icon

IVF v júni 2025

kuggis
26. máj 2025

Ahojte , bola som v podobných skupinách pri stimulácii v januári a pri KET v marci. Tento krát zakladám diskusiu pre ženy, ktoré do toho idú teraz v júni. Nás zajtra čaká ultrazvuk - kontrola, prebratie protokolu a liekov. Budem rada, keď sa pridáte do diskusie a budeme zdieľať svoju cestu za vytúženým bábätkom.

Strana
z37
katbog
15. jan 2026
@klarabohun77

@monula333 moni vzhladom na to, ze si mala stale softy, isla by som s plnymi davkami teraz.. amh mas super, budes mat dost vajicok si myslim. Dlhy moze byt super tam rastu rovnomerne tie vajicka..V ba si bola u ktorej dr?tam som ja bola davno tiez na konzultacii u Grossovej. Ona je velmi dobra odbornicka..fakt..
@katbog ja som spinila aj pri prvom otehotneni..ja si musim davat 3 dni po ovulacii progesteron ale az 400-0-400 lebo mne nestacia asi tie davky co si davam..ja nechapem ze som si nevsimla ze mozem byt tehotna proste kazdy mesiac sa sledujem ako retard si uz pridem, niekde ma pichne a hned to analyzujem a tentokrat som vysadila progesteron nejakych 10-11dpo a 3 dni spinila a nenapadlo ma ze mozem byt tehotna ked ms neprichadzala a pritom som mala strasnu chut na sex, to som mala aj pri prvom otejotneni…no uz budem mudrejsia snad nabuduce..drzim ti palce no ja musim vypnut trochu pretoze tentokrat som vypla uplne pred vianocami a stalo sa to.. mas ale dobru dr, mna by moja vysmiala keby som jej zacala hovorit ze citim uhniezdenie..

@krispp ak mavas na 8dc ovu a 24 dnove cykly tak to je dost casu na uhniezdenie ci? No ale to mas super ja mavam vidis tiez 24-25 dnove a ovulacia na 15-19 den…ach no som zvedava a vajcovody mas priechodne?
Inak baby aj ivf zlin vyzera super ta klinika. Aj recenzie a aj ceny super.

@g_dominika21 ahoj, NATIV je cyklus bez liekov ty si nemala nativ.. na dr gala pocuvam chvalu dost. Tak ti zelam aby si to dobojovala do uspesneho konca. Takze dobre chapem ze ti vkladali 3 dnove? A tie blastocysty su v akej kvalite viees? A aky dr ti odporucil vklad na 3.den?

@klarabohun77 rozbehli sa mi zial moje dni, ale takým spôsobom že som rozmýšľala o 3 ráno že idem na urgent, neskutocna bolest. Mám veľmi bolestivé kramy ale toto bol extrém. To som naozaj zvedava ako bolia kontrakcie lebo podľa mna budem ešte na 9cm vysmiata že je to slabšie ako moje dni…neviem ako je možné že som spinila od 22dc, a dostala som o 4 dni skôr 😪 neviem kto písal vyššie, ale tiež som uz v bode že už sa mi nechce ani snažiť a riešiť ďalšie IVF. Začínam rozmýšľať že to už nechám na náhodu a zmierim sa s tým ako to dopadne.

monula333
15. jan 2026
@katbog

@klarabohun77 rozbehli sa mi zial moje dni, ale takým spôsobom že som rozmýšľala o 3 ráno že idem na urgent, neskutocna bolest. Mám veľmi bolestivé kramy ale toto bol extrém. To som naozaj zvedava ako bolia kontrakcie lebo podľa mna budem ešte na 9cm vysmiata že je to slabšie ako moje dni…neviem ako je možné že som spinila od 22dc, a dostala som o 4 dni skôr 😪 neviem kto písal vyššie, ale tiež som uz v bode že už sa mi nechce ani snažiť a riešiť ďalšie IVF. Začínam rozmýšľať že to už nechám na náhodu a zmierim sa s tým ako to dopadne.

@katbog nevzdavaj to podla mna mate sancu urcite aj prirodzene ❤️ ale ja sa tiez tak citim niekedy ze si to ani neviem predstavit ze by to mohlo vyjst..s tou menstruaciou to mame asi vsetky dost rozhadzane po tych liekoch, nervoch a strese ja mam tiez uplne zmenene cykly a mam pocit ze kazdy mesiac inak. Ale ked taka silna bolest mohla byt aj nejaka cysta co praskla :/

klarabohun77
17. jan 2026
@monula333

@krispp no prave preto ze to tak kolise je to podozrive. Ale oni zohladnuju tie hodnoty komplexne a zbytok mam tiez ok v celku. Tak uvidime uz nech mam gastro za sebou veru a som zvedava co dalej. Asi je to normalne len sa o tom tak nehovori verim ze podobne pocity aj ine baby prezivali 😊 ale ja veeim ze sa nam podari. Inak pises o tychcykloch a mne sa tiez uplne rozhadzali neviem sa v tom teraz vyznat. Mala som 28 dni a 5 dni MS a teraz mam 3 dni MS a medzi asi 23 dni. Dost mi to skace no

@krispp 17 dni? Ake mas hodnoty fsh,tsh a estradiol?
Tie vajcovody by som si jednoznacne dala vysetrit ci su priechodne🙏🏼

@monula333 Moni ja si myslim ze sa ti to stale spamatava z tej operacie a tiez treba aby vyhodnocoval rovnaky labak kazdopadne mas amh super este by som sa spytala na antralne folikuly ze kolko ich mam vacsinou sa ta amh hodnota hodnoti spolu s vysetrenim AF.

klarabohun77
17. jan 2026
@katbog

@katbog to ma mrzi. Ale tieto krce nie su dobre ked zena ma. Skusas davat vysoke davky mg pred ms a pocas ?

monula333
19. jan 2026
@klarabohun77

@monula333 Moni ja si myslim ze sa ti to stale spamatava z tej operacie a tiez treba aby vyhodnocoval rovnaky labak kazdopadne mas amh super este by som sa spytala na antralne folikuly ze kolko ich mam vacsinou sa ta amh hodnota hodnoti spolu s vysetrenim AF.

@klarabohun77 ahoj 🙂 no je to mozne aj rok ze sa to vie dat dokopy ale tak tazko povedat. Inak biochemia to bola ta ista v ZA 🙂 zakazdym. Co sa tyka tych folikulov je zaujimave ze sa nikto nikdy tomu nevenoval az dr Texl okrajovo sa ma pytal kolko som mala. A ja som vzdy mala dost aj kolo 15 cca ale kedze su male nepocitaju ich. Preto navrhol ten agonisticky ze postupne pekne budu rovnomernne rast. Dnes mam to gastro mam trosku strach tak dufam ze sa tam nepovraciam 😃 a ze to zase prinesie nieco nove

krispp
19. jan 2026
@klarabohun77

@klarabohun77 no 17 😔, mala som to tak pár krát aj minulý rok pred ivf a potom sa mi to upravilo na 21 s gynexom. FSH pred pol rokem 3.8, ostatné neviem. Podľa fsh sa doktorka rozhodla ešte pre ten soft ktorý vyšiel. Ale ja už som asi stratený prípad 🤷‍♀️ skúsime ešte ten natív ale to uz asi len pre klud môjho svedomia že som skúsila všetko...

g_dominika21
19. jan 2026
@klarabohun77

@monula333 moni vzhladom na to, ze si mala stale softy, isla by som s plnymi davkami teraz.. amh mas super, budes mat dost vajicok si myslim. Dlhy moze byt super tam rastu rovnomerne tie vajicka..V ba si bola u ktorej dr?tam som ja bola davno tiez na konzultacii u Grossovej. Ona je velmi dobra odbornicka..fakt..
@katbog ja som spinila aj pri prvom otehotneni..ja si musim davat 3 dni po ovulacii progesteron ale az 400-0-400 lebo mne nestacia asi tie davky co si davam..ja nechapem ze som si nevsimla ze mozem byt tehotna proste kazdy mesiac sa sledujem ako retard si uz pridem, niekde ma pichne a hned to analyzujem a tentokrat som vysadila progesteron nejakych 10-11dpo a 3 dni spinila a nenapadlo ma ze mozem byt tehotna ked ms neprichadzala a pritom som mala strasnu chut na sex, to som mala aj pri prvom otejotneni…no uz budem mudrejsia snad nabuduce..drzim ti palce no ja musim vypnut trochu pretoze tentokrat som vypla uplne pred vianocami a stalo sa to.. mas ale dobru dr, mna by moja vysmiala keby som jej zacala hovorit ze citim uhniezdenie..

@krispp ak mavas na 8dc ovu a 24 dnove cykly tak to je dost casu na uhniezdenie ci? No ale to mas super ja mavam vidis tiez 24-25 dnove a ovulacia na 15-19 den…ach no som zvedava a vajcovody mas priechodne?
Inak baby aj ivf zlin vyzera super ta klinika. Aj recenzie a aj ceny super.

@g_dominika21 ahoj, NATIV je cyklus bez liekov ty si nemala nativ.. na dr gala pocuvam chvalu dost. Tak ti zelam aby si to dobojovala do uspesneho konca. Takze dobre chapem ze ti vkladali 3 dnove? A tie blastocysty su v akej kvalite viees? A aky dr ti odporucil vklad na 3.den?

@klarabohun77 ahojky, ďakujem krasne, aj ja som pocuvala pani dokrotku Chnurik a dr Gala. a mala som tu dlhu stimalaciu. ET transfer bol 3 dnove embryjko. a 4 ks blastocyst mi zamrazili, niekotre boli lepsiej kvality a niektore menej, ale stale splnali parametre. kazdy den mi volali ako sa vyvijaju, a to 3 dnove embryjko malo od začiatku najlepsie vysledky. dnes som akurat bola na Kontrole, 8+1 tt, dali mi lieky na 2 yzdne (progestron, utrogestan) a poslali ma k svojej gyneokoligicke. (ktora mi samozrjeme od rana nezdviha) na čo nie som zvyknuta :D kedze v ziline som sa hned dovolala, dohodla a vedela kedy kde co .

klarabohun77
19. jan 2026
@g_dominika21

@klarabohun77 ahojky, ďakujem krasne, aj ja som pocuvala pani dokrotku Chnurik a dr Gala. a mala som tu dlhu stimalaciu. ET transfer bol 3 dnove embryjko. a 4 ks blastocyst mi zamrazili, niekotre boli lepsiej kvality a niektore menej, ale stale splnali parametre. kazdy den mi volali ako sa vyvijaju, a to 3 dnove embryjko malo od začiatku najlepsie vysledky. dnes som akurat bola na Kontrole, 8+1 tt, dali mi lieky na 2 yzdne (progestron, utrogestan) a poslali ma k svojej gyneokoligicke. (ktora mi samozrjeme od rana nezdviha) na čo nie som zvyknuta :D kedze v ziline som sa hned dovolala, dohodla a vedela kedy kde co .

@monula333 15 AF??kks to je vela ty si podla mna este nemala dobre nastaveny protokol.
Tie AF maju zodpovedat AMH len si posunies desatinnu ciarku a praveze aj tie male sa maju ratat..Ty musis mat aspon 8-10 vajicok..myslim si, ze dlhy protokol by bol super alebo potom tie vyssie davky... rovnomernejsie rastiu pri dlhom..nech sa rozhodnes akokolvek, dufam, ze to bude uz teraz to vyherne☺️❤️aj pre
@krispp ..
Ozaj a ako dopadlo gastro?
Ja idem baby april na to. Asi az konec
@g_dominika21 tak to je super sprava len nech to takto pekne dalej pokracuje

monula333
19. jan 2026
@klarabohun77

@monula333 15 AF??kks to je vela ty si podla mna este nemala dobre nastaveny protokol.
Tie AF maju zodpovedat AMH len si posunies desatinnu ciarku a praveze aj tie male sa maju ratat..Ty musis mat aspon 8-10 vajicok..myslim si, ze dlhy protokol by bol super alebo potom tie vyssie davky... rovnomernejsie rastiu pri dlhom..nech sa rozhodnes akokolvek, dufam, ze to bude uz teraz to vyherne☺️❤️aj pre
@krispp ..
Ozaj a ako dopadlo gastro?
Ja idem baby april na to. Asi az konec
@g_dominika21 tak to je super sprava len nech to takto pekne dalej pokracuje

@klarabohun77 ano folikulov som vzdy mala dost len ked boli male prestali ich pocitat ze s nimi sa neuvazuje lebo uz nedorastu. Veru ani raz som nemala dobre nastaveny protokol. A ta bemfola bola njahorsia v tom GF. Ja sa prave neviem rozhodnut ci ist do tych max davok a dlhy alebo ten kratky s pergoveris a diphereline aspon tak mi povedal. A ze prave zacnem s diphereline 0.1 co by mal vypnut hormony na 0 a potom zacat s pergoverisom ale uz neviem kolko dni mi to hovoril. Uplne som zmätena ale chcela by som asi v marci mozno koniec februara ist do stimulky a ak tak vklad neskor. Gastro dnes hororovy zazitok je to velmi neprijemne. Ja uz som mala v krci cele telo z toho napinania. Inak povedal ze tam nevidi nic poskodene ale pockame na vysledky biopsie 2 tyzdne. A uz mi kazal tedq zacat s bezlepkovou stravou.

curlie
Včera o 17:30
@katbog

@katbog Joj Kati, 2x u mňa bola sanitka kvôli ms bolestiam. Teda ms bolesti to nazývajú ale toto bol pokus o vraždu od môjho vlastného tela 🤦🏼‍♀️ druhá sanitka ma brala do nemocnice a na druhý deň operácia (myom na maternici a cysty na vaječníkoch, plus skrátili opäť krčok). Iný doktor povedal, že to, pre čo ma operovali, určite nesúviselo s tými bolesťami 🤦🏼‍♀️ no a vyznaj sa teda v tom, keď každý doktor inak povie.
Ale smerodajné pre mňa je, že také príšerné bolesti som po operácii už nemala. A tiež som veľa krát rozmýšľala, že aké to je zvláštne, pretože tie bolesti prichádzali ako kontrakcie, teraz akurát premýšľam, že ak to má byť také, tak tam umriem 🤦🏼‍♀️

Strana
z37