icon

IVF v júni 2025

kuggis
26. máj 2025

Ahojte , bola som v podobných skupinách pri stimulácii v januári a pri KET v marci. Tento krát zakladám diskusiu pre ženy, ktoré do toho idú teraz v júni. Nás zajtra čaká ultrazvuk - kontrola, prebratie protokolu a liekov. Budem rada, keď sa pridáte do diskusie a budeme zdieľať svoju cestu za vytúženým bábätkom.

Strana
z40
krispp
20. feb 2026
@monula333

@krispp @katbog dievcata nemate si absolutne co vycitat a sme uplne ze na tom istom co sa tyka vztahu! Za mna si chlap nevie ani len predstavit ako sa my citime a co vsetko sme museli obetovat. Vsetky tie lieky, stres, plac psychika isla dole rapidne. Tiez som cakala od partnera inu podporu a tiez som si kladla rozne otazky ci robim spravne. Bola som po odbere este na klinike mu hovorili ze nemam byt doma sama. Cakala som ze bude pri len pri mne nemusi nic a isiel do prace..potom odisiel rano do prace s tym ze mi zabudol pichnut injekciu takze som prekonala svoju fobiu..a sice su to detaily a niekto si povie boze sa neposer..na mna to vplyvalo dost zle. Stale sama doma zozierajuc sa vlastnymi pocitmi. Toto otrasie kazdym vztahom. Aj toto dalsie IVF uz mi pride ako povinnost je to divne. Ale chcem tomu este dat sancu..uvidime. @katbog nestresuj sa tym AMH lebo to je ozaj hodnota ako 7 div sveta. U mna stale dr krutia hlavou ze im to nesedi. Po laparke 11/24 som mala 0.2 potom 0.5 neskor uz 1.3 a takto to slo postupne a teraz 12/25 som mala 1.92. A kazdy kruti hlavou nad tym ze to rastie ale pritom ten zisk i ked so softom nikdy nebol taky ktory by korespondoval s amh takze ja som uz tuto hodnotu davno prestala riesit..
@krispp ano vajecniky su stale ok aj vajicka sa vzdy tvoria i ked tiez nie vela naposledy som mala len 2 sice soft. Ale skusat sa tiez neda do nekonecna tie oeniaze to je sialeny business ale presne ako hovoris ze proste ta komunikacia v takejto zalezitosti akoze fakt neodporucam nikdy v svojom zivote mozno aj je odbornik ale spravanie ja som mala pocit ze sedim s nim v krcme a mame len taku debatku ..dnes mi poslali spravu ze si mam vybrat ci dv ci skusime so svojimi ale ze to je vyzva este skusit so svojimi pokial mam peniaze ..takze bez komentu

@monula333 no radšej skús inde, na inej klinike. S takým doktorom by som bola úplne z nervami v prdeli. Ono neviem či je to tými liekmi alebo sa ti chlapi stiahnu do seba a nechcú počúvať ako stále vyplakavame. Akože chápem aj ich stranu že psychicky na to nemusia byť pripravení. Ale zase si hovorím tehotenstvo, pôrod a dieťa tiež nie je ľahké. Môžeme mať ťažký priebeh dieťa môže byť nevrle a to si potom hovorím aby som neskončila s dieťaťom z DV ktoré mi bude vyčítať ako sme ho pocali a s chlapom ktorý zdrhne pri každej stresovej situácii. Aj dnes som musela muža ukludnovat lebo riešime dom a hypo stále a jeho vsetko tak stresuje. A ja neviem či ísť na ten odber, nechať tam toľko peňazí. Už sa aj bojím že povedia bolo tam vajíčko aj ked nebolo aby si len zauctovali peniaze navyše.
@katbog nestresuj sa, akože aj mne sa cykly začali zrychlovat a preto sme aj vyhľadali lekárov ktorí mi diagnostikovali nízke amh. Ale môže na to mať veľa vecí vplyv. Hormóny, ktoré si brala všetok ten stres, počasie šialené. Čítala som vela krat že ženy s nízkym amh otehotneju úplne prirodzene. A si mladá zdravá 🙂

krispp
21. feb 2026

Tak ja mám za sebou odber, a asi bez vajíčka takže tak 🤷‍♀️ pro prebrani mám hrozne nízky tlak a som rozhodnutá to už neskúšat. Vonku krásne sneží a nejako som si uvedomila že bábätko chcem a asi pôjdeme do DV. Aspoň pár krásnych rokov a chvíľ zažiť ako rodina. Než tráviť víkendy v nemocnici a roky sa trápiť. Moje vajíčka už nie sú takže je treba sa pohnúť...pekný víkend baby

monula333
21. feb 2026
@krispp

Tak ja mám za sebou odber, a asi bez vajíčka takže tak 🤷‍♀️ pro prebrani mám hrozne nízky tlak a som rozhodnutá to už neskúšat. Vonku krásne sneží a nejako som si uvedomila že bábätko chcem a asi pôjdeme do DV. Aspoň pár krásnych rokov a chvíľ zažiť ako rodina. Než tráviť víkendy v nemocnici a roky sa trápiť. Moje vajíčka už nie sú takže je treba sa pohnúť...pekný víkend baby

@krispp asi bez vajicka ? Nepovedali ti ci nirco je ci nie? Ja by som sa na tvojom mieste este opytala na toho agonistu ale je uplne v poriadku ak si predsvedcena aj do DV 🙂 bude stale vase ❤️ ja som si uz povedala ze toto pre nas tiez bude uz zrejme posledne IVF a ak to nedopadne tak DV ..donekonecna sa to skusat neda. Posielam Ti na teraz vela vela energie ❤️

kuggis
autor
22. feb 2026

Občas Vás dievčatá prečítam, keďže ja som zišla z cesty..no neprečítala som všetko, mňa by len zaujímalo z tých čo sme spolu začali, niektorá sme zažili šťastný koniec IVF?

Strana
z40