IVF vo veku 38 rokov: Aké sú šance?
Ahojte baby,
Písala som pred 2 týždňami ohľadom opakovaného IVF. Bola som v júni na IVF, žiaľ neúspešne. Zmenili sme kliniku a tam začali riesit prečo sa embryo neujalo. Vyšetrenia a nakoniec sa zistilo ,že mi nefunguje štítna žľaza..hodnoty mám 7,80 norma je do 4. Mám kontrolný odber o 2 mesiace a potom zvýšia lieky. Mňa skôr zaujíma ,či má niektora skúsenosť že keď v júni som mala rezervu vajíčok 1,2 A teraz to kleslo výrazne na 0,4 aká je šanca ,že nejaké vajíčko bude? Vtedy mi zobrali len 4 vajíčka a z toho len 1 embryjko. Rodičia a kamaráti nás s manželom odhováraju, že mám už vysoký vek 38, nadváhu atď ..že riziko rôznych komplikácií, chorého bábätká atd .lekár povedal, že na odber vajíčok je posledná šanca Ale vklad by bol až keď hodnoty na endo budú dobre ,ináč sa nemôže robiť. Tak som zmätená či ísť do toho či nie..ja už som sa začala nastavovať ,že nikdy nebudeme mAt bábätko. Ale chcela som to vyskúšať ešte raz. Len keď premýšľam že pri rezerve v júni boli len 4 Vajka mám obavu či vôbec nejaké teraz bude. Nemáte niektorá skúsenosti? Dikicko
@bejbs123
https://www.vszp.sk/poskytovatelia/zdravotna-st...
39 rokov 364 dni
Niekedy v 2020 sa to zmenilo
Ahojte😊 nemate prosím niekto skusenost s klinikou Gyn-fiv v Ziline ohladne IVF?
Ahoj holky, jaké vám davají léky na stimulaci, když už máte vyšší věk a nižší amh?
@anicka654 kým môžeš, choď do toho. Lebo potom si to môžeš vyčítať - že čo keby... rodičia a ani kamaráti za Teba výčitky niesť nebudú. Mimochodom - ja som rodila v skoro 40 tiež vďaka IVF. Tú štítnu je dobré mať okolo 2-2.5. A schudnúť Ti tiež prospeje, pre lepšie uchytenie embryjok, pre lepšie tehotenstvo a okolo bábätka sa tiež lepšie behá, ak nenosis nadváhu.

@luccija vzdy to bolo do 39 vratane