IVF v júni 2025
Ahojte , bola som v podobných skupinách pri stimulácii v januári a pri KET v marci. Tento krát zakladám diskusiu pre ženy, ktoré do toho idú teraz v júni. Nás zajtra čaká ultrazvuk - kontrola, prebratie protokolu a liekov. Budem rada, keď sa pridáte do diskusie a budeme zdieľať svoju cestu za vytúženým bábätkom.
Dokelu, videla som tie testy, tak sa asi v labaku netukli zle do počítača 😞
@bluka2 mame za sebou 3 ivf. Z toho som mala jeden jediny vklad mojho jedineho slabeho embrya. Myslim, ze je problem vo vajickach/mitochondriach. vzdy sa vsetky krasne oplodnia ale ziadne to nedotiahne do 5.dna..Idem teraz aj na taky protokol booster pre vajicka aby som mohla ist v aprili na ivf. Uz ideme ale do prahy. Nikde inde tomu nedavam sancuu uz..ja viem, ze ak su geneticky zle vajicka, tak im nepomoze ani svatena voda ale zacina sa u nas sklonovat DV a toto dokazem prijat az ked to povie ten embryolog Hlinka z prahy. Od nikoho ineho to neprijmem.
V kutiku duse si myslim, ze sa nam to aj tak nakoniec podari prirodzene. Neviem preco si to myslim..musi to byt neskutocne vidiet prvykrat to male v bruchu a pocut ❤️
@klarabohun77 ono niekedy Klary jednoduchi neexistuje pricina mohlo sa uchytit mimo teda inde ako malo a to sa zial deje aj zdravym zenam..netreba sa uecite vzdavat za mna je velmi pozitivne ze sa podaeilo prirodzene! Je to vlastne zazrak a ten dalsi uz moze byt kludne prosperujuce tehotenstvo tesne predtym ako zacnes riesit 4IVF takze len sa nevzdavat..verim ze toto bude teraz narocne obdobie ked uz vies ze sa tam nieco deje.. ale..na tie mitochodnrie je velmi zasadny aj koenzym Q10 treba ho uzivat dlhodobo a mozno to bude mat vplyv. A este ani teraz by som nebola uplne skepticka pri tomto hcg neexistuju presne tabulkove hodnoty 🙂 aj zeny co mali fakt slabe hcg a pomalicky narast boli tehotne a vsetko ok 🙂

@marinecka95 pre nas je uspech uz len to, ze sa to stalo prirodzene. Naposledy sa to udialo strasne davno prirodzene.. a ty sa ako mas?v nejakej skupine som citala ze stimulujes?🙏🏼drzim palce, viem co mas vsetko za sebou
@klarabohun77 ešte mi napadlo, že niekedy tie výsledky z laboratória to nie je úplne exaktná veda. Ja som raz mala branu krv ráno u dr v vecer skončila v nemocnici, kde mi zas brali krv: tsh úplne ine!
Potom som raz 3 krát po sebe mala super nízku hladinu vit D, hovorím si, dokelu, však to ani nie je možné. Žijem pri mori, chodím na plaz, suplementujem a vyjde mi takýto výsledok? Isla som do ineho labaku a vyšlo mi v norme. Takže všetko s rezervou, 1% tam stále je.