icon

IVF v júni 2025

kuggis
26. máj 2025

Ahojte , bola som v podobných skupinách pri stimulácii v januári a pri KET v marci. Tento krát zakladám diskusiu pre ženy, ktoré do toho idú teraz v júni. Nás zajtra čaká ultrazvuk - kontrola, prebratie protokolu a liekov. Budem rada, keď sa pridáte do diskusie a budeme zdieľať svoju cestu za vytúženým bábätkom.

Strana
z49
krispp
23. júl 2026
@klarabohun77

Ahojteeee ako sa tu mate ?🫂

@klarabohun77 ahoj 🙂 ja som v 22 týždni, mám po 2 veľkom sone a po amniocenteze. Podľa lekárov zdravé dievčatko ❤️ 🥹 genetická vada sa nepotvrdila mozaika je len v placente. Stále sa kontrolujem sledujem lebo je to celé až príliš dobré 🙈 a nemôžem tomu uveriť že zrovna na nássa usmialo šťastie. Odratavam týždne a dúfam že to dotiahnem k pôrodu a zdravému mimi.
Ako sa máš ty? Riešiš teraz stimu? 🙂

zuzka2662021
23. júl 2026
@krispp

@klarabohun77 ahoj 🙂 ja som v 22 týždni, mám po 2 veľkom sone a po amniocenteze. Podľa lekárov zdravé dievčatko ❤️ 🥹 genetická vada sa nepotvrdila mozaika je len v placente. Stále sa kontrolujem sledujem lebo je to celé až príliš dobré 🙈 a nemôžem tomu uveriť že zrovna na nássa usmialo šťastie. Odratavam týždne a dúfam že to dotiahnem k pôrodu a zdravému mimi.
Ako sa máš ty? Riešiš teraz stimu? 🙂

@krispp gratulujem,ze je vsetko ok. Ja uz 37tt a momentalne v nomocnici koli zvysenemu crp a opuchom noch. Tak este vydrzat 3,4 tyzdne a uvidim nase dievcatko. Uz mate aj meno?

krispp
25. júl 2026
@zuzka2662021

@krispp gratulujem,ze je vsetko ok. Ja uz 37tt a momentalne v nomocnici koli zvysenemu crp a opuchom noch. Tak este vydrzat 3,4 tyzdne a uvidim nase dievcatko. Uz mate aj meno?

@zuzka2662021 držím palce aby vám to oběma dobre dopadlo 😊 manžel velmi nechce este menom vyberať. Celkovo stále nič nemáme veľmi nevybereme ani výbavu ani ine potreby. Som nervózna že nakupime vyberieme meno a budeme sa viac tešiť a vsetko sa pokazí 🙈 vy ste aké meno vybrali ak nie je tajne 🙂

zuzka2662021
25. júl 2026
@krispp

@zuzka2662021 držím palce aby vám to oběma dobre dopadlo 😊 manžel velmi nechce este menom vyberať. Celkovo stále nič nemáme veľmi nevybereme ani výbavu ani ine potreby. Som nervózna že nakupime vyberieme meno a budeme sa viac tešiť a vsetko sa pokazí 🙈 vy ste aké meno vybrali ak nie je tajne 🙂

@krispp my sme vybrali Agatka.
Uz som doma crp kleslo tak ma poslali domov

krispp
28. júl 2026
@zuzka2662021

@krispp my sme vybrali Agatka.
Uz som doma crp kleslo tak ma poslali domov

@zuzka2662021 pekné meno 🙂 tak držím palce aby už išlo vsetko v poriadku 😊

zuzka2662021
28. júl 2026
@krispp

@zuzka2662021 pekné meno 🙂 tak držím palce aby už išlo vsetko v poriadku 😊

@krispp dakujem. Napodobne

curlie
21. aug 2026

Ahojte dievčatá, ako sa máte tehunky a budúce tehunky? Čo máte nové? 🫶

klarabohun77
23. aug 2026

Ahojte, no ja po nechcenej rocnej pauze som v piatok bola v clayo po lieky a mala by som zacat buduci tyzden stimulaciu. Je to moja 4…bol by zazrak ak by sme mali rmbryjko🥹❤️mali by byt dve stimulacie po sebe… kazdopadne, ak by sme mali, ET nepojdem lebo idem na operaciu septa maternice do prahy k Marovi..cize tiez solidny strach..a vyyy ostatne sa ako mate?🤗

krispp
24. aug 2026

Ahojte, ja končím 25 tt 🙏 a stále neverím, že sa podarilo🥹. Máme za sebou tie najhoršie vyšetrenia a zatiaľ sme v poriadku, tak dúfam, že to skončí dobre a porodim zdravé bábätko. Začínám sa kotulat a častejšie mi tvrdne brucho ale inak našťastie žiadne veľké problémy 🙂
@klarabohun77 držím palce 🙂 možno to nakoniec vyjde, nikdy nevieš kedy motyka vystrelí 😉 píš potom ako to prebieha, budem an teba myslieť. A dali ti nejakú novú stimu, alebo taku čo uz si mala?
@curlie ty ako?🙂

curlie
24. aug 2026
@klarabohun77

Ahojte, no ja po nechcenej rocnej pauze som v piatok bola v clayo po lieky a mala by som zacat buduci tyzden stimulaciu. Je to moja 4…bol by zazrak ak by sme mali rmbryjko🥹❤️mali by byt dve stimulacie po sebe… kazdopadne, ak by sme mali, ET nepojdem lebo idem na operaciu septa maternice do prahy k Marovi..cize tiez solidny strach..a vyyy ostatne sa ako mate?🤗

@klarabohun77 jooj teším sa z posunu, veľmi držím palce 🥰 ako sa cítiš, ako si nastavená, ide to?
@krispp moje zlaté, chrústik si ťa našiel a nepustí ťa už, uvidíš ❤️ hlavne sa opatruj a pozdrav drobca v brušku, že sa na neho tešíme 😊
Ja? Ako by som to zhrnula...Človek by povedal, že tak chcené dieťa, po IVF, že sa žene poporodná depresia vyhne, a nie...Som na malú skoro stále sama, vzťah v troskách, budem hľadať bývanie osamote a riešiť výživné a do toho moje vlastné depresívne myšlienky 😔 snáď to prejde a bude dobre

krispp
29. aug 2026
@curlie

@klarabohun77 jooj teším sa z posunu, veľmi držím palce 🥰 ako sa cítiš, ako si nastavená, ide to?
@krispp moje zlaté, chrústik si ťa našiel a nepustí ťa už, uvidíš ❤️ hlavne sa opatruj a pozdrav drobca v brušku, že sa na neho tešíme 😊
Ja? Ako by som to zhrnula...Človek by povedal, že tak chcené dieťa, po IVF, že sa žene poporodná depresia vyhne, a nie...Som na malú skoro stále sama, vzťah v troskách, budem hľadať bývanie osamote a riešiť výživné a do toho moje vlastné depresívne myšlienky 😔 snáď to prejde a bude dobre

@curlie tak to máš teda veselé 😔 chcene nechcené, bolo toho na teba veľa. Dlho si o bábätko bojovala potom stres zo všetkého okolo, tak je telo vyčerpané. Ale s malou to určite zvládnete ste silné, pozri akú ďaleku cestu si ušla 🙂 ak by si niečo potrebovala napíš, budem sa snažiť pomôcť ❤️

Strana
z49