icon

Je EmbryoGlue pri KET efektívna investícia?

vazka1
15. apr 2025

Ahojte, davali ste si pri KET EmbryoGlue? Co som si citala, tak niektori hovoria, ze zbytocne vyhodene peniaze, niektori, ze o malicko zvysuje sancu. Povodne som to chcela ale teraz si zacinam aj ja cim dalej tym viac mysliet, ci to nebudu len zbytocne vyhodene peniaze..

parvinka0001
15. apr 2025

Dali sme aby sme si potom nemuseli hovoriť že to kvôli tomu nevyšlo. Či pomohlo neviem ale vklad vyšiel .

lucia293
15. apr 2025

@vazka1, my sme to nedali. Aj samotni lekari maju k tomu taky light postoj.

qi
15. apr 2025

ahoj, mali sme vklad s embryoglue a nevysiel, mali sme s asist. hatchingom a nevysiel, mali sme bez tychto priplatkovych metod a ten vklad tu spinka vedla mna 🩷

simca115
15. apr 2025

@vazka1 Nikto ti nezaručí či to zvýši percento alebo nezvýši žiaľ 🙂

vazka1
autor
15. apr 2025

@simca115 to mi je jasne, ze mi to nikto nezaruci, robim si len mini prieskum pre seba, ktory mi snad pomoze sa rozhodnut

simca115
15. apr 2025

@vazka1 tak ja som šla do toho glue s tým že keby si ho nedám tak si vyčítam že kvôli tomu to nevyšlo . Tak som si ho nedala a nevyšlo to rovnako 🤣

kiwi3
15. apr 2025

ma to len velmi maly zmysel, zanedbatelny. neviem, kolko mas pokusov, ale mozno, ked sa nebudu darit, aj to len pre lepsi pocit... dolezite je, aby bolo embryo zdrave a maternica dostatocne receptivna.

dasa234
15. apr 2025

@vazka1 nie a hodnovernu štúdiu na úspešnosť uhniezdenia s pouzitim embyoglue alebo bez som nenašla...skôr je to o maternici, kvalite pohlavných buniek a hlavne zdravej genetike pohlavných buniek, samozrejme aj liečba. Mam za sebou 5 KET, glue bolo, nič.