IVF v júni 2025
Ahojte , bola som v podobných skupinách pri stimulácii v januári a pri KET v marci. Tento krát zakladám diskusiu pre ženy, ktoré do toho idú teraz v júni. Nás zajtra čaká ultrazvuk - kontrola, prebratie protokolu a liekov. Budem rada, keď sa pridáte do diskusie a budeme zdieľať svoju cestu za vytúženým bábätkom.
@klarabohun77 klary to si super napisala 🙂 nakoniec myslim ze nie je problem si vymenit FB ak by niekto chcel 😊 ja som tiez tak na hupacke s tymi naladami a nadejov. Niektore dni su ok ine zase nie. Teraz by som mala zacat 4 IVF v Heliose MT vsak to vies tak len pre baby. Hovorila som si po konzuktaci s Machacom ze ked by nie tu tak este skusim ten ivf Olomouc u neho ale dost rychlo ma potom ta myslienka presla..musim povedat ze som uz dost unavena zo vsetkeho a na jednej strane sa aj tesim sa bude nieco diat na druhej strane sa bojim ako to dopadne. Len predstava znova injekci atd ma desi..:( citim ze aj to telo uz dostava dost zabrat myslim..ale kazdopadne slniecko je doping neskutocny 😊😊 uplne sa tesim na leto teplucko len som pribrala takze treba sa mi rozhybat trosku do plaviek 😀
@monula333 moni ty dnes stimulujes uz druhy den ci treti?😍

@zuzka2662021 ahoj tak ráno som celá vystrašená volala. Embryolog bol spokojný že je vhodné na mrazenie.
@misiatkooo gratulujem a kolko ste mali vajok?