icon

IVF v Žiline - júl 2020

linda279
22. jún 2020

Ahojte,

idem na 3 IVF v Gyn Fiv Žiline.
Idem niekto somnou?
2 som mala neuspešné, telo som nechala skoro rok odpočinúť, tak dúfam, že sa podarí.
Bojuje niekto somnou? 🙂

Strana
z4
linda279
autor
28. aug 2020

@nkf nevyšiel ani 3 pokus, znova oči plné sĺz a srdce plné bolesti, GYN FIV už nikdy viac... z 9 krásnych vajíčok, mi dokázali len jedno oplodniť a ani to sa mi neujalo 😢😢😢

kocica7
28. aug 2020

@linda279 tak to je mi luto.Ver ale,ze raz sa Vam to urcite podari a potom budes najstajtnejsia mamicka,prajem ti to.My sme zacali akurat nase1 ivf v Ziline.Ja som zatim s pristupom spokojna.Ja mam aj polyp,tak u mna je preto vklad az v oktobri.

nkf
28. aug 2020

@linda279 to ma mrzí, 😢

nkf
28. aug 2020

@linda279 to ma naozaj mrzí, viem ako sa cítiš. Mne doktor povedal, že si mame dať pauzu. 3xIVF za rok je veľa. Dáme si rok pauzu, i keď vek uteká, v decembri mám 44 Držme si palce, snáď to raz bude realita 👍🤞

linda279
autor
3. sep 2020

@kocica7 tak pevne verím, že sa ti to podarí, ja som už zo ZA Gyn Fiv veľmi sklamaná a zo svojej vlastnej skúsenosti neodporúčam túto kliniku... prepáč nejdem ťa deprimovať čaká ťa vklad a pevne verím, že otehotnieš a prajem Ti to, ale ja už tam nepáchnem, všetky 3 pokusy som tam minula, chodila som tam 2 roky a nikde som sa ani neposunula 😏

linda279
autor
3. sep 2020

@nkf neboj, držím palčeky ☺ my sme sa rozhodli ísť ešte 1. pokus skúsiť do Martina, lebo je tá korona divoká aj v Čechách a bojím sa, že zatvoria hranice a stimulka sa mi zastaví, preto ešte skúsime čo nám povedia v inom centre a keď nie, to isté Incare Brno, šup tam 😊 verím, že budeme mamičky 🤱

Strana
z4