icon

IVF v júni 2025

kuggis
26. máj 2025

Ahojte , bola som v podobných skupinách pri stimulácii v januári a pri KET v marci. Tento krát zakladám diskusiu pre ženy, ktoré do toho idú teraz v júni. Nás zajtra čaká ultrazvuk - kontrola, prebratie protokolu a liekov. Budem rada, keď sa pridáte do diskusie a budeme zdieľať svoju cestu za vytúženým bábätkom.

monula333
29. máj 2025
@klarabohun77

@monula333 a drzim palce, vajicok mas super😍

@klarabohun77 mne v tomto centre nebrali tiez. Ale ja som mala v marci stimulku v GF ZA a tam mi ho brali po neuspechu. My sme sa ale rozhodli ist do Brna a tak sme mali cerstve vysledky so sebou 🙂 urcite sa na to ale budem este pytat. No zatial su to lem folikuly a nikto nevie ci tam vajicka su a ci budu vyzrete. Takze som opatrna v tom stasti zatial 🙂 ale ak to porovnam s prvym kedy som mala len 3 som zatial viac naklonena softu 🙂

nuna92
30. máj 2025
@monula333

@nuna92 ahoj neviem ci mam uplne rovnake lieky ale tazko povedat ako budu ucinkovat na teba 🙂 ja ale teda mam len jemne pobolievanie v podbrusku. Oproti prvemu IVF kedy som bola na PN a davali si na vsetko pozor vsetko dodrziavala je teraz uplney opak. Ani neviem ze som vobec v nejakej stimulacii 🙂. AMH mas super. Mne to velmi skace po laparke z 11/2024 ale aktualne 1.3-1.6. Vek mam 29 🙂 dnes ked mi lekarka pocitala foliky bolo ich asi 9-10. Som prekvapena prvy krat s omnoho vyssou davkou som nemala ani polovicu co teraz v softe. Ja som mala aj predpripravu pred stimulkou a povedala ze velmi dobre som zaucinkovala na testosteron co som uzivala asi 3 tyzdne pred 🙂

@monula333 joj tak toľko vajíčok...super,som myslela že Max 5 bude. Ja budem brať letrozol,meriofert,orgalutran a potom ovitrelle.zda sa mi to dosť veľa na to že to je soft 🤔 ja mám doktorku Pospisilovu.vraj je dobrá,tak nechcem kecat do toho čo mi dala,ale reálne mám z toho strach celkom,no..

nuna92
30. máj 2025

A v Brne robia aj v nedeľu? Som počítala a OPU mi zatiaľ vychádza na nedelu

nuna92
Autor odpoveď zmazal
magnumka11
30. máj 2025
@nuna92

A v Brne robia aj v nedeľu? Som počítala a OPU mi zatiaľ vychádza na nedelu

@nuna92 ano, robia aj cez vikend. Mne v stredu povedala koordinatorka, ze odber bude bud v nedelu alebo v pondelok.

nuna92
30. máj 2025

Tie čo idete do Brna,ponúkli vám rezervovať timelaps inkubator? Idete si ho dať?

klarabohun77
30. máj 2025
@nuna92

Tie čo idete do Brna,ponúkli vám rezervovať timelaps inkubator? Idete si ho dať?

@nuna92 ano ideme ale teda nerezervovali sme ho. Len to tam mame napisane ze ho budeme chciet

klarabohun77
30. máj 2025

Takto mam ja. Vysoke davky praveze, uvidime

monula333
30. máj 2025
@nuna92

@monula333 joj tak toľko vajíčok...super,som myslela že Max 5 bude. Ja budem brať letrozol,meriofert,orgalutran a potom ovitrelle.zda sa mi to dosť veľa na to že to je soft 🤔 ja mám doktorku Pospisilovu.vraj je dobrá,tak nechcem kecat do toho čo mi dala,ale reálne mám z toho strach celkom,no..

@nuna92 neboj 🙂 ver tomu. Ja na moje prekvapenie ale citala som viacero recenzii tu od bab ze soft bol nakoniec este lepsi ako normalne stimulka. Vela bolo orave zien s nizsim AMH. Uvidim s cim to dotiahnem dokonca. Ale najviac sa bojim ze opat nebude embryko. Tak aby bolo co vkladat :/. Najviac musim povedat ze som unavena z toho cestovania. Uz sme boli 3x a cakaju nas min. dalsie 3 navstevy. Takze aj na cestovne je to dost nakladne.

monula333
30. máj 2025
@nuna92

@nuna92 neviem ci je potrebne si nieco rezervovat. Myslim ze to uz je automatika si vybrat tento inkubator. Aj pri nasom prvom pokuse sme si povedali ze urcite si vyberieme toto. Ked sme mali prvu konzultaciu uz tam nam dr odporucil tento inkubator a my sme len suhlasili 🙂

kuggis
autor
30. máj 2025
@monula333

@nuna92 neboj 🙂 ver tomu. Ja na moje prekvapenie ale citala som viacero recenzii tu od bab ze soft bol nakoniec este lepsi ako normalne stimulka. Vela bolo orave zien s nizsim AMH. Uvidim s cim to dotiahnem dokonca. Ale najviac sa bojim ze opat nebude embryko. Tak aby bolo co vkladat :/. Najviac musim povedat ze som unavena z toho cestovania. Uz sme boli 3x a cakaju nas min. dalsie 3 navstevy. Takze aj na cestovne je to dost nakladne.

@monula333 a koľko cestujete do Brna? My 3 hodiny, už som aj uvažovala, či tam neprespíme v hoteli ak to bude nejak viac pokope ,že kontrola a odber

monula333
30. máj 2025
@kuggis

@monula333 a koľko cestujete do Brna? My 3 hodiny, už som aj uvažovala, či tam neprespíme v hoteli ak to bude nejak viac pokope ,že kontrola a odber

@kuggis ahoj my tiez tak 3-3.5 h. Dalsiu kontrolu mam prave v pondelok ale balime sa na dlhsie ak by sme uz ostali tam. Lebo ocakavam uz v najblizsich dnoch odber. Uz v nedelu ideme do Brna a uvidime co povedia v pondelok.

kuggis
autor
30. máj 2025
@monula333

@kuggis ahoj my tiez tak 3-3.5 h. Dalsiu kontrolu mam prave v pondelok ale balime sa na dlhsie ak by sme uz ostali tam. Lebo ocakavam uz v najblizsich dnoch odber. Uz v nedelu ideme do Brna a uvidime co povedia v pondelok.

@monula333 a ste si hotel rezervovali už dopredu aj na dlhšie alebo budete riešiť "za pochodu" ?

monula333
30. máj 2025
@kuggis

@monula333 a ste si hotel rezervovali už dopredu aj na dlhšie alebo budete riešiť "za pochodu" ?

@kuggis uvidime co nam povedia v pondelok a podla toho..ak mi povedia ze odber stredu tak asi nema vyznam cestovat🙃 ubytovani tam je vela a ak ma moj chlap ranajky je to zrazu novy clovek 😃 ale musim povedat ze toto nam o dost predrazi cele IVF "dokopy"

katbog
30. máj 2025

Ahojte, snáď sa môžem pridať 🙂 začínam zajtra stimuláciu, je to naše druhé IVF, prvé dopadlo veľmi zle, 2 vajicka, jedno sa oplodnilo a to sa prestalo vyvíjať. Vzhľadom na môj vek a AMH mám Dual IVF takze jeden pokus poisťovne rozdelený na dva odbery. Ak by sme tento krat mali nejake embrya tak si dam mesiac pauzu a potom pôjdem na KET. Ale to je ešte daleko ☺️

kuggis
autor
30. máj 2025
@katbog

Ahojte, snáď sa môžem pridať 🙂 začínam zajtra stimuláciu, je to naše druhé IVF, prvé dopadlo veľmi zle, 2 vajicka, jedno sa oplodnilo a to sa prestalo vyvíjať. Vzhľadom na môj vek a AMH mám Dual IVF takze jeden pokus poisťovne rozdelený na dva odbery. Ak by sme tento krat mali nejake embrya tak si dam mesiac pauzu a potom pôjdem na KET. Ale to je ešte daleko ☺️

@katbog jasné, že sa môžeš pridať, vitaj medzi nami 😊

sabina57
31. máj 2025

Ahojte, pridávam sa aj ja. Presne pred rokom som mala moje prvé IVF. Rok sme si dali ešte s manželom čas na liečenie sa - konkrétne ja a endometrioza. Podarilo sa oplodniť 10 vajíčok, z čoho mám 6 embryi. Teraz v pondelok ma čaká môj úplne prvý transfer🤞🏼 Máte pre mna nejaké rady čomu sa vyvarovať a podobne? Po transfere ste išli hneď do práce alebo ste boli PN?

monula333
31. máj 2025
@sabina57

Ahojte, pridávam sa aj ja. Presne pred rokom som mala moje prvé IVF. Rok sme si dali ešte s manželom čas na liečenie sa - konkrétne ja a endometrioza. Podarilo sa oplodniť 10 vajíčok, z čoho mám 6 embryi. Teraz v pondelok ma čaká môj úplne prvý transfer🤞🏼 Máte pre mna nejaké rady čomu sa vyvarovať a podobne? Po transfere ste išli hneď do práce alebo ste boli PN?

@sabina57 to je krasny pocet 🙂 ja ti neporadim (pri prvom IVF sa nam prestali obe vajicka vyvijat) ale som zvedava co dievcata poradia.Mne do protokolu napisal ET mozny tak som zvedava. Tiez mam endometriozu ale po laparke mi dost kleslo AMH. No drzim ti moc palce 😊😊

nuna92
31. máj 2025
@monula333

@nuna92 neviem ci je potrebne si nieco rezervovat. Myslim ze to uz je automatika si vybrat tento inkubator. Aj pri nasom prvom pokuse sme si povedali ze urcite si vyberieme toto. Ked sme mali prvu konzultaciu uz tam nam dr odporucil tento inkubator a my sme len suhlasili 🙂

@monula333 no nám ten inkubátor kázali ak tak rezervovať. Asi sa za to pripláca. Predbežnu faktúru nám vypočítali 60000kc.este bez toho inkubátora. Idete si niekto dať aj embryo glue?

katbog
31. máj 2025
@sabina57

@sabina57
krasne cislo 🥹☺️ my sme taktiež nemali žiadne embrya takze ti moc neporadím. Ale človek by mal všeobecne robiť to čo je mu prijemne a prirodzene, nerobiť nejake extrémne športy, možno navýšiť bielkoviny a hlavne pitný režim a vyvarovať sa stresu ☺️ Ja mám v sebe už prvý duphaston, večer má čaká prvá injekcia.

katbog
31. máj 2025
@nuna92

@monula333 no nám ten inkubátor kázali ak tak rezervovať. Asi sa za to pripláca. Predbežnu faktúru nám vypočítali 60000kc.este bez toho inkubátora. Idete si niekto dať aj embryo glue?

@nuna92 áno ak nejake embrya budú tak si určite dam aj emryo glue keď je taká možnosť. Naposledy som to mala aj uhradené ale vrátili nám to keďže sme to nemali na čo využiť 😔

kuggis
autor
31. máj 2025
@sabina57

@sabina57 ja som dala v práci výpoveď, takže ja som bola doma...ale aj tak to nevyšlo, embryo transfer som mala hrozný a bohvie ,kde skončilo to embryo, lebo prvý krát mi ho tam nedali, lebo sa uchytilo v kanyle... strašne ma doktorka rozvŕtala, vkladala mi ho hádam na tri krát, lebo mám otočenú maternicu - takže v konečnom dôsledku je to moja vina

kuggis
autor
1. jún 2025

Posielali ste poisťovni lieky na preplatenie? Ja som si na to teraz spomenula,že by bolo fajn to nahrať 😅po skoro týždni 🙈neviete či tam je nejaká lehota ?

klarabohun77
1. jún 2025
@kuggis

Posielali ste poisťovni lieky na preplatenie? Ja som si na to teraz spomenula,že by bolo fajn to nahrať 😅po skoro týždni 🙈neviete či tam je nejaká lehota ?

@kuggis ja to asi poslem vsetko dokopy az na konci celeho ivf ci?

magnumka11
1. jún 2025
@kuggis

@kuggis mne bolo povedane, ze sa to posiela vsetko na konci ivf.

kuggis
autor
2. jún 2025
@klarabohun77

@kuggis ja to asi poslem vsetko dokopy az na konci celeho ivf ci?

@klarabohun77 ja neviem , mne nikto nepovedal,že kedy

monula333
2. jún 2025
@kuggis

@klarabohun77 ja neviem , mne nikto nepovedal,že kedy

@kuggis ahoj ja som sa dnes na to pytala a sestricka povedala ze az po pripadnom transfere kedy dostaneme FA. Tu potom zasielame aj spolu s receptami na lieky. 🙂

klarabohun77
2. jún 2025
@monula333

@kuggis ahoj ja som sa dnes na to pytala a sestricka povedala ze az po pripadnom transfere kedy dostaneme FA. Tu potom zasielame aj spolu s receptami na lieky. 🙂

@monula333 a ako to s tebou vyzera?🙂

monula333
2. jún 2025
@klarabohun77

@monula333 a ako to s tebou vyzera?🙂

@klarabohun77 ja som dnes mala kontrolu uz pred odberom. Odchadzam trosku smutna ale tak uvidime ako bude dalej. Mam az okolo 13 folikulov ale pouzitelne teda v dobrej velkosti su asi 3 mozno 4. Cakala som trosku viac podla toho ako to popisovala dr predtym. V stredu uz mam odber. Inak sliznicu povedal ze mam krasnu takze ak to takto ostane a bol by vklad tak ze super podmienky. No ale uvidime. A ty?

kuggis
autor
2. jún 2025
@monula333

@klarabohun77 ja som dnes mala kontrolu uz pred odberom. Odchadzam trosku smutna ale tak uvidime ako bude dalej. Mam az okolo 13 folikulov ale pouzitelne teda v dobrej velkosti su asi 3 mozno 4. Cakala som trosku viac podla toho ako to popisovala dr predtym. V stredu uz mam odber. Inak sliznicu povedal ze mam krasnu takze ak to takto ostane a bol by vklad tak ze super podmienky. No ale uvidime. A ty?

@monula333 ďakujem