icon

Je tu niekto po KET?

bobulab
12. mar 2022

Ahojte, je tu niekto po ket? Ja som momentalne 10 den a chodim do Heliosu.

pinaofina
12. mar 2022

@bobulab Ahoj, do ktoreho Heliosu? ja som dnes 8dpt a chodim do Helios KE. Je to moj druhy ket

bobulab
autor
12. mar 2022

@pinaofina Ahoj, ja do MT...Dnes som 10 den....Už si testovala?

bobulab
autor
12. mar 2022

@pinaofina Nam vysiel ET, to mame chlapceka a teraz sa trapime už s 5 a posledným KET a stracam nadej...

pinaofina
13. mar 2022

@bobulab ano testovala, na 5 den v stredu poobede ma zlomilo a musela som sa otestovat. A bola som v soku, ze tam bola ciarka…a dodnes silnie, ale hrozne sa bojim, aby to vydrzalo. Prvy ket sme mali neuspesny 😞
Ty si sa testovala?

bobulab
autor
13. mar 2022

@pinaofina Aj ja som od siesteho, ale nesilnela, až do dnes....dnes su tam dve:D...V utorok ideme na sono.

pinaofina
13. mar 2022

@bobulab to robia aj sono na prvom? Som nevedela isto… lebo naposledy mi len zobrali krv 🤷🏻‍♀️ Ale asi ked mas pozit test tak spravia?
Držím palce ❤️

marinecka95
13. mar 2022

Ahojte baby, ja idem 18.3 na konzultáciu pred IVF. Koľko času asi ubehne od konzultácie po samotný vklad?

marinecka95
13. mar 2022

Chodíme tiež do Heliosu MT

bobulab
autor
13. mar 2022

@pinaofina v heliose robia vzdy aj sono aj krv

pinaofina
13. mar 2022

@marinecka95 na úplne prvú konzultáciu?

pinaofina
13. mar 2022

@bobulab vieš čo u nás v KE nie 😞 asi nestíhajú. Na prvej kontrole len krv. Škoda…

marinecka95
13. mar 2022

@pinaofina nie, do centra chodíme už dlhšie. Absolvovali sme nejaké vysetrnia a podstúpili 2x neúspešne IUI.
Ako ďalší postup je naplánovať IVF a máme prísť na konzultáciu 🤷‍♀️

zuzzi18
13. mar 2022

Baby a máte nejaké príznaky? Ja som 3 DPT dnes.

pinaofina
13. mar 2022

@marinecka95 no, tak najskôr sme my mali odber vajíčok, to trvalo jeden cyklus (stimulácia + odber)… a potom rovno sa dá ísť na embryotransfer alebo az ďalší cyklus na KET. Ja som napr. musela ísť až v druhom cykle, lebo som mala OHSS. Ale bolo to tak, že začiatok septembra prvá konzultácia a začiatok novembra som mala prve ket 🙂 takze dva mesiace

pinaofina
13. mar 2022

@zuzzi18 ja som v den vkladu mala taky teplotny pocit. Ale teda odvtedy nic moc…. Trosku naliate prsia, obcas poboli hlava, obcas take ako predmenstruacne “skrabanie” v bruchu…no ale vcera a dnes (8-9dpt) som sa zobudila hladna jak vlk. Obcas sa mi to stava ale nikdy nie 2x po sebe… tak uvidime zajtra a ak ano, tak to bude moj prvy realny priznak 😄

genijulka
14. mar 2022

@pinaofina Ahoj, s manželom tiež chodíme do Heliosu v KE. Absolvovali sme 1 IUI, ktoré bolo neúspešné. Rozmýšľame nad IVF len máme zmiešané pocity či do toho ísť. Ako prebieha príprava pred IVF? Môžeš mi o tom napísať viac? Ďakujem.

pinaofina
14. mar 2022

@genijulka ahoj, napisem ti spravu 🙂

zuzzi18
21. mar 2022

@pinaofina moje príznaky tiež niečo znamenali. 11DPT a pozitívny test. Piaty vklad, šieste posledné embryjko

pinaofina
21. mar 2022

@zuzzi18 super, gratulujem ☺️❤️