekutiny a červený fľak okolo, budem dnes volať koordinátorke 🤔

curlie
3. júl 2025
@zuzka2662021

@monula333 ahoj. Ty chodíš do reprofit brno? Není si tam spokojná? Ja chodím do reprofit Martin j Dr. Sakalovi, podľa mňa je odborník. Mne sa síce nepodarilo este otehotniet. Mala som 3 vklady 2. Vklad vyšiel alebo bola s toho anembryola. Pol roka som mala pauzu a išla som do 3 vkladu a ten nevysiel. Tak ja mma teraz 2.ivf tak dufam,ze to dopadne lepšie. Chceme si dat aj genetiku ak bude dosť embryi, mam nízke amh. Ale dala som si všelijaké vitamíny tak snáď budu vajíčka kvalitnejšie. Ale mame taky istý protokol ako predtym, neviem ci to je dobré. Mňa zase zarazila moja gynekologička. Povedala mi,že čo má pacientky z reprofit martin tak ani jedna neotehotnela. To poteší keď ti povie pred stimulaciou 😬.
Ale ak by nevyslo toto ivf rozmýšľame nad brnom. Není to tam také super ako sa hovorí?

@zuzka2662021 milujem tieto názory, X žien otehotnelo z Reprofitu, X z Heliosu a X z Brna, to pani doktorka určite nemôže vyvrátiť 🙄 nerozumiem prečo sa k tomu takto vyjadrujú, nechápu aká je dôležitá psychika?

zuzka2662021
3. júl 2025
@curlie

@zuzka2662021 milujem tieto názory, X žien otehotnelo z Reprofitu, X z Heliosu a X z Brna, to pani doktorka určite nemôže vyvrátiť 🙄 nerozumiem prečo sa k tomu takto vyjadrujú, nechápu aká je dôležitá psychika?

@curlie presne normálne ma nasrala naco mi to hovorí.

kuggis
autor
3. júl 2025

Ja som uvažovala nad tým, že ak by sme šli do tretieho tak do heliosu v Martine alebo do Nitry.... už nie do Brna kôli tej hroznej ceste, 7 hodín a aj tak nám nepomohli

curlie
Autor odpoveď zmazal
zuzka2662021
3. júl 2025
@curlie
Odpoveď bola zmazaná

@curlie to ma mrzí,že ti takto povedala predné ako ja s mojou gynekologickou. To skrátka poteší. A na tu hrcu co vravela?

monula333
3. júl 2025
@zuzka2662021

@zuzka2662021 ahoj ano teraz sme boli prvy rlat v reprofite v Brne. Za mna to isto neni take super ale hlavne z hladiska komuniakcie a pristupu. Za mna su ale odbornici. Akoze posunuli sme sa tam dalej ako v gynifive v ZA. Ale co tak citam gynfiv vseobecne su jedny z najhorsich. Mala som len 1 vklad ale nic z neho. 10.7 mam konzultaciu tak uvidime co nam tam poradia. Urcite sa nenechaj odradit. Min. tu na MK najdes kopec realnych zien ktore su spokojne a maju z MT babo 😊😊