icon

Je hCG 109 po kryoembryotransfere v poriadku?

vankok
Dnes o 14:57

Dobrý deň, je podľa vás v poriadku mať hcg 109, 8 dní po Ket ? Testy pozitívne...palickovy test mierna, ale viditeľná druha čiarka.
Užívam progesterón (čapíky amelgen 400 2x denne.
Doktorka z car povedala že to je super, že to je v poriadku, avšak čudujem sa, prečo nenavrhla kontrolný odber hcg 🫣
Dnes 16 deň po KEt..cítim miernu bolesť, krížov a podbruško.
Ráno nevoľnosti, ale len napínanie bez zvracania.
Menzes mešká 8 deň.
Ultrazvuk v CAr až 22.4
Mali ste to niektorá podobne ?
Dúfam, že bude všetko v poriadku 🙏🙏

rachel36a
Dnes o 15:08

@vankok za mna je to na 16 den po KET extremne malo...14 deň som už mala cez 1200...
Jaj pozerám zd ta hodnota bola 8 dní...to je ok...ale tiež sz divím ze ti tak skoro robili rest, a zd ta neobjednal na kontrolu

vankok
autor
Dnes o 15:11
@rachel36a

@vankok za mna je to na 16 den po KET extremne malo...14 deň som už mala cez 1200...
Jaj pozerám zd ta hodnota bola 8 dní...to je ok...ale tiež sz divím ze ti tak skoro robili rest, a zd ta neobjednal na kontrolu

@rachel36a nie 16 deň ..ale 8 deň po Ket
Veď to tam píšem 🤦

vankok
autor
Dnes o 15:12
@vankok

Veď to tam píšem 🤦

@vankok ...vraj preto tak skoro na odber pre hatchujuce 5AA embryo.
Neviem prečo nie kontrolný odber

rachel36a
Dnes o 15:12
@vankok

Veď to tam píšem 🤦

@vankok ved píšem ze na ten deň je to ok

vankok
autor
Dnes o 15:13
@rachel36a

@vankok ved píšem ze na ten deň je to ok

@rachel36a ja len dúfam, že sa zvyšuje 🙏
Mali ste aj nejaké príznaky ?

rachel36a
Dnes o 15:13
@vankok

@vankok ...vraj preto tak skoro na odber pre hatchujuce 5AA embryo.
Neviem prečo nie kontrolný odber

@vankok tak uz len čakať na sono...tiez som si tým prešla...trvalo 6 rokov kým sme sa dočkali syna...drzim palceky...tak skoro ma len boleli prsia...nevoľnosti prišli až okolo 6tt, a trvali až do 38tt0

vankok
autor
Dnes o 15:14
@rachel36a

@vankok tak uz len čakať na sono...tiez som si tým prešla...trvalo 6 rokov kým sme sa dočkali syna...drzim palceky...tak skoro ma len boleli prsia...nevoľnosti prišli až okolo 6tt, a trvali až do 38tt0

@rachel36a ďakujem 🙏...toto je náš prvý vklad 🙏

anonym_7d8fcf
Dnes o 16:00
@vankok

Veď to tam píšem 🤦

@vankok napisane je dnes 16 den po ket

vankok
autor
Dnes o 16:07
@anonym_7d8fcf

@vankok napisane je dnes 16 den po ket

@anonym_7d8fcf áno a hneď v prvej vete je hcg 108..8 deň po KET
Veď čítajte s porozumením 🙏🙏

michaela329
Dnes o 16:14

Ja som 14. Deň mala okolo 400 a mám syna. Ono dosť skoro Ti brali krv, mne napríklad pri biochemickom začalo HCG klesať 10. deň po KET . Skús ešte ísť na krv ten 14. Deň.

vankok
autor
Dnes o 16:17
@michaela329

Ja som 14. Deň mala okolo 400 a mám syna. Ono dosť skoro Ti brali krv, mne napríklad pri biochemickom začalo HCG klesať 10. deň po KET . Skús ešte ísť na krv ten 14. Deň.

@michaela329 dnes som už 16 deň po KET ..a neposlala má doktorka znovu na odber, že netreba ....preto sa trochu bojím 🙏

michaela329
Dnes o 16:23
@vankok

@michaela329 dnes som už 16 deň po KET ..a neposlala má doktorka znovu na odber, že netreba ....preto sa trochu bojím 🙏

@vankok ja som bola ako samoplatca, lebo každý písal, že mal 1000 a ja ledva toto 😂 A 16. Deň som nemala ani.presne dvojnásobok a predsa to bolo ok. Ak máš stres, urob si test, alebo choď ako samoplatca. Ale podľa mňa je to HCG fakt individuálne a byť Tebou, som v kľude. A inak, aj ja som mala hatch embryjka a vždy brali až 14. Dpt.

vankok
autor
Dnes o 16:25
@michaela329

@vankok ja som bola ako samoplatca, lebo každý písal, že mal 1000 a ja ledva toto 😂 A 16. Deň som nemala ani.presne dvojnásobok a predsa to bolo ok. Ak máš stres, urob si test, alebo choď ako samoplatca. Ale podľa mňa je to HCG fakt individuálne a byť Tebou, som v kľude. A inak, aj ja som mala hatch embryjka a vždy brali až 14. Dpt.

@michaela329 v pondelok idem k svojmu gynekológovi tak dúfam, že mi niečo povie aj skôr ako v CAr 22.4 až 🤦

vankok
autor
Dnes o 16:26
@michaela329

@michaela329 neviem fakt prečo tak skoro ...asi ina klinika

anonym_7d8fcf
Dnes o 16:37
@vankok

@anonym_7d8fcf áno a hneď v prvej vete je hcg 108..8 deň po KET
Veď čítajte s porozumením 🙏🙏

@vankok je to velmi divny postup car,lebo na krv sa chodi standardne 14dpt,nie 8dpt. Ja by som sla ako samoplatca do labaku,ale ja som si presla po ket aj potratom

anonym_a6fdb9
Dnes o 17:38
@vankok

Veď to tam píšem 🤦

@vankok mohla si obdeň robiť testy či silnejú. Ja som tak robila až kým riadne neztmavli. Píšeš, že test slabá viditeľná čiarka, ale neviem či si aj pokračovala v testovaní.

anonym_2999be
Dnes o 18:34

@vankok odporúčam urobiť clear blue test ak ukáže 3+ tak je to v poriadku a výška hcg je vysoka a teda nad 2700 cca.

zuzka2662021
Dnes o 19:24
@anonym_2999be

@vankok odporúčam urobiť clear blue test ak ukáže 3+ tak je to v poriadku a výška hcg je vysoka a teda nad 2700 cca.

@anonym_2999be ja som mala 3100 hcg a rano pred odberom robeni clear blue a a bolo 2+3

zuzka2662021
Dnes o 19:25

@vankok ahoj. Aj ja som mala bolest krizov, podbruska,prs,klbov a bola som strasne hladna

veselo_neveselo
Dnes o 19:54

@vankok mne robili odber tiez 8dpt, a hranica bola tusim 25? Takze si uplne v pohode 🙂
Kontrolny odber ti netreba, pojdes na kontrolu a tam sa uvidi. Aj tak by zatial s akymkolvek vysledkom nic nespravili. Musis len cakat.
Zatial je vsetko ok, snaz sa neriesit az do kontroly, a len si uzivaj.