Je hodnota HCG 336,10 IU/l po transfere v poriadku?
Ahojte žienky, je podľa vás v poriadku hodnota HCG z krvi 336,10 IU/l na 14sty deň po transfere 5 dňového embrya? Embryjko bolo ešte v deň vkladu v štádiu včasnej blastocysty. Lekár tvrdí že je to úplne krásna hodnota, ale ženy zvyknú mať v tejto fáze už vyššie HCG. Som v referenčných hodnotách, ale troška ma zneistilo, či by nemalo byť to HCG už troška vyššie, veľmi dúfam a verím že je to v poriadku. Asi by ma dosť upokojilo, keby mi niekto napíšete, že ste to tiež takto mali pri zdravom tehotenstve?
@katka_kh plus minút áno, vždy ráno medzi 7:00-8:00. Odvtedy už som na krv nešla, zajtra na sono, tam uvidíme viac
My ešte máme 1 pokus a toto bolo druhé a ultrazvuk pondelok
Dúfam že aj Vaše sono dobre dopadne 🙏
@tinabush my sme dnes boli na sono, mala by som končiť šiesty týždeň a vôbec nič na sone nevidel, ani v maternici ani vo vajcovodoch. Tak mám prísť o týždeň a zasa mi vzal HCG, výsledok bude zajtra. Vôbec neviem na čom sme, takže u nás stále nič len čakať
A ako sa citite? Nejake priznaky?to posledne hcg bolo kolko?
@ev1ta1989 práveže dobre sa cítim, nič mi nie je, žiadne bolesti ani krvácanie ani špinenie nič.
14DPT hodnota HCG 336.10 IU/l (12.6.)
16DPT hodnota HCG 577.80 IU/l (14.6.)
19DPT hodnota HCG 823.80 IU/l (17.6.)
A dnešnú hodnotu sa dozviem zajtra
Skor myslim nejake príznaky.
@ev1ta1989 žiadne, okrem citlivých pŕs.
Nerobila ste si doma tehotensky test ešte teraz?
@tinabush dnes stále takto 🤷
Ved to je super Nezúfaj Bude dobre 🙏😊
Horsie by bolo keby si mala snehovo biely alebo duch
@tinabush bodaj by, no doktor nám napriek tomu veľmi dobré prognózy nedáva, no uvidíme, riadny tréning trpezlivosti toto
Takže HCG dnes 1268, pred troma dňami bolo 815, nejde to dobre...
ahpj teraz som sa dostala k tvojej diskusii a precitali si, ako ste dopadli?🥹
tiez som mala na 13dpt len 478hcg a cakam na kontrolny odber vo stvrtok na 16dpt
@jasmin_88 ahojky, to je úplne v pohode keď máš takéto HCG, dôležité je, aby sa hodnota zdvojnásobovala každé 2-3 dni, ak 16DPT bude HCG okolo cca 800 až 1000, tak môžeš byť v uplnom kľude. U mňa sa tá hodnota HCG vôbec nezdvojnásobovala, rástlo to pomaly, a žiaľ nakoniec v ôsmom týždni spontánny abort, ale my sme vedeli, že to dobre nebude, keď to nerástlo ako malo... Ale ženy mávajú bežne nižšie HCG ale rastie im pekne a vtedy je to všetko v poriadku . Držím veľmi palce, daj vedieť potom 🙏
ahoj dakujem za odpoved 🙂🙏🏼🙏🏼
dnes na 16dpt som mala 1366hcg a uz na sone bola aj dutinka v maternici tak verim ze po 3 stratach to dotiahneme do uspesneho finale🍀 a vam drzim palce nech sa podari taktiez co najskor💕
@jasmin_88 no tak to je úplne v suchu ☺️ to je presne to, že nie je dôležitá tá prvotná hodnota, ale ten nárast. Držím veľmi palce aby to šlo pekne aj naďalej 🙏

odber bol robeny vzdy v rovnakom case?