icon

IVF v júni 2025

kuggis
26. máj 2025

Ahojte , bola som v podobných skupinách pri stimulácii v januári a pri KET v marci. Tento krát zakladám diskusiu pre ženy, ktoré do toho idú teraz v júni. Nás zajtra čaká ultrazvuk - kontrola, prebratie protokolu a liekov. Budem rada, keď sa pridáte do diskusie a budeme zdieľať svoju cestu za vytúženým bábätkom.

magnumka11
8. jún 2025
@klarabohun77

@magnumka11 nakoniec vraj netreba..no amh mi kolise 0,6-1,15 a teraz zase 0,5 tak to na moju ziadost konzultoval stelc s otevrelom a zhodli sa na maximálnej dávke tak uvidime. Koncom juna idem na to.
Drzim palce, kolko bolo nakoniec embryí?ty si mala kratky ci dlhy protokol?

@klarabohun77 ahoj, nakoniec mam jedno embryo v sebe a druhe sa dnes zamrazilo. Ale hovorim si, ze lepsie ako prve ivf, tam som mala iba jedno oplodnene vajicko a nic z neho nebolo. Ja som od 10 dna cyklu uzivala androgel, potom norethisteron a nakoniec estrofem a potom ked som dostala menstruaciu, tak som vsetko vysadila a zacala stimulaciu od druheho dna.

magnumka11
8. jún 2025
@nuna92

@magnumka11 ako sa cítiš? Nebolelo to moc? Koľko embryom ti ostalo?

@nuna92 vklad vobec nebolel. Ani som nevedela kedy ho tam lekarka dala. Cele to trvalo cca 20 minut aj s lezanim po vklade. Nakoniec mi dali fotku mojho embrya, to ma velmi potesilo 😊 od vcera mam caste pichanie v podbrusku, prsia mi ide roztrhnut, brucho mam ako balon a este mi aj tvrdne. Musela som si zobrat teraz par dni volno, lebo takto sa neda pracovat.

magnumka11
8. jún 2025
@nuna92

@magnumka11 ako sa cítiš? Nebolelo to moc? Koľko embryom ti ostalo?

@nuna92 dnes mi jedno embryo zamrazili, ale verim, ze ho pouzijeme, az ked budeme chciet dalsie dieta 😊

magnumka11
8. jún 2025
@kuggis

@magnumka11 držím ti palce

@kuggis dakujem 😊

katbog
9. jún 2025

Ahojte, tak ja dnes večer picham Ovitrelle a Diphereline, v stredu odber, naposledy z 11 folikulov iba 3 vajicka, 2 zrelé, nakoniec žiadne embryo, držte mi palce nech mame aspoň niečo 🥹

anna243
9. jún 2025

Ahojte. Mozem sa pridať? Mam toho za sebou celkom dosť. Práve sme absolvovali 8.6. Druhe Ivf a odber vajíčok. 1ivf nedopadlo dobre. Zažila som ohss, po hormonálnej liečbe mi na maternici vznikol polyp. A keď sa mi podalo otehotnieť, prišli sme o bábätko...tak držím sebe aj všetkým palce aby to už vyšlo. Aktuálne mam 1 den po odbere a aktuálne 15 vajíčok.. tak ja verím ze nám ich ostane co najviac. Dávame si aj genetiku robiť. Chodíme do Reprofit Brno

klarabohun77
9. jún 2025
@anna243

Ahojte. Mozem sa pridať? Mam toho za sebou celkom dosť. Práve sme absolvovali 8.6. Druhe Ivf a odber vajíčok. 1ivf nedopadlo dobre. Zažila som ohss, po hormonálnej liečbe mi na maternici vznikol polyp. A keď sa mi podalo otehotnieť, prišli sme o bábätko...tak držím sebe aj všetkým palce aby to už vyšlo. Aktuálne mam 1 den po odbere a aktuálne 15 vajíčok.. tak ja verím ze nám ich ostane co najviac. Dávame si aj genetiku robiť. Chodíme do Reprofit Brno

@katbog my tak isto ani jedno embryjko..drzim palce daj vediet..a kam chodis?

@anna243 To ma mrzi🥹 daj vediet ako sa embryjka vyvíjajú..my tiez dame aj genetiku. Kto v brne nastavoval stimuláciu?

klarabohun77
9. jún 2025
@magnumka11

@kuggis dakujem 😊

@magnumka11 kedy budes testovat?moc moc drzim palce

anna243
9. jún 2025

@klarabohun77 teraz som mala MUDr. Becvarovu. Ako je pravda ze tento krát sa naozaj snažili aby ma neprestimulovali. Ale aj napriek dávke 11mikrogramov Rekovelu som mala v konečnom dôsledku po odbere 24 oocytov. Strašne reagujem na liečbu. Ale to sa asi moc ovplyvniť nedá.. Predtým to prvé IVF bol masaker to som mala 27 oocytov ale strašne som sa cítila a myslela som ze dole prasknem. No bojím sa aby som zase nemala aj nejaké následky z tej stimulácie.. tak uvidím..človek má po tom všetkom z toho veľký rešpekt a haluze ci to vyjde..ďakujem za podporu. Dám určite vedieť. A ty ako som čítala začínaš liečbu koncom júna? A kam chodíš?

katbog
9. jún 2025
@klarabohun77

@katbog my tak isto ani jedno embryjko..drzim palce daj vediet..a kam chodis?

@anna243 To ma mrzi🥹 daj vediet ako sa embryjka vyvíjajú..my tiez dame aj genetiku. Kto v brne nastavoval stimuláciu?

@klarabohun77 Dakujem, my chodíme do Gynfiv BA.

Inak…mam cerstvych 26 a veľmi malo vajíčok, AMH 0,2 a aj napriek tomu som mala ohss. Tekutina v brušnej dutine, musela som chodiť na infúzie a pichat si injekcie proti tromboze. Nečakala som že by sa to mohlo stať aj mne. Tak verím že tento krat to bude lepšie. Dam určite vediet ako som dopadla ☺️

magnumka11
10. jún 2025
@klarabohun77

@magnumka11 kedy budes testovat?moc moc drzim palce

@klarabohun77 dakujem 😊 viem, ze je blbost sa testovat takto skoro, ale citala som, ze po ovitrelle maju zeny falosne pozitivny test, tak som to chcela skusit, ci je to pravda a mala som vcera na obed slabeho ducha a dnes rano to uz nebol duch, ale uz viditelna ciarka, aj ked slabsia. Dnes je 10 den od pichnutia ovitrelle.

katbog
11. jún 2025

Tak som už po odbere, mame 4 vajicka 😔 zajtra zistime koľko z nich boli zrelých a či sa oplodnili.

krispp
12. jún 2025

Ahojte, ja by som sa tiež rada pridala ale po včerajšku už asi nemôžem. Naše prvé IVF sme začali 3.6. A včera ukončenie pretože nereagujem. Niektoré tu píšete že máte vysoké dávky, ale prídu mi v pohode. Ja som mala najviac čo sa dalo 275 gonal a 150 pergoveris. Ale odozva žiadna, moje vaječníky sú vraj v 31 rokoch už asi mimo. Už sa nesvieti ani nekuri. Oficiálne to má potvrdiť test z krvi na FSH hormón 😞. Ale asi to tak dopadne že pre nás cesta skončila. Tak prajem všetkým nech vám to vyjde 🙂. Čo by som dala aj za 1 embryo moje 😟

anna243
12. jún 2025
@krispp

Ahojte, ja by som sa tiež rada pridala ale po včerajšku už asi nemôžem. Naše prvé IVF sme začali 3.6. A včera ukončenie pretože nereagujem. Niektoré tu píšete že máte vysoké dávky, ale prídu mi v pohode. Ja som mala najviac čo sa dalo 275 gonal a 150 pergoveris. Ale odozva žiadna, moje vaječníky sú vraj v 31 rokoch už asi mimo. Už sa nesvieti ani nekuri. Oficiálne to má potvrdiť test z krvi na FSH hormón 😞. Ale asi to tak dopadne že pre nás cesta skončila. Tak prajem všetkým nech vám to vyjde 🙂. Čo by som dala aj za 1 embryo moje 😟

@krispp ahoj a kam chodíš do CARu? A aký mas AMH? Prepáč ak si to písala a nevšimla som si

anna243
12. jún 2025
@katbog

Tak som už po odbere, mame 4 vajicka 😔 zajtra zistime koľko z nich boli zrelých a či sa oplodnili.

@katbog ahoj ako si na tom dnes s vývojom embryi?

krispp
12. jún 2025
@anna243

@krispp ahoj a kam chodíš do CARu? A aký mas AMH? Prepáč ak si to písala a nevšimla som si

@anna243 chodím v Brne do Repromedy. S manželom žijeme v ČR takže to tu máme aj hradené. Amh v marci 0.21 z odberu u mojej gynekologicky. V CAR opakovaný test 0.24 v apríli. Podľa testov čo si robím doma mám ovuláciu, po vysadení antiky sa mi rozhadzal cyklus, ale posledné mesiace sa upravil na 23 dní. Genetické testy v poriadku, materinca podla lekárky ukážková. Na ultrazvuku je vidieť 5 folikulov ale nič nebolo väčšie ako 9 mm 😞

monula333
12. jún 2025
@krispp

@anna243 chodím v Brne do Repromedy. S manželom žijeme v ČR takže to tu máme aj hradené. Amh v marci 0.21 z odberu u mojej gynekologicky. V CAR opakovaný test 0.24 v apríli. Podľa testov čo si robím doma mám ovuláciu, po vysadení antiky sa mi rozhadzal cyklus, ale posledné mesiace sa upravil na 23 dní. Genetické testy v poriadku, materinca podla lekárky ukážková. Na ultrazvuku je vidieť 5 folikulov ale nič nebolo väčšie ako 9 mm 😞

@krispp nechcela by si skusit este ine centrum? Je to malicko ale este stale nie na zahodenie 🙂 hlavu hore mozno prave ani tie najvyssie davky nie su to najvhodnejsie. Ja som mala teraz pri soft stimulaci lepsi vysledok ako pri normalnej. Sice ostalo len jedno embryko ktore uvidime ci sa uchyti ale uz je to posun. Prvy krat sme mali len 2 vajicka a aj to vyvoj zastaveny na druhy den. Teraz sa musime zamerat na to preco sa tak zle vyvijaju embryka pomaly. Zo 6 len jedno to dotiahlo na 2BB a ostatme vylucene z kutlviacie lebo sa delili pomaly. Urcite este nevesaj hlavu 🙂

krispp
12. jún 2025
@monula333

@krispp nechcela by si skusit este ine centrum? Je to malicko ale este stale nie na zahodenie 🙂 hlavu hore mozno prave ani tie najvyssie davky nie su to najvhodnejsie. Ja som mala teraz pri soft stimulaci lepsi vysledok ako pri normalnej. Sice ostalo len jedno embryko ktore uvidime ci sa uchyti ale uz je to posun. Prvy krat sme mali len 2 vajicka a aj to vyvoj zastaveny na druhy den. Teraz sa musime zamerat na to preco sa tak zle vyvijaju embryka pomaly. Zo 6 len jedno to dotiahlo na 2BB a ostatme vylucene z kutlviacie lebo sa delili pomaly. Urcite este nevesaj hlavu 🙂

@monula333 ďakujem za povzbudenie🙂 ja už som to tak nejako celé oplakala. Lekárka nám povedala, že máme zvažovať darované. Neviem či iné centrum pomôže. Uvidíme ako bude vychádzať ten FSH hormón, či budem naozaj v hlbokom prechode. Len mi to nejako nevychádza, že cyklus mám posledné mesiace aj ovulaciu a zároveň že by som bola už v prechode.
Mám kamarátku ktorá mala podobný problém ako ty mala veľa vajíčok prvý raz odobratých a žiadne sa im neoplodnilo. Pritom ale mali dobrú genetiku a aj všetky výsledky. Lekári im povedali, že niekedy ani oni sami nevedia prečo. Na druhý raz sa mi to ale podarilo 🙂 berieš nejaké vitamíny na podboru kvality vajíčok?

monula333
12. jún 2025
@krispp

@monula333 ďakujem za povzbudenie🙂 ja už som to tak nejako celé oplakala. Lekárka nám povedala, že máme zvažovať darované. Neviem či iné centrum pomôže. Uvidíme ako bude vychádzať ten FSH hormón, či budem naozaj v hlbokom prechode. Len mi to nejako nevychádza, že cyklus mám posledné mesiace aj ovulaciu a zároveň že by som bola už v prechode.
Mám kamarátku ktorá mala podobný problém ako ty mala veľa vajíčok prvý raz odobratých a žiadne sa im neoplodnilo. Pritom ale mali dobrú genetiku a aj všetky výsledky. Lekári im povedali, že niekedy ani oni sami nevedia prečo. Na druhý raz sa mi to ale podarilo 🙂 berieš nejaké vitamíny na podboru kvality vajíčok?

@krispp ked by si aj nesla do toho len si to daj skonzultovat napr ja som velmi spokojna v reprofit Brno. Alebo Reprogenesis chvalia. No prvy krat nikto nevedel preco bolo aj malo vajicok. Tento druhy krat som mala uplne inak nastavenu liecbu a vypadalo to fajn. Kedze som mala 28 ked sme zacali teda mam tak cerstvo 29 na genetiku posielaju podla mojich info az po 30tke. Ale mam starsieho partnera ten ma 40 a tam uz sa s tym pocita. Preto chcu teraz vyskusat oplodnit vajicka pol jeho a pol darovanymi aby sme videli kde je problem. Zatial mam vlozene embryko s ktorym sa modlim ze by sme to mohli zvladnut ale som uz aj na polovicu naklonena na dalsie IVF. A kedze mam teraz vlozene embryko nemozem ziadne vitaminy nasadit len tak. No predtym som uzivala len vit D nic ine. Teraz som si objednala uz aj Q10 a kyselinu listovu tak uvidime 🙂

krispp
12. jún 2025
@monula333

@krispp ked by si aj nesla do toho len si to daj skonzultovat napr ja som velmi spokojna v reprofit Brno. Alebo Reprogenesis chvalia. No prvy krat nikto nevedel preco bolo aj malo vajicok. Tento druhy krat som mala uplne inak nastavenu liecbu a vypadalo to fajn. Kedze som mala 28 ked sme zacali teda mam tak cerstvo 29 na genetiku posielaju podla mojich info az po 30tke. Ale mam starsieho partnera ten ma 40 a tam uz sa s tym pocita. Preto chcu teraz vyskusat oplodnit vajicka pol jeho a pol darovanymi aby sme videli kde je problem. Zatial mam vlozene embryko s ktorym sa modlim ze by sme to mohli zvladnut ale som uz aj na polovicu naklonena na dalsie IVF. A kedze mam teraz vlozene embryko nemozem ziadne vitaminy nasadit len tak. No predtym som uzivala len vit D nic ine. Teraz som si objednala uz aj Q10 a kyselinu listovu tak uvidime 🙂

@monula333 prajem ti nech ti to vyjde a si tehotná 🙂 mne na kvalitu vajíčok lekarka odporučia inofolic, ale uvidíš ako sa to u vás bude vyvíjať 🙂
my sme si genetiku dávali robiť dopredu hneď. Keďže bol predpoklad málo vajíčok tak aby sme žiadne neztratili. No ale vajíčka nikde. Možno skúsime konzultáciu inde uvidíme ako dopadnú ďalšie výsledky.

katbog
12. jún 2025
@anna243

@katbog ahoj ako si na tom dnes s vývojom embryi?

@anna243 ahojte, tak dnes mame už len jedno embryo, som zdrvena. Jedno nemalo ani geneticky materiál, dve sa neoplodnili a jedno má dnes jeden deň, musí to vydržať do utorka. Takze rovnaký scenár ako naposledy kedy sa prestalo vyvíjať. Takze čakám do utorka, ale nedávam tomu veľkú nádej. Neviem ako pokračovať. Rozmýšľame nad Brnom ale čo tam narobia keď mám tak malu rezervu? Tu už nikto nezmeni. Odrádza má tá vzdialenosť a cestovanie.

anna243
12. jún 2025
@krispp

@krispp Ale naozaj..neuvažovala si nad aj inou klinikou? Keby to nevyšlo v Repromede? Ja som tiež s Reprofitom spokojná. Vedeli dobre nastaviť liečbu a odporučiť co by sa dalo.

anna243
12. jún 2025
@katbog

@anna243 ahojte, tak dnes mame už len jedno embryo, som zdrvena. Jedno nemalo ani geneticky materiál, dve sa neoplodnili a jedno má dnes jeden deň, musí to vydržať do utorka. Takze rovnaký scenár ako naposledy kedy sa prestalo vyvíjať. Takze čakám do utorka, ale nedávam tomu veľkú nádej. Neviem ako pokračovať. Rozmýšľame nad Brnom ale čo tam narobia keď mám tak malu rezervu? Tu už nikto nezmeni. Odrádza má tá vzdialenosť a cestovanie.

@katbog držím palce aby vydržalo a zaviedli ste aspoň to. Ale ja naozaj ak môžem odporúčam Brno..všetkými desiatimi

anna243
12. jún 2025

Baby a inak ak Vám môžem poradiť. My s mužom sme pred druhým IVF brali 3 mesiace vkuse vitamíny od Verra. Je to z českej stránky. Pre seba vitamíny na podporu tehotenstva a pre muža booster pre mužov 150 tabliet: 5 denne jedol. A už vidím aj podľa výsledkov embryi ze mame lepšie výsledky ako 2 r dozadu. Tak asi niečo na tých vitaminoch bude. Odporúčajú ich aj IVF lekári. Pozrite recenzie na nete

kuggis
autor
12. jún 2025
@katbog

@katbog nevešaj hlavu, presne ako ti napísali vyššie, len ti nesadli lieky , určite by ti mali skúsiť dať iný protokol

kuggis
autor
12. jún 2025

My sme boli dnes v Brne a cesta tam bola katastrofa a cesta naspäť ešte väčšia, zavreli kus cesty a obchádzka+ 40 minút, no na nervy, ešte sme blúdili aj Brnom lebo navigácia nás ťahala na výjazd , ktorý je tiež zatvorený a prerábajú ho 🙈

anna243
12. jún 2025
@kuggis

My sme boli dnes v Brne a cesta tam bola katastrofa a cesta naspäť ešte väčšia, zavreli kus cesty a obchádzka+ 40 minút, no na nervy, ešte sme blúdili aj Brnom lebo navigácia nás ťahala na výjazd , ktorý je tiež zatvorený a prerábajú ho 🙈

@kuggis preboha to vážne? No tam je to rozkopané cele roky ale tieto mesiace už riadny exrem. Ja som tiež vždy z tej cesty bola unavená

kuggis
autor
12. jún 2025
@anna243

@kuggis preboha to vážne? No tam je to rozkopané cele roky ale tieto mesiace už riadny exrem. Ja som tiež vždy z tej cesty bola unavená

@anna243
Najprv sme vošli do zákazu lebo sme ostali šokovaní , celý úsek sme prešli, lebo však je otvorený ale len pre nákladiaky a autobusy a potom už na konci bol policajt a riešil vodičov z protismeru 😬

anna243
12. jún 2025
@kuggis

@anna243
Najprv sme vošli do zákazu lebo sme ostali šokovaní , celý úsek sme prešli, lebo však je otvorený ale len pre nákladiaky a autobusy a potom už na konci bol policajt a riešil vodičov z protismeru 😬

@kuggis no pekne. Tak nabudúce aspoň budete vedieť. Aj pokutu ste dostali?

kuggis
autor
12. jún 2025
@anna243

@kuggis no pekne. Tak nabudúce aspoň budete vedieť. Aj pokutu ste dostali?

@anna243 to nie bol v opačnom smere