Je hCG 109 po kryoembryotransfere v poriadku?
Dobrý deň, je podľa vás v poriadku mať hcg 109, 8 dní po Ket ? Testy pozitívne...palickovy test mierna, ale viditeľná druha čiarka.
Užívam progesterón (čapíky amelgen 400 2x denne.
Doktorka z car povedala že to je super, že to je v poriadku, avšak čudujem sa, prečo nenavrhla kontrolný odber hcg 🫣
Dnes 16 deň po KEt..cítim miernu bolesť, krížov a podbruško.
Ráno nevoľnosti, ale len napínanie bez zvracania.
Menzes mešká 8 deň.
Ultrazvuk v CAr až 22.4
Mali ste to niektorá podobne ?
Dúfam, že bude všetko v poriadku 🙏🙏
@vankok ...vraj preto tak skoro na odber pre hatchujuce 5AA embryo.
Neviem prečo nie kontrolný odber
@vankok tak uz len čakať na sono...tiez som si tým prešla...trvalo 6 rokov kým sme sa dočkali syna...drzim palceky...tak skoro ma len boleli prsia...nevoľnosti prišli až okolo 6tt, a trvali až do 38tt0
Ja som 14. Deň mala okolo 400 a mám syna. Ono dosť skoro Ti brali krv, mne napríklad pri biochemickom začalo HCG klesať 10. deň po KET . Skús ešte ísť na krv ten 14. Deň.
Ja som 14. Deň mala okolo 400 a mám syna. Ono dosť skoro Ti brali krv, mne napríklad pri biochemickom začalo HCG klesať 10. deň po KET . Skús ešte ísť na krv ten 14. Deň.
@michaela329 dnes som už 16 deň po KET ..a neposlala má doktorka znovu na odber, že netreba ....preto sa trochu bojím 🙏
@michaela329 dnes som už 16 deň po KET ..a neposlala má doktorka znovu na odber, že netreba ....preto sa trochu bojím 🙏
@vankok ja som bola ako samoplatca, lebo každý písal, že mal 1000 a ja ledva toto 😂 A 16. Deň som nemala ani.presne dvojnásobok a predsa to bolo ok. Ak máš stres, urob si test, alebo choď ako samoplatca. Ale podľa mňa je to HCG fakt individuálne a byť Tebou, som v kľude. A inak, aj ja som mala hatch embryjka a vždy brali až 14. Dpt.
@vankok ja som bola ako samoplatca, lebo každý písal, že mal 1000 a ja ledva toto 😂 A 16. Deň som nemala ani.presne dvojnásobok a predsa to bolo ok. Ak máš stres, urob si test, alebo choď ako samoplatca. Ale podľa mňa je to HCG fakt individuálne a byť Tebou, som v kľude. A inak, aj ja som mala hatch embryjka a vždy brali až 14. Dpt.
@michaela329 v pondelok idem k svojmu gynekológovi tak dúfam, že mi niečo povie aj skôr ako v CAr 22.4 až 🤦
@michaela329 neviem fakt prečo tak skoro ...asi ina klinika
@anonym_7d8fcf áno a hneď v prvej vete je hcg 108..8 deň po KET
Veď čítajte s porozumením 🙏🙏
@vankok je to velmi divny postup car,lebo na krv sa chodi standardne 14dpt,nie 8dpt. Ja by som sla ako samoplatca do labaku,ale ja som si presla po ket aj potratom
@vankok odporúčam urobiť clear blue test ak ukáže 3+ tak je to v poriadku a výška hcg je vysoka a teda nad 2700 cca.
@vankok odporúčam urobiť clear blue test ak ukáže 3+ tak je to v poriadku a výška hcg je vysoka a teda nad 2700 cca.
@anonym_2999be ja som mala 3100 hcg a rano pred odberom robeni clear blue a a bolo 2+3
@vankok ahoj. Aj ja som mala bolest krizov, podbruska,prs,klbov a bola som strasne hladna
@vankok mne robili odber tiez 8dpt, a hranica bola tusim 25? Takze si uplne v pohode 🙂
Kontrolny odber ti netreba, pojdes na kontrolu a tam sa uvidi. Aj tak by zatial s akymkolvek vysledkom nic nespravili. Musis len cakat.
Zatial je vsetko ok, snaz sa neriesit az do kontroly, a len si uzivaj.

@vankok za mna je to na 16 den po KET extremne malo...14 deň som už mala cez 1200...
Jaj pozerám zd ta hodnota bola 8 dní...to je ok...ale tiež sz divím ze ti tak skoro robili rest, a zd ta neobjednal na kontrolu