IVF v júni 2025
Ahojte , bola som v podobných skupinách pri stimulácii v januári a pri KET v marci. Tento krát zakladám diskusiu pre ženy, ktoré do toho idú teraz v júni. Nás zajtra čaká ultrazvuk - kontrola, prebratie protokolu a liekov. Budem rada, keď sa pridáte do diskusie a budeme zdieľať svoju cestu za vytúženým bábätkom.
Ahojte dievčatá, tak ja mám dnes za sebou sono a krv a hcg bolo 1350 🥰
@misiatkooo krasna hodnota
Ahojte, ja som bola na ďalšom sone a srdiečko mi nepustili ale doktor a sestrička sa rozplyvali ako sa celé chveje keď mu bije srdiečko ❤️ podľa veľkosti som 7+0 podľa vkladu 7+2t. Mám sa hlásiť u svojej gynekologičky. Tak dúfam, že všetko bude pokračovať ako má 🙏ale stále tomu neverím že som tehotná a rastie vo mne maličke 🙈
@itsjustkat @misiatkooo držím palce baby na sono, aby tam za chvíľu boli prckovia vidieť 😊
@krispp krasne spravy gratulujem. Mne gynekologicka hohorilq,ze srdoecko sa.pusta az po 12tt

Ahojte, ja som bola na ďalšom sone a srdiečko mi nepustili ale doktor a sestrička sa rozplyvali ako sa celé chveje keď mu bije srdiečko ❤️ podľa veľkosti som 7+0 podľa vkladu 7+2t. Mám sa hlásiť u svojej gynekologičky. Tak dúfam, že všetko bude pokračovať ako má 🙏ale stále tomu neverím že som tehotná a rastie vo mne maličke 🙈
@itsjustkat @misiatkooo držím palce baby na sono, aby tam za chvíľu boli prckovia vidieť 😊