IVF v júni 2025
Ahojte , bola som v podobných skupinách pri stimulácii v januári a pri KET v marci. Tento krát zakladám diskusiu pre ženy, ktoré do toho idú teraz v júni. Nás zajtra čaká ultrazvuk - kontrola, prebratie protokolu a liekov. Budem rada, keď sa pridáte do diskusie a budeme zdieľať svoju cestu za vytúženým bábätkom.
@katbog počkaj a už vieš určite, že to nevyšlo? Bola si na tej krvi? 😲
@krispp áno jasne, hcg som mala <5 takze nič a práve som v strede menštruácie konečne, ten prvý deň bol strašný, bez flectora by som to nedala. Klinika mi pripraví výpis všetkých výsledkov ktoré budem posielať do Brna, vybrala som si Dr. Otevřela, tak snáď to bude ok. Mám nejaký zvláštny pocit že mi budú chciet dat soft protokol. Uvidíme, dam vediet určite čo mi povedia
@monula333 bude to boj, ale dúfam že pred nás všetky s dieťaťom nakonci ❤️ zatiaľ zvládáš lieky a tak? Plánuješ si zobrať po KET dovolenku alebo radsej ísť do práce?
Ja mám skôr z tých lekárov niekedy pocit, že ti neveria alebo tak. Prvá stimulácia hovorím tie dávky sú na mňa vysoké ale máte amh nízke a bla bla ďalšia stimulácia mala som soft a podarilo sa 😑 teraz som si dohadovala termín kontroly a hovorím že či nemám prísť skôr než 12 den lebo ovu som mávala 10-11 dc a lekárka ale teraz posledný mesiac ste mala až 15. No vydupala som si aspoň 11 dc kontrolu, čo je zajtra a dnes mám pocit že mám asi ovu už 😵💫 tak som zvedavá čo z nich zajtra vypadne. Lebo si aj myslím že mi zle odhadli ten prvý vklad 🫤
@krispp ja zacinam az dnes s progesteronom. Dnes mam ovulaciu boli ma uplne pravy vajecnik. Takze zatial mam pohodu ako sa hovori. A neplanujem vobec dovolenku ten 2x som bola aj na PN aj po vklade doma a aj tak nic nepomohlo. Teraz by som aj zostala po KET ale kedze pracujem v kurier. Spolocnosti a nam zacala sezonu uz si nemozem dovolenku zobrat. Takze budem pracovat snad ma nezomelie stres a prave mi pomoze to ze budem mat hlavu plnu inych veci 🙂
Ahojte, ja som si dala online konzultaciu s Reprofit Brno na stred decembra, tak som zvedava čo mi povedia, a čo by zmenili. Ale je mi hrozne. Ja už sa cítim ako pes čo má falošnú graviditu. Neviem Jak vydržím ďalšie 2-3 roky ak sa nič nepodarí.
@katbog neboj oni su zase profici ja verim ze uvidia v nejakom inom protokole potencial. A teraz je to fajn prave v tomto obdobi riesit lebo aj oni budu mat volenjsie ;) ty si trdlo :D ale ja si tiez uz pridem dost na hlavu uz som zvazovala aj tie DV ze ked uz nic a ani 4 pokus nevyjde asi pojdeme do toho aspon spermie priatelove .. nie som s tym vobec stotoznena ale tak snad to pride so situaciou.. mna to uplne netlaci ale priatel ma 41 a prave to je to co ma privadza do stresu. Zacnem vzdy prepocitavat kolko bude mat ked dieta bude mat napr 18 atd :/
@krispp áno jasne, hcg som mala <5 takze nič a práve som v strede menštruácie konečne, ten prvý deň bol strašný, bez flectora by som to nedala. Klinika mi pripraví výpis všetkých výsledkov ktoré budem posielať do Brna, vybrala som si Dr. Otevřela, tak snáď to bude ok. Mám nejaký zvláštny pocit že mi budú chciet dat soft protokol. Uvidíme, dam vediet určite čo mi povedia
@katbog bože prepáč 🙈 zle čítam už mi šibe, ja že to písala klara 😶 prepáč, som fakt trubka. Držím palce, aby to bolo lepšie. A nepisala si že si dáš pauzu väčšiu? Či to som zase mimo 😅
Baby ja neviem či sú to nervy alebo po tých liekoch, ale já fakt osprostievam už 😅
@monula333 a priatel je s tým ok? Ja už tiež premýšľam či rovno neist do DV 🙄
@katbog bože prepáč 🙈 zle čítam už mi šibe, ja že to písala klara 😶 prepáč, som fakt trubka. Držím palce, aby to bolo lepšie. A nepisala si že si dáš pauzu väčšiu? Či to som zase mimo 😅
Baby ja neviem či sú to nervy alebo po tých liekoch, ale já fakt osprostievam už 😅
@krispp no on je s tym ok. Povedal ze ak to nepojde inak ze za neho aj keby bolo cele darovane embryo aj tak bude nase :/ skor ja sa horsie s tym vyrovnavam :D ale nic si z toho nerob mne sa uz tiez vsetko pletie ja si pridem ako mimo niekedy tiez
Som slaboška..uplna. Nebolo volne ani v unilabs ani v medirexe tak som sa testla…no bielsi uz byt nemoze.ja viem, ze je este skoro ale baby maju aspon tien od 4 dpt..ja mam dnes 5 den a moj uz by tam bol kedze bolo uplne vyhatchovane..ale vraj embryo ktore je 6 dnove tak sa uhniezduje trochu neskor ako 5 dnove ale aj tak..no krava som ale musim povedat ze mi trochu odlahlo ale neviem to blizsie vysvetlit…ano ja viem ze je skoro vsetko viem.testovala som len preto ze mi vcera zacali cudne pocity v krizich v podbrusku.neskutocne ako ta psychika pracuje
@krispp úplne v pohode. Áno určite si dam pauzu asi mi to aj odporučia ale chcem mat aspoň konzultaciu za sebou a keď budem ready tak budeme už vediet do čoho presne pôjdeme. ☺️
Ahojte, ja som si dala online konzultaciu s Reprofit Brno na stred decembra, tak som zvedava čo mi povedia, a čo by zmenili. Ale je mi hrozne. Ja už sa cítim ako pes čo má falošnú graviditu. Neviem Jak vydržím ďalšie 2-3 roky ak sa nič nepodarí.
@katbog urobila si dobre ze ides do zmeny centra…ja mam tiez konzultaciu este jednu s clayom v polke dec
Som slaboška..uplna. Nebolo volne ani v unilabs ani v medirexe tak som sa testla…no bielsi uz byt nemoze.ja viem, ze je este skoro ale baby maju aspon tien od 4 dpt..ja mam dnes 5 den a moj uz by tam bol kedze bolo uplne vyhatchovane..ale vraj embryo ktore je 6 dnove tak sa uhniezduje trochu neskor ako 5 dnove ale aj tak..no krava som ale musim povedat ze mi trochu odlahlo ale neviem to blizsie vysvetlit…ano ja viem ze je skoro vsetko viem.testovala som len preto ze mi vcera zacali cudne pocity v krizich v podbrusku.neskutocne ako ta psychika pracuje
@klarabohun77 skus pripadne este nejaky iny test mama testy maju viac farbiva. Ale necudujem sa neni ci to vycitat ja by som to tiez nevydrzala. Ale ako pises este o nicom neni rozhodnute. Ja zatial nic neplanujem az ked naozaj ten vklad nevyjde ale uz nie v tomto roku asi zaciatok noveho a uvidim. To Clayo ma fakt laka ale Praha och to nedame :/
@klarabohun77 ja som si tiež hovorila nebudem testovať a nezvládla som to. Je normálne že si testovala 🙂 budeš testovat znovu alebo už vydržíš na krv?
@monula333 rada by som povedala nestresuj sa s DV ale já som z toho tiež na prasky, nepáči sa mi ta možnosť 😔 Máš ešte pred sebou vklad, takže si stále v hre 😉
No ale ja asi nakoniec skončím u DV alebo bez deti. Dnes mám fakt debilnu náladu a keď vidím ako sa všetky trapime je mi ešte horšie 😕
Mam negativny ale ..ja keby netestujem tak ja si myslim na miliardu percent ze som tehotna. To ako ma picha a tak brni na jednom a tom isto mieste v podbrusku treti den to je fakt sila..toto uz nie je “v hlave” to normalne chvilkovo boli..sem tam aj kusok vedla. Takze som rada, ze som tie testy robila pretoze by som bola strasne strasne moc sklamana a smutna.isla by som na krv s tym ze to tam je. Prisahala by som ze v tom bruchu nieco mam.
Ja sa opustam dost ale moj muz to nejako horsie zvlada, on tomu dost veril.
Ja dufam, ze z tejto “zazracnej” skupiny to vyjde v tomto kole aspon Monike. Zvysku velmi drzim palce v dalsich krokoch💔
Dobrý deň, pre tie, ktoré si injekčne aplikovali Menopur + Rekovelle, aká je kvalita vajíčok?
Mam negativny ale ..ja keby netestujem tak ja si myslim na miliardu percent ze som tehotna. To ako ma picha a tak brni na jednom a tom isto mieste v podbrusku treti den to je fakt sila..toto uz nie je “v hlave” to normalne chvilkovo boli..sem tam aj kusok vedla. Takze som rada, ze som tie testy robila pretoze by som bola strasne strasne moc sklamana a smutna.isla by som na krv s tym ze to tam je. Prisahala by som ze v tom bruchu nieco mam.
Ja sa opustam dost ale moj muz to nejako horsie zvlada, on tomu dost veril.
Ja dufam, ze z tejto “zazracnej” skupiny to vyjde v tomto kole aspon Monike. Zvysku velmi drzim palce v dalsich krokoch💔
@klarabohun77 klary a uz si neskusala ? Teraz vt si mala 8dpt ? Alebo? Moc ma to mrzi za vsetky :( neviem ci budem ja zrovna v niecom inom vynimocna aby sa podarilo..ak budete mat plany co dalej dajte vediet aj zmena kliniky alebo postup ..
Dobrý deň, pre tie, ktoré si injekčne aplikovali Menopur + Rekovelle, aká je kvalita vajíčok?
@vanvan19 ahoj tuto kombinaciu som mala je to dobra kombinacia ale ja som zrovna zly pripad..ja nemam dobre vajicka…
@klarabohun77 klary a uz si neskusala ? Teraz vt si mala 8dpt ? Alebo? Moc ma to mrzi za vsetky :( neviem ci budem ja zrovna v niecom inom vynimocna aby sa podarilo..ak budete mat plany co dalej dajte vediet aj zmena kliniky alebo postup ..
@monula333 ty daj vedieť potom ako sa cítiš a výsledok 🙂 držím moc palce 💪
@monula333 budem na teba mysliet🍀😘
@klarabohun77 @krispp dievcata dakujem pekne ❤️❤️ trosku ma stresuje praca a ze nemozem zobrat volno ale dopadne to tak ako ma 🙂 dam Vam vediet samozrejme
@klarabohun77 a samozrejme klari napíš ako pokračujete 🙂 Držím všetkým palce, aby sme to zvládli v ďalšom roku
Dievcata my si davame trosku aj oddych, potrebujeme to obaja.
My sme v podstate mali za 9 mesiacov 3 stimulacie a to je vela. Budem chodit akurat na folikulometrie. Jedine co ma tak máta su nativy pretoze su bez hormonov a ja s mojim amh cakat uplne nemozem ale minimalne na 3-4 mesiace si davame off od velkych stimulacii.
Ak by bolo na mne isla by som do dalsej stimulacie hned ale tak nejak citim, ze to potrebuje nas vztah a nas zivot. Uz ani neviem aky bol pred IVF.
Snaha o dieta sa u nas dostala na vrchol pyramidy a uz skoro rok a pol, to bola alfa omega.Hladame si nejaku paradnu exotiku takze mozno pojdeme vo februari na dovosku..samozrejme aktivne snazit sa neprestavame.
Placem stale, aj dnes aj vcera aj predvcerom..neurobim s tym nic.💔mam vas rada ste moja podpora🍀urcite sem budem chodit🙏🏼
My sme v podstate mali za 9 mesiacov 3 stimulacie a to je vela. Budem chodit akurat na folikulometrie. Jedine co ma tak máta su nativy pretoze su bez hormonov a ja s mojim amh cakat uplne nemozem ale minimalne na 3-4 mesiace si davame off od velkych stimulacii.
Ak by bolo na mne isla by som do dalsej stimulacie hned ale tak nejak citim, ze to potrebuje nas vztah a nas zivot. Uz ani neviem aky bol pred IVF.
Snaha o dieta sa u nas dostala na vrchol pyramidy a uz skoro rok a pol, to bola alfa omega.Hladame si nejaku paradnu exotiku takze mozno pojdeme vo februari na dovosku..samozrejme aktivne snazit sa neprestavame.
Placem stale, aj dnes aj vcera aj predvcerom..neurobim s tym nic.💔mam vas rada ste moja podpora🍀urcite sem budem chodit🙏🏼
@klarabohun77 cítim to úplne rovnako, každé slovo ako píšeš. Nám IVF pomaly zobralo vztah, aj preto chcem dlhšiu pauzu aby sme to skúsili pár mesiacov aj prirodzene, to už ani neviem čo je keďze počas každého IVF a po transfere sme nemohli nič 🫣 o 3 týždne mám konzultaciu, poslala som im všetky vysledky, a uvidim či nás niečim presvedčia. Ak mi povedia že by pokračovali rovnako ako doteraz tak ostanem asi na SK. Kiež by to prišlo samo, prirodzene…vsade čítam že sa Brno už dost pokazilo, že už skoro ani krv neberú, nekontrolujú hormóny, nechcem tam byt ako na pase. To mi za to cestovanie nestojí 🫠
@vanvan19 ahoj tuto kombinaciu som mala je to dobra kombinacia ale ja som zrovna zly pripad..ja nemam dobre vajicka…
@klarabohun77 Môžem vedieť, v ktorom centre IVF ste? Pretože som v Reprofite a dávajú mi len Menopur, pričom 2 cykly som ukončila bez toho, aby som mala čo zmraziť.
@klarabohun77 Môžem vedieť, v ktorom centre IVF ste? Pretože som v Reprofite a dávajú mi len Menopur, pričom 2 cykly som ukončila bez toho, aby som mala čo zmraziť.
@vanvan19 ja som v GF BA, mala som Pergoveris a Recovelle a druhý cyklus iba pergoveris🙂
@klarabohun77 @katbog úplne vás chápem 😕 človek niekoľko mesiacov vsetko podriaďuje kontrolam, stimulácii atď, že ani nevie potom ako ísť ďalej. Nevien ani čo vám napísať, proste je to na prd a čokoľvek napíšem vám bohužiaľ nepomôže 🫤
Ja sa bojím toho ako ten čas letí a samozrejme vajíčka a zdravie odchádzajú 😔 Muž chce tiež teraz pauzu, ale ja sa bojím že premrhame poslednú šancu mať svoje deti. Niektoré dni si hovorím, že proste som to posrala a môj vlak dávno odišiel, že sme to mali riešiť skôr. Neviem ani či ísť do mozaiky teraz, lekári sa tak tvária divno, nevedia mi poradiť čo ďalej. Dala som si otestovať znovu amh a uvidíme. A dnes som mala kontrolu pred vkladom mozaiky a zase iná lekárka, ktorá mi nič nepovedala dokopy len, že mám prísť za dva dni 😤 mám 15 dc a špinim a ked som sa jej niečo opýtala len že uvidíme uvidíme...Hrozne frustrovana som odchádzala.
@klarabohun77 baby je mi to luto sme na tom viac menej vsetky rovnako..aspon ze ste s partnermi okej ja mam pocit ze uz sa nemozeme zniest. Uz som si povedala ze ak to teraz nevyjde ja uz nebudem pokracovat ani v tomto vztahu. Dnes teda mam vklad za sebou dal mi dr aj embryoglue. Sice sme sa o tom nebavili ale nakoniec som suhlasila. Cakali sme teda navyse 15 min na pripravu. Pri vklade som sa pytala ci mi ide odmerat sliznicu a povedal ze nie ze naco. Tak som ostala zmätena ze akoto ze naco. Kukol a povedal ze vidi ze ma tak 10mm ze je krasna je to ideal. A tiez som ostala prekvapena z FA ale to si musim este zistit co vsetko sa plati.
@klarabohun77 baby je mi to luto sme na tom viac menej vsetky rovnako..aspon ze ste s partnermi okej ja mam pocit ze uz sa nemozeme zniest. Uz som si povedala ze ak to teraz nevyjde ja uz nebudem pokracovat ani v tomto vztahu. Dnes teda mam vklad za sebou dal mi dr aj embryoglue. Sice sme sa o tom nebavili ale nakoniec som suhlasila. Cakali sme teda navyse 15 min na pripravu. Pri vklade som sa pytala ci mi ide odmerat sliznicu a povedal ze nie ze naco. Tak som ostala zmätena ze akoto ze naco. Kukol a povedal ze vidi ze ma tak 10mm ze je krasna je to ideal. A tiez som ostala prekvapena z FA ale to si musim este zistit co vsetko sa plati.
@monula333 cele postipy su zvlastne. Este som zabudla dodat ze predtym ako mi odobrali krv tak mi dala sestricka recept na prolutex. Hovorim si ze okej mam ho doma nemusim kupovat. Prisli sme k dr a ten mi hovori zase ze recept rovno vyhodte to nebudete kupovat. Tak nechapem kto mi to predpisal. @katbog naozaj musim povedat ze tie postupy su dpst zvlastne. Neviem na co boli naucene baby skor ale teraz nic moc. Aj krv na progesteron si musis vydupat a zaplatis 250czk.
@klarabohun77 @katbog úplne vás chápem 😕 človek niekoľko mesiacov vsetko podriaďuje kontrolam, stimulácii atď, že ani nevie potom ako ísť ďalej. Nevien ani čo vám napísať, proste je to na prd a čokoľvek napíšem vám bohužiaľ nepomôže 🫤
Ja sa bojím toho ako ten čas letí a samozrejme vajíčka a zdravie odchádzajú 😔 Muž chce tiež teraz pauzu, ale ja sa bojím že premrhame poslednú šancu mať svoje deti. Niektoré dni si hovorím, že proste som to posrala a môj vlak dávno odišiel, že sme to mali riešiť skôr. Neviem ani či ísť do mozaiky teraz, lekári sa tak tvária divno, nevedia mi poradiť čo ďalej. Dala som si otestovať znovu amh a uvidíme. A dnes som mala kontrolu pred vkladom mozaiky a zase iná lekárka, ktorá mi nič nepovedala dokopy len, že mám prísť za dva dni 😤 mám 15 dc a špinim a ked som sa jej niečo opýtala len že uvidíme uvidíme...Hrozne frustrovana som odchádzala.
@monula333 moni uz len vyloz nohy a oddychuj, aspon dnes a aj psychicky. Ja som sa v den vkladu tiez znacne vytocila..
Btw..mne na embryoglue povedali ze to sa v tom máča od rana😂lebo ja som sa sestricky pytala nan na poslednej kontrole, ze ci to staci povedat ked pridem na vklad a ona ze nie nie., ze tam sa inak postupuje to sa musi do toho nalozit😵💫
@katbog uplne uprimne sa ti cudujem, ze ste vybrali ten reprfofit ale zase podla mna ak by som si mala vybrat gf alebo rf idem do rf… Aj vedla je reprogenesis a ten chvalia velmi, neni to taka tovaren. Oni ta na konzultacii urcite presvedcia, to oni vzdy😉
Stale si budem stat za tym, ze ak by sa nam to teraz aj v reprofite podarilo (co sa nepodarilo) nebudem mat asi pekneho slova na pristup a postupy. Vzdy si kazdy chvali tam, kde mu to vyslo, vzdy, ale ja by som v tomto pripade bola velmi objektivna.
Jedine za cim by som tam sla su tie labaky ale ono to asi neni uplne take kosér..ak naozaj nechces byt ako na pase, tak rf je presne “byt na pase” to ako fakt.
@krispp a aku dr si mala?aky mas vek ak to nie je tajne?daj vediet co to amh. Ja som dnes bola v synlabe si dat vziat vitaminy atd a hovorim si, dam tam aj amh? A nedala som lebo ma to len stresuje. Tam je velmi dolezity ten druhy hormon..ci nahodou zena nejde do menopauzy. Myslim ze to je tsh ..ja som ho minuly rok mala uplne ukazkovy a teraz si pojdem dat asi hormonalny profil urobit tak za cca 2 mesiace kym sa telo trosku spamata.
Baby ktora ste mala clexane a estrofem. Ako ste vysadzali lieky? Ja uz sa velmi tesim ked budem mat po ms. Jedna tazka kapitola za mnou..
@monula333 moni uz len vyloz nohy a oddychuj, aspon dnes a aj psychicky. Ja som sa v den vkladu tiez znacne vytocila..
Btw..mne na embryoglue povedali ze to sa v tom máča od rana😂lebo ja som sa sestricky pytala nan na poslednej kontrole, ze ci to staci povedat ked pridem na vklad a ona ze nie nie., ze tam sa inak postupuje to sa musi do toho nalozit😵💫
@katbog uplne uprimne sa ti cudujem, ze ste vybrali ten reprfofit ale zase podla mna ak by som si mala vybrat gf alebo rf idem do rf… Aj vedla je reprogenesis a ten chvalia velmi, neni to taka tovaren. Oni ta na konzultacii urcite presvedcia, to oni vzdy😉
Stale si budem stat za tym, ze ak by sa nam to teraz aj v reprofite podarilo (co sa nepodarilo) nebudem mat asi pekneho slova na pristup a postupy. Vzdy si kazdy chvali tam, kde mu to vyslo, vzdy, ale ja by som v tomto pripade bola velmi objektivna.
Jedine za cim by som tam sla su tie labaky ale ono to asi neni uplne take kosér..ak naozaj nechces byt ako na pase, tak rf je presne “byt na pase” to ako fakt.
@krispp a aku dr si mala?aky mas vek ak to nie je tajne?daj vediet co to amh. Ja som dnes bola v synlabe si dat vziat vitaminy atd a hovorim si, dam tam aj amh? A nedala som lebo ma to len stresuje. Tam je velmi dolezity ten druhy hormon..ci nahodou zena nejde do menopauzy. Myslim ze to je tsh ..ja som ho minuly rok mala uplne ukazkovy a teraz si pojdem dat asi hormonalny profil urobit tak za cca 2 mesiace kym sa telo trosku spamata.
Baby ktora ste mala clexane a estrofem. Ako ste vysadzali lieky? Ja uz sa velmi tesim ked budem mat po ms. Jedna tazka kapitola za mnou..
@klarabohun77 mám normálne svoju dr ktorá je hrozne milá a povie mi vždy ako to vyzerá, koľko cm a tak sa aj popýta ako sa cítim mám. Dnes som mala dr Sovovu, mala som ju aj pri stimulke pár krát, a vždy len povie dobrý deň urobí sono na ktorom ti nič neukáže, žiadne čísla nepovie a potom dnes povedala len kontrola za dva dni 😠 Akože mňa to proste vytáča 😬 a keď sa pýtam tak žiadna uspokojiva odpoveď...
Mám 31 ale v aprily amh 0.24 😞 tak som si teraz nechala zobrať krv aby som sa rozhodla či skúsiť tú mozaiku alebo ešte ísť stimuláciu v januári hneď. Asi myslíš FSH, v júny som mala 3.9 a norma je 10, lekárka vtedy povedala, že na prechod to ešte určite nevyzerá a preto sme aj skúšali ďalšiu soft stimu.
Po MS sa ti uľaví, teda mne sa hrozne uľavilo a cítim sa aj lepšie fyzicky. Hádam aj tebe bude lepšie, aspoň fyzicky 🙂
@monula333 ako píše klara, urob si doma pohodlie a skús dnes zrelaxovať. Zvládla si to a my ti všetky držíme palce 😉
A neviem ako to máš s partnerom, ale dosť veľa robia ty hormóny a ste z toho obydvaja určite unavení. Možno sa to zlepší 🙂
@klarabohun77 od rana?? 😃 my sme mali konzultaciu a dr ako nam odporucil a ja som schvalila isiel za sestrickami a povedal ze nech to nachystaju ze to trva 15 min tak este mam pockat na chodbe. Tak ja uz fakt neviem. A vlastne ani sme to nevideli takze mozu povedat ale ci sa realne nieco udialo kto vie ? 😃ale je to nahlavu ja uz zacinam byt fakt skepticka voci celemu ivf asi potrebujem pauzu. Za 1 rok 3 IVF aj dost

@katbog počkaj a už vieš určite, že to nevyšlo? Bola si na tej krvi? 😲